icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

pici
26. mar 2011

@krisbar ja by som pocas stimulacie sexovala normalne... my sexujeme.. ved co sa moze stat? a po vklade do vysledku nebudeme... to sme nesexovali ani po IUI

squella
26. mar 2011

@isabelle777
Ahojky, tiež beriem Femibion 800 a teraz ideme na prvé IVF.
Ako to prosím Vás celé prebieha? Deň D sa blíži - pondelok 🙂)) To uspatie je ustami ci injekciou?

pici
26. mar 2011

@isabelle777 je jedno kedy pichas ale raz na jednu stranu raz na druhu a cca v rovnakom case...

squella
26. mar 2011

@matahacik
tiež ti želám všetko naj a som zvedavá ako si na tom teraz????

squella
26. mar 2011

@alibabaa
Ahojky, ako to cele prebiehalo??? Popis detailne, caka ma to v pondelok o 7. Dakovalaaaaaa 🙂

miskab
26. mar 2011

@squella drziiim palceky nech si tehu......drz sa 😉

pici
26. mar 2011

@isabelle777 myslis ze ten diphereline vyberieme cely? akoze 28 stiplavych?
ja som dufala ze tento tyzden bude schvalena ziadost a este mi nevolali tak neviem...

pici
26. mar 2011

@squella budeme ti moc drzat palce

squella
26. mar 2011

Dakujem 🙂 si zlatá pici. A ty si uz tehotná? Alebo skor uz mas nejake dietatko?

squella
26. mar 2011

@miskab
Vdaka 🙂 a ty si na tom teraz ako? Som tu celkom nová a nemám poňatia ktorá z Vás už čo všetko prežila.

miskab
26. mar 2011

@squella aj ja patrim medzi novacikov ,,, 😉 Mi cakame kym nam zavolaju z GF ze nam schvalili ziadost no uz by mohli coskoro zavolat nech zacnem s injekciami . Dufam ze to pichanie zvladnem, lebo ja injekcie no otras 😨 ale koli miminku to musim zvladnut,ja si to sama urcite nepichnem 🙂

squella
26. mar 2011

Injekcie su v pohode, len nech ti to niekto ukaze a potom to zvladnes sama uplne v pohodke, neboj, to je to najmenej, co musi zienka kvoli dietatku prezit 🙂

miskab
26. mar 2011

@squella No sak jasne musim to zvladnut, len ja ked vidim injekciu fuuuuha hned na odpadnutie, 😅 ale sak niekto mi to pichne uz 🙂 Len uz aby som zacala,lebo to cakanie na tu ziadost je hrozneeee. Dufam ze tento tyzden zavolaju

pici
26. mar 2011

@squella nie dietatko nemame a tehotna este nie som :D ale snad budem coskoro... druhy den picham :D

pici
26. mar 2011

@miskab da sa to a ked sa budes bat tak si budes musiet najst niekoho kto ta bude pichat...

squella
26. mar 2011

Pici, takže ideš 1x na iFV?

squella
26. mar 2011

@miskab čakanie na všetko je hrozné, nie? Na menzes, na schválenie, na injekcie, na samotný výkon.....vlastne na celé tehotenstvo a dieťatko 😖 ale zvládneme to!!! Sme silné žienky 😀

pici
26. mar 2011

@squella ano toto bude nase prve a dufam a pevne verim ze aj posledne IVF :D kam chodis do centra?

squella
26. mar 2011

@pici takže tiež 1. tak ked bude po tom, dam vediet ake to je 🙂

CHodim do Gynfivu Behunovej. A ty?

pici
26. mar 2011

@squella GF harbulak... dam vediet ale mam dlhy protokol a picham len druhy den tak je este dlha cesta predo mnou

miskab
26. mar 2011

@squella Aj ja chodim k Behunovej ako si s nou spokojna?? Ja dufam ze v juny mi budu uz vkladat emrijka teda duuuuufam 🙂 Sak ako dlho sa pichaju injekcie pred IVF?

miskab
26. mar 2011

@pici No sak ma mi to kto pichnut tak v pohodke 🙂

squella
26. mar 2011

@miskab je to taky studený čumák 😉 pýtaš sa, žartuješ a ona nereaguje... Ale je mi to už jedno, hlavne, nech to výjde... no nie?

squella
26. mar 2011

@pici Stale uvazujem, ze sa dam prelozit k nemu, je to velmi sympaticky clovek, ale vraj drsny, co sa vysetrenia tyka, iUi a potom aj cistenia pred IVF. Co myslis ty? Ake mas skusenosti s Harbulákom ty?
A poviem ti, ze pred 3 tyzdnami som si aj ja vravela, ze dlha cesta a uz je to tu 🙂 zbehne to, neboj.

miskab
26. mar 2011

@squella presne tak moja nech nam to vsetkym vyjde a coskoro budeme tehu 🙂

squella
26. mar 2011

@miskab a tie injekcie som si pichala od prveho dna cyklu (menzes) az do dnes rana - tj 17 den.

squella
26. mar 2011

@miskab a potom si uz budeme vymienat fotočky plodíkov 😅

pici
26. mar 2011

@squella ja som s harbulakom velmi spokojna. vysetrenie robi tak ze som ani nevedela ze uz mi tam sonduje :D je velmi prijemny a drsny urcite nie.. mna obe IUI boleli , druhe mi robil drabek a takisto ma to bolelo takze... asi som ja nejaka citliva... teda moj krcok....ja som s nim maximalne spokojna a to som dost narocna.. priznavam :D

squella
26. mar 2011

@pici tak to je potom super, zeby som si ho vyziadala????? 😉 mne je velmi sympaticky a vyzera byt ferovy. Ved je to jeho centrum, tak sa snazi.

pici
26. mar 2011

@squella no neviem ci je to jeho :D a neviem ani ci sa da prestupit, baby na inej diskusii pisali ze komu ta pridelili tomu musis chodit. co mi prislo absurdne ak nie si s doktorom spokojna...ale to jej povedali na recepcii