IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@alabu no mne aj po pozitívnom výsledu na protilátky na spermie ma na žiadne hemato neposlali.. akurát mi vypísal recept na Prednison - tabletky.. takže predpokladám že tie budem užívať súčastne zo stimulkou... 😖
@gombicka ... na imuno mi brali krv.. iba mne.. výsledky vraj do dvoch týždňov.. no ja som ich mala niečo cez mesiac...
@tuzba .. ďakujem.. aj tebe podobne... ja hovorím že tento krát sa to už musí podariť....
takže babule... všetky.... 😉 .. myslime pozitívne... do konca roka nás bude v každej rodine min. o jedného viac... 😉 😅
@veronikabv ahoj nam schvalili ziadost za 2 tyzdne..chodim do BA....neboj ked ti ziadost schvalia s radostou pojdes do toho..drzim palce... 🙂
@tuzba dakujem 🙂 a do akeho centra chodis?ja chodim do ferticentu
@veronikabv ja chodim do ISCARE 🙂
ahojte zienky je tu niektora z vas co zacina zo stimulkou na IVF 21.2.?
@tuzba je to tvoje prve IVF?a uz si zacala?
@veronikabv je to moje prve IVF... 🙂 mam 3 mraziacikov a cakam uz iba na ich vlozenie... 🙂zajtra sa dozviem kedy mi ich budu vkladat.... 🙂 🙂 🙂
to mas super 🙂 a nevies mi nahodou nieco o tom povedat doktor mi povedal,ze bud vkladaju jedno alebo dve,ze sa mam rozhodnut,ale pri mojej vahe mi odporuca jedno...?
@veronikabv no takze na vkladanie si musim este pockat... 😢 dal mi tabletky na 15.dni...na 16.den idem na kontrolu a povie mi presne kedy mi ich budu vkladat.... 🙂 neviem ako to je s vkladanim ja si dam vlozit 2 a 1 necham pre istotu... 😉 neviem ci je tam rozhodujuca vaha s takym som sa nestretla...kedy ides na vkladanie?... 🙂
@tuzba ja ma na vkladanie este cas ja este len cakam na schvalenie ziadosti dnes je to este len tyzden co sme ju podali.preco sa ti odlozilo to vkladanie?
baby tak aj ja sa k Vam pridavam 🙂 caka ma moje 2.IVF/ICSI, ziadost schvalena len neviem kde si to dam spravit 😒 . Riesime este nejakeho androloga, inak uz mame vsetko co sa da vysetrit vysetrene. Nepoznate nejakeho dobreho androloga z BA?
@kikus77 ajoj,držím palčeky 😵 😵
@annamary27 ahoj 🙂 🙂 🙂 my sa stretavame asi v kazdej teme 😉
Ako sa dari? Ako pokracujes?
@kikus77 čakám na výsledky z hematologie,z toxoplazmozy od mojej gyn,zajtra idem do GF kvoli krvičke na trofoblasty a pak uvidíme kedy KET a ako naň,máme troch mrazákov z druhého IVF. 😀
@makovicka53 .. ahoj .. ja pravdepodobne 25-26 🙂
@derylka... ahojky 25-26 zacinas s proverou?ci?
@makovicka53 ja zacinam asi 21-22.2..s Bravelle
@veronikabv lebo musim brat lieky kvoli stymulaciu..a potom mozem ist do toho... 🙂 nech uz to je... 🙂 🙂
a ty chodis do akeho centra?
@annamary27 trofoblsty robia aj v GF??? Ja som kvoli tomu bola v pondelok v Prahe. To je super, ze mas mrazacikov, ja to musim absolvovat cele znova, ale najskor chceme aspon troska zlepsit spermose, nevies poradit nejakeho dobreho urologa, androloga?

@deni73 ahoj, aj ja mám koncom budúceho týždňa odber, tak to budeme bojovať spolu, pevne verím, že nám to vyjde 😉