IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@isabelle777
Ahojky, tiež beriem Femibion 800 a teraz ideme na prvé IVF.
Ako to prosím Vás celé prebieha? Deň D sa blíži - pondelok 🙂)) To uspatie je ustami ci injekciou?
@isabelle777 je jedno kedy pichas ale raz na jednu stranu raz na druhu a cca v rovnakom case...
@isabelle777 myslis ze ten diphereline vyberieme cely? akoze 28 stiplavych?
ja som dufala ze tento tyzden bude schvalena ziadost a este mi nevolali tak neviem...
Dakujem 🙂 si zlatá pici. A ty si uz tehotná? Alebo skor uz mas nejake dietatko?
@squella aj ja patrim medzi novacikov ,,, 😉 Mi cakame kym nam zavolaju z GF ze nam schvalili ziadost no uz by mohli coskoro zavolat nech zacnem s injekciami . Dufam ze to pichanie zvladnem, lebo ja injekcie no otras 😨 ale koli miminku to musim zvladnut,ja si to sama urcite nepichnem 🙂
Injekcie su v pohode, len nech ti to niekto ukaze a potom to zvladnes sama uplne v pohodke, neboj, to je to najmenej, co musi zienka kvoli dietatku prezit 🙂
Pici, takže ideš 1x na iFV?
@pici Stale uvazujem, ze sa dam prelozit k nemu, je to velmi sympaticky clovek, ale vraj drsny, co sa vysetrenia tyka, iUi a potom aj cistenia pred IVF. Co myslis ty? Ake mas skusenosti s Harbulákom ty?
A poviem ti, ze pred 3 tyzdnami som si aj ja vravela, ze dlha cesta a uz je to tu 🙂 zbehne to, neboj.
@squella ja som s harbulakom velmi spokojna. vysetrenie robi tak ze som ani nevedela ze uz mi tam sonduje :D je velmi prijemny a drsny urcite nie.. mna obe IUI boleli , druhe mi robil drabek a takisto ma to bolelo takze... asi som ja nejaka citliva... teda moj krcok....ja som s nim maximalne spokojna a to som dost narocna.. priznavam :D

@krisbar ja by som pocas stimulacie sexovala normalne... my sexujeme.. ved co sa moze stat? a po vklade do vysledku nebudeme... to sme nesexovali ani po IUI