IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
dakujem baby za povzdbudenie 🤐 ved uvidime...len toto cakanie na vysledok je z tych cakani asi najhorsi a este po tom co som minule dva tyzdne brigadovala a teraz som zase doma tak asi mi to ide na mozog 😝
@isabelle777 - ja som tiez pichala dva rozne hormony naraz a davala som si ich v rovnakom case, niekedy len kusok od seba daleko (tam kde som mala alko tamponom utrete) a dala som statnu urodu vajicok takze to bolo ok 🙂
inak na SK som si pichala rano a tu vecer...zaujimave...ine postupy..
@alibaba - este by sa dalo prejst do ineho centra, ak by to bolo uplne neznesitelne s lekarom. kamoska mala 3 iui v Gynfyve a potom 1 IVF v Iscare a maju malicku z toho IVF.
mne Iscare vyhovoval lebo som robila v centre mesta a tak som tam mohla hocikedy odbehnut ked bolo treba.
@lume to uz som zistila aj ja ze pytat, pytat a pytat.. tiez si myslim ze pokial na mna nekrici, a nenadava mi v podstate neznamena ze je zli... len mna nikdy nic nenapadne a ked vyjdem z ordinacie tak sa vsetky otazky zrazu nahrnu...v tom je problem. a toto nie je nieco co by sme absolvovali denne sto krat ale urcite na 1x ides do neznama..
@krisbar ešteže si doma, aspoň nemusíš riešiť také nepríjemnosti ☹ ako ja dnes...jedno pozitívum 😀 (myslím kvôli tým bolestiam) ja sa naozaj modlím, aby všetko prebehlo hladko, pretože mi dovolenka nehrozí ☹ a už cítim zas vaječník, tentokrát ľavý 😉 čo sa týka sexu, tak počas stimulky len s kondómom a potom asi prvý mesiac nie, ale to je len môj názor...načo zbytočne dráždiť úspech. 😀 rozmýšľam, že čo by ti mohlo zlepšiť náladu??? a nič nenapadá, ale ja zvyčajne pri takej nálade nakupujem 😉
BTW ja mám problém s nafukovaním, je to ok?
@alibabaa tak drzim palce zajtra, nech to dobre dopadne
@krisbar ja si tiez picham vecer, teda sestricka susedka mi chodi pichat, vzdy o piatej... inak v gynfive mi nic nehovorili o tom ze by som mala pichat rano alebo vecer, len mi povedali aby to bolo vzdy kazdych 24 hodin...
@isabelle777 DAKUJEM 🙂
@pici ja si vzdy pytam harbulaka, a vzdy tam je, akurat teraz bol na zakroku... mne inak tie kontroly nevadia ked spravi aj niekto iny, aj ked je najlepsie aby to robil vzdy ten isty lekar, ale pri ivf budem nastojit aby to robil len harbulak
@isabelle777 ja takisto... dufam ze to tak bude...
ahojte zienky neviete mi poradit som 2 den po OPU a mam pocit nafuknuteho bruska a problemy s vetrami...bojim sa ci to nie su priznaky OHSS...rozmyslala som aj nad tym ci to nemoze byt este z toho OPU...nemate niektora skusenost

@alibabaa da sa... kamoska chodila k behunovej a odisla od nej k harbulakovi