icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

pici
25. mar 2011

@alibabaa da sa... kamoska chodila k behunovej a odisla od nej k harbulakovi

alibabaa
25. mar 2011

@pici vidis a mne povedali ze sa to uz neda. raz jednemu patrim a hotovo

pici
25. mar 2011

@alibabaa vsetko sa da ked sa chce... :D alebo asi ked niekoho poznas blizsie...

alibabaa
25. mar 2011

@pici hmm. tak ja som rezignovala.. nikoho som nepoznala, ani nemala kto by mi to tam vybavil.. ale ved neva.. ja som z ocele.. vela vydrzim 😠

pici
25. mar 2011

@alibabaa ja som povedala mojmu dokymu ze nech ma ani omylom neobjednava k zene... a ja som si ich pozrela na nete a nebol mi nikto okrem harbulaka sympaticky... tak som bola velmi stastna ze idem prave k nemu....

alibabaa
25. mar 2011

@pici mas zle skusenosti so zenou gynekologickou, ze si nechcela zenu? som zvedava kto bude zajtra rano robit IUI.. lebo ideme zajtra na 7,00 ..

pici
25. mar 2011

@alibabaa nie... nemam zlu skusenost. je mi to proti srsti ... nemozem si pomoct... mala som co robit aj pred doktorom... a pred zenou by som asi umrela... preto si zavolam , ci tam bude harbulak ked pridem na kontrolu pocas menzesu lebo ja k zene nepojdem ani k drabekovi...

pici
25. mar 2011

@alibabaa zajtra mate iui? tak to budem drzat palce..... mne ho robili az o pol 9 tej, manzel isiel odniest spermie o 7mej, to je vase prve?

krisbar
25. mar 2011

dakujem baby za povzdbudenie 🤐 ved uvidime...len toto cakanie na vysledok je z tych cakani asi najhorsi a este po tom co som minule dva tyzdne brigadovala a teraz som zase doma tak asi mi to ide na mozog 😝

@isabelle777 - ja som tiez pichala dva rozne hormony naraz a davala som si ich v rovnakom case, niekedy len kusok od seba daleko (tam kde som mala alko tamponom utrete) a dala som statnu urodu vajicok takze to bolo ok 🙂
inak na SK som si pichala rano a tu vecer...zaujimave...ine postupy..

@alibaba - este by sa dalo prejst do ineho centra, ak by to bolo uplne neznesitelne s lekarom. kamoska mala 3 iui v Gynfyve a potom 1 IVF v Iscare a maju malicku z toho IVF.
mne Iscare vyhovoval lebo som robila v centre mesta a tak som tam mohla hocikedy odbehnut ked bolo treba.

alibabaa
25. mar 2011

@krisbar no a mne zasa viac vyhovuje ten gynfiv... ale ved ked to nebude dobre, tak ako hovoris nie su jediny na svete 🙂 a od zajtra tiez uz len cakat... to je asi najhorsia cast celeho procesu...

lume
25. mar 2011

@alibabaa Na Drabeka plati pytat sa a pytat sa. na to je odbornik moj manzel 😀 Ale inak mi nevadi, nie som prilis citliva na pristup lekarov, pokial na mna nerevu...

alibabaa
25. mar 2011

@pici pytala som sa ci obaja o 7,00 mame prist ze ano..tak neviem. od coho to zavisi ze on o 7,00 a ty o pol 9? dufam ze tam nepojdem zbytocne na 7,00 ... co tam budem robit hodinu a pol?????

alibabaa
25. mar 2011

@lume to uz som zistila aj ja ze pytat, pytat a pytat.. tiez si myslim ze pokial na mna nekrici, a nenadava mi v podstate neznamena ze je zli... len mna nikdy nic nenapadne a ked vyjdem z ordinacie tak sa vsetky otazky zrazu nahrnu...v tom je problem. a toto nie je nieco co by sme absolvovali denne sto krat ale urcite na 1x ides do neznama..

alibabaa
25. mar 2011

@pici ano je to nase prve.. preto som z neho taka vysisorena... a bola som prekvapena. lebo dnes som bola na krvi a sone 11dc.. a volali mi ze uz nic ani nemam pichat a zajtra rano na 7 naklusat...

dorotka66
25. mar 2011

@krisbar ďakujem verím aj katy 🙂 , ale asi nemám sily na takýto typ injekcie a tak vyhráva pohotovosť 🙂 😝 kris ako sa cítiš?

krisbar
25. mar 2011

@dorotka66 - citim sa ok, stale ctim tie tlaky. psychicky mizerne. to je ako pred skuskou. clovek to uz chcem mat za sebou, aby vedel vysledok 😕 ale uz pride mm tad sa to zlepsi.
inak kocky - co vam povedali o sexe pocas celej stimulacie a potom cakani? moze sa?

lume
25. mar 2011

@krisbar My sme to sexom velmi nesilili, pocas stimulacie som ani velmi nemala chut a po transfere z opatrnosti sme to neskusali.

dorotka66
25. mar 2011

@krisbar ešteže si doma, aspoň nemusíš riešiť také nepríjemnosti ☹ ako ja dnes...jedno pozitívum 😀 (myslím kvôli tým bolestiam) ja sa naozaj modlím, aby všetko prebehlo hladko, pretože mi dovolenka nehrozí ☹ a už cítim zas vaječník, tentokrát ľavý 😉 čo sa týka sexu, tak počas stimulky len s kondómom a potom asi prvý mesiac nie, ale to je len môj názor...načo zbytočne dráždiť úspech. 😀 rozmýšľam, že čo by ti mohlo zlepšiť náladu??? a nič nenapadá, ale ja zvyčajne pri takej nálade nakupujem 😉
BTW ja mám problém s nafukovaním, je to ok?

dorotka66
25. mar 2011

@lume 🙂 chápem asi by som to ani ja neriskovala 😀

isabelle777
25. mar 2011

@alibabaa tak drzim palce zajtra, nech to dobre dopadne

isabelle777
25. mar 2011

@krisbar ja si tiez picham vecer, teda sestricka susedka mi chodi pichat, vzdy o piatej... inak v gynfive mi nic nehovorili o tom ze by som mala pichat rano alebo vecer, len mi povedali aby to bolo vzdy kazdych 24 hodin...

alibabaa
25. mar 2011

@isabelle777 DAKUJEM 🙂

isabelle777
25. mar 2011

@pici ja si vzdy pytam harbulaka, a vzdy tam je, akurat teraz bol na zakroku... mne inak tie kontroly nevadia ked spravi aj niekto iny, aj ked je najlepsie aby to robil vzdy ten isty lekar, ale pri ivf budem nastojit aby to robil len harbulak

lume
25. mar 2011

@dorotka66 A stimulujes teraz? Nafukovanie je podla mna normalne.

pici
25. mar 2011

@alibabaa no super... tak sa drzte ... a nech je vysledok paradny :D

pici
25. mar 2011

@isabelle777 ja takisto... dufam ze to tak bude...

makovicka53
26. mar 2011

ahojte zienky neviete mi poradit som 2 den po OPU a mam pocit nafuknuteho bruska a problemy s vetrami...bojim sa ci to nie su priznaky OHSS...rozmyslala som aj nad tym ci to nemoze byt este z toho OPU...nemate niektora skusenost

alibabaa
26. mar 2011

@pici vdaka... tak uz to mame za sebou a teraz uz len pockat na vysledok. 😅

alibabaa
26. mar 2011

@pici ozaj a robil to dr.harbulak.. fakt mily doktor. vsetko okomentoval co robil a preco tak robil a aj co moze nasledovat 🙂 dufam, ze ak budem musiet este nieco absolvovat, ze uz my vyjde len on... 🙂

pici
26. mar 2011

@alibabaa ano on je uplne super... presne taky isty ako moj doky...