icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

xeroma
13. feb 2011

@deni73 ahoj, aj ja mám koncom budúceho týždňa odber, tak to budeme bojovať spolu, pevne verím, že nám to vyjde 😉

deni73
13. feb 2011

@xeroma To dúfam aj ja. Bude to tvoje 1. ivf?

xeroma
13. feb 2011

@deni73 idem na 2. IVF

deni73
13. feb 2011

@xeroma Tak sme na tom úplne rovnako. 🙂

derylka
13. feb 2011

@alabu no mne aj po pozitívnom výsledu na protilátky na spermie ma na žiadne hemato neposlali.. akurát mi vypísal recept na Prednison - tabletky.. takže predpokladám že tie budem užívať súčastne zo stimulkou... 😖

@gombicka ... na imuno mi brali krv.. iba mne.. výsledky vraj do dvoch týždňov.. no ja som ich mala niečo cez mesiac...

@tuzba .. ďakujem.. aj tebe podobne... ja hovorím že tento krát sa to už musí podariť....

takže babule... všetky.... 😉 .. myslime pozitívne... do konca roka nás bude v každej rodine min. o jedného viac... 😉 😅

tuzba
13. feb 2011

@derylka verim,ze sa nam to podari....dam vediet ako dopadnem v utorok... 🙂

derylka
13. feb 2011

@tuzba .. budem držať palce 😉

tuzba
13. feb 2011

@veronikabv ahoj nam schvalili ziadost za 2 tyzdne..chodim do BA....neboj ked ti ziadost schvalia s radostou pojdes do toho..drzim palce... 🙂

tuzba
13. feb 2011

@derylka dakujeeeeeeeeem...... 🙂

veronikabv
13. feb 2011

@tuzba dakujem 🙂 a do akeho centra chodis?ja chodim do ferticentu

tuzba
13. feb 2011

@veronikabv ja chodim do ISCARE 🙂

makovicka53
14. feb 2011

ahojte zienky je tu niektora z vas co zacina zo stimulkou na IVF 21.2.?

veronikabv
14. feb 2011

@tuzba je to tvoje prve IVF?a uz si zacala?

tuzba
14. feb 2011

@veronikabv je to moje prve IVF... 🙂 mam 3 mraziacikov a cakam uz iba na ich vlozenie... 🙂zajtra sa dozviem kedy mi ich budu vkladat.... 🙂 🙂 🙂

veronikabv
14. feb 2011

to mas super 🙂 a nevies mi nahodou nieco o tom povedat doktor mi povedal,ze bud vkladaju jedno alebo dve,ze sa mam rozhodnut,ale pri mojej vahe mi odporuca jedno...?

tuzba
15. feb 2011

@veronikabv no takze na vkladanie si musim este pockat... 😢 dal mi tabletky na 15.dni...na 16.den idem na kontrolu a povie mi presne kedy mi ich budu vkladat.... 🙂 neviem ako to je s vkladanim ja si dam vlozit 2 a 1 necham pre istotu... 😉 neviem ci je tam rozhodujuca vaha s takym som sa nestretla...kedy ides na vkladanie?... 🙂

tuzba
15. feb 2011

@derylka takze na vkladanie si musim este pockat... 😢 dal mi tabletky na 15.dni a na 16.den idem na kontrolu a povie mi potom presne kedy mi ich budu vkladat... 😉

veronikabv
15. feb 2011

@tuzba ja ma na vkladanie este cas ja este len cakam na schvalenie ziadosti dnes je to este len tyzden co sme ju podali.preco sa ti odlozilo to vkladanie?

kikus77
15. feb 2011

baby tak aj ja sa k Vam pridavam 🙂 caka ma moje 2.IVF/ICSI, ziadost schvalena len neviem kde si to dam spravit 😒 . Riesime este nejakeho androloga, inak uz mame vsetko co sa da vysetrit vysetrene. Nepoznate nejakeho dobreho androloga z BA?

annamary27
15. feb 2011

@kikus77 ajoj,držím palčeky 😵 😵

kikus77
15. feb 2011

@annamary27 ahoj 🙂 🙂 🙂 my sa stretavame asi v kazdej teme 😉
Ako sa dari? Ako pokracujes?

annamary27
15. feb 2011

@kikus77 čakám na výsledky z hematologie,z toxoplazmozy od mojej gyn,zajtra idem do GF kvoli krvičke na trofoblasty a pak uvidíme kedy KET a ako naň,máme troch mrazákov z druhého IVF. 😀

derylka
15. feb 2011

@makovicka53 .. ahoj .. ja pravdepodobne 25-26 🙂

derylka
15. feb 2011

@tuzba ... neboj .. rýchlo to ubehne... 😉 teda v porovnaní s tým na čo všetko musíme pri týchto zákrokoch čakať... komu chodíš ak sa môžem spýtať?

makovicka53
15. feb 2011

@derylka... ahojky 25-26 zacinas s proverou?ci?

matahacik
15. feb 2011

@makovicka53 ja zacinam asi 21-22.2..s Bravelle

tuzba
15. feb 2011

@derylka no verim,ze to rychlo ubehne.... 🙂 chodim k doc.Valkymu... 🙂

tuzba
15. feb 2011

@veronikabv lebo musim brat lieky kvoli stymulaciu..a potom mozem ist do toho... 🙂 nech uz to je... 🙂 🙂

makovicka53
15. feb 2011

a ty chodis do akeho centra?

kikus77
16. feb 2011

@annamary27 trofoblsty robia aj v GF??? Ja som kvoli tomu bola v pondelok v Prahe. To je super, ze mas mrazacikov, ja to musim absolvovat cele znova, ale najskor chceme aspon troska zlepsit spermose, nevies poradit nejakeho dobreho urologa, androloga?