icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

strelicia
26. mar 2011

Ahojte pls poradte. Som v priprave na ivf a mam ist druhy den mrchy na ultrazvuk. Neviete aky ultrazvuk to bude? Zvonka ci vnutra...ked mam mrchu?????

katy2
26. mar 2011

@strelicia vaginalny... neboj, prezijes....

alibabaa
26. mar 2011

@squella ahoj, ak som sa dobre docitala ty ides na IVF ja som bola ale na iui.. 😎 takze ti to asi moc nepomoze... ale prisla tam jedna kocka ktora isla na ET . bola objednana az po nas iui-ckarkach..

alibabaa
26. mar 2011

@pici a ty si co brala pri iui? utrogestan alebo nieco ine? a to si si 1x kedy mala dat??

krisbar
26. mar 2011

@strelicia - mne ten vaginalny druhy den robil dokonca iny doktor a bol to taky fesak ako z americkych romantickych filmov. tak som sa desne hanbila!! ale bolo to ok. ziadny ocny kontakt 😀

@makovicka53 - to nafuknutie je asi v pohode. to som mala aj ja, no stress 😉

krisbar
26. mar 2011

@alibabaa - tak uz sme tu dve cakatelky na // ....ak sa nemylim?

alibabaa
26. mar 2011

@krisbar nemyyyylis 🙂

alibabaa
26. mar 2011

@krisbar len ty uz mas kratsiu cestu ako ja 😉 a silno drzim palceky 🙂

krisbar
26. mar 2011

@alibabaa - to hej, ale napatie je rovnake 😎

alibabaa
26. mar 2011

@krisbar no to ano to mas pravdu

pici
26. mar 2011

@alibabaa pri IUI pod 5-9DC clostyl jednu rano jednu vecer.. a od dna IUI az po test hcg 2-O-2 utrogestan

alibabaa
26. mar 2011

@pici a prve dve si si dala kedy??

makovicka53
26. mar 2011

@krisbar ahojky noo dakujem pekne za odpoved...ale vies to nafuknutie uz preslo a teraz ma bolia vajecniky hlavne prava strana a to najviac pri moceni...nemala si aj ty take pocity?boze ja si uz pridem ako magor..keby som nevedela o tom OHSS tak to pripustam k zakroku OPU aaach jaaj ☹

krisbar
26. mar 2011

@makovicka53 - OHSS by ti zistili, neboj. a ten naskakuje prve dni po zacati stimulacie, nie?
ja som po OPU bola akoby ma dobili do brucha, resp do vsetkeho co tam mam. takze to je asi normalny stav .
Mozno by bolo dobre zistit ak to robia. lebo napr sa moze stat ze nam daju trosku vzduchu, alebo sa ti tam nemohli lahko dostat, tak trosku "zatlacili" a vnutri je to vsetko jemne..a uz je to potom take par dni citlive.
ja som po OPU bola cely den vybavena a mala som strasne krce...

makovicka53
26. mar 2011

@krisbar no to aj ja vten den som mala riadne krce tiez...na druhy den pohodka akoby som nikde nebola a dnes ma zase bolia vajecniky..no uvidime co bude zajtra...pijem dost aj na wc chodim cas tak dufam ze je to vse v pohodke ...

isabelle777
26. mar 2011

@squella ja mam pisane ze uspatie je injekciou, chodim do gynfivu, neviem ako to robia inde... uz teraz niekedy budes mat opu?

isabelle777
26. mar 2011

@pici no ja som uz vybrala 14 injekcii, mala som menej ale meskala mi mrcha skoro tyzden. teraz uz picham spolu s gonalom a akurat som sestricke hovorila ze ci mi bude stacit ten diphereline, uz mam len dve krabice ... musim sa opytat utorok na kontrole ci mi to vystaci...

pici
26. mar 2011

@isabelle777 no ja sa neviem dockat uz nech mi pride menzes aby som isla na kontrlu :D

isabelle777
26. mar 2011

@pici ja mam dnes nafuknute brucho, bolia ma vajecniky, beriem treti den gonal. dufam ze mi nezacina ohss, neviem ci na tu kontrolu nebehnem uz v pondelok radsej...

isabelle777
26. mar 2011

@squella tak uz som si to lepsie precitala, drzim palce na pondelok... ake injekcie si si pichala? mala si dlhy ci kratky protokol?

pici
26. mar 2011

@isabelle777 a to ktore dni sa moze teh ohss akoze zacat? alebo tak...?

isabelle777
26. mar 2011

@pici vobec neviem, mne to v gf ani nespomenuli, ze nejaky ohss existuje, to som sa docitala az tu. Asi aj preto ze nepatrim do tej rizikovej skupiny nemam pco... dufam ze bude vsetko ok...

pici
26. mar 2011

@isabelle777 jasne ze bude... ja som sa pytala ci mi nebude drbat z tolkych injekcii a ze nie.. budem v pohode. PCO takisto nemam a o OHSS ani slovo...

pici
26. mar 2011

@alibabaa vecer po IUI

pici
26. mar 2011

@strelicia vaginalny... neboj... ani ja sa "neviem" dockat :D

isabelle777
26. mar 2011

baby neviete ci sa dovolam do gf aj takto cez vikend? chcem sa spytat na to ohss. bojim sa toho, podla toho co som tu na nete citala, mozem ho mat...

squella
26. mar 2011

@pici
Presne, keď sa chce, dá sa všetko 😉
Pekný víkend, pa

squella
26. mar 2011

@isabelle777 Ahoj, mala som dlhy protokol, idem 1x, takže som chcela vedieť viac, chápeš.
CHodim do GF, a ako si sa uz docitala, idem v pondelok 🙂

squella
26. mar 2011

@isabelle777 neboj, vsetko bude ok... hlavne sa nestresuj a zbytocne nestuduj, lebo cim viac clovek vie, tym viac sa kontroluje a boji kazdej veci ☹ takze hore hlavicku a hor sa do hormonovania 🙂

squella
26. mar 2011

@alibabaa ved uvidime 🙂