IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
ahojte baby tak 2 IUI neuspesne zacala som spinit takze dnes volam na konzultaciu ohladom ivf a hadam to poistovna rychlo shvali nech sa do toho pustime cim skor...
@petuska123 zlatko to ma mrzi ze to nevyslo... neboj to IVF dame :D
@pici ty si popredu budes ma o vsetko informovat hej???? co ma vsetko bude cakat 😉
@petuska123 jasne moja... neboj sa... vsetko co viem, ti posuniem :D aj mne poradili baby
dakujem vam baby za podporu, bolo mi fakt blbo, do rana to preslo ... tak som nic neriesila. zajtra idem na kontrolu a uvidim ako sa to vyvija...
hojte inak baby čo ste po ET neberiete nejaké lieky okrem utroša??? ja mám ešte estrimax 😉
len utrogestan 2x3 intravaginalne. vzdy som tak brala.
@petuska123 - to je mi luto!
doprdele...dalsia sprava pride asi odo mna...a mam blbe vnutorne tusenie ze bude tiez negativna....nejako sa nam nedari 😢
@krisbar 😒 😒 😒 😒 😒 veru dake blbe obdobie
@dorotka66 mne to pichala kamoska..ale ako sme panikarili ze to treba na pohotovosti...al odborný zdravotnik xi..ale chvalabohu mi to pichla dobre ...parada ...takze drzim palceky ...zajtra je tvoj den..hned napis aku si mala urodicku....ja na moje bublinky budem volat az zajtra...vies ked som sa zbudila po OPU bolo mi fajn trosku ma pobolievali vajecniky ale to je normalne vsak bol zasah ...ked som sla domov uz to zacinalo...mala som strasne tlaky a hlavne pri moceni ma to dost bolelo...bola som nafuknuta nejaka...na ten dalsi den som mala pocit akoby som bola v 6 mesiaci...nafuknuta tlaky a akoby ma boleli creva...uz som sa obavala OHSS...ale potom to preslo...fajne ma prehnalo 😅 ..a uz postupne bolo ok...dnes ma este pobolevaju vajecniky ale snad je to v pohode...da sa zvladnut 🙂 ..ale vravim je to individalne pretoze niektore baby ani nevedeli ze su po OPU ...budem na teba mysliet mozno fakt nam to vyjde v jeden den 🙂
@krisbar prestan lebo dostanes po holej ...musis verit do poeslednej chvilocky 😀 😉
@alibabaa praveze je dobre 🙂 ..neskusala si testik ktory den si po?
@katy2 ahojky tebe naco dali estrimax?mas problemy so sliznicou?
@makovicka53 ja este malicko 3 den.. test.. ten neviem kolko vydrzim 😕 ale urcite si ho urobim skor ako pojdem do centra 😀 len sa drzat..
som si myslela ze to nie je dobre, lebo som tu niekde na niektorom fore citala, ze vajecniky nemaju pichat stale ale len raz silno pichnut a to ked sa zahniezduje...
ale ked hovoris, ze to je dobre, hned mam krajsi den 🙂
@alibabaa vies kazda to znasa inac...ale pichanie je OK 🙂 ...jeej 3 den? za chvilu sa k tebe pridam 🙂 drzim palceky ..no na test je este naozaj skoro...ja skusim vydrzat do 9-10 dna a potom testnem 🙂 a bolest vajecnikov nemas?
@makovicka53 iba ma pichaju ale viac pravy ako lavy.. a ten pravy tam bol aj folikul .. takze tam sa to asi vsetko teraz odohrava... 😎 tiez si vravim ze vydrzim aspon do dalsieho pondelka.. to by mal byt 10 den.. nevydrzim do dalsieho pondelka.. lebo 14 den mi pripada na sobotu a sestricka povedala, ze ak to vyjde na vikend tak az po nom mam prist na HCG... a kedy si na rade ty?
@makovicka53 Pri ET aj pri KET sa pouziva.... Brala som ho do potvrdenia akcie srdiecka... potom uz nie.... Je to na lepsie uhniezdenie a pripravu sliznice pri uhniezdovani....
@alibabaa hrozne to cakanie vsak?ved aj mna to caka ...ja by som mala mat zajtra al v stredu ET...ranko si budem volat...a kolko ste si dali vlozit?
@katy2 mne ho dal tiez hned po OPU ale ja mam problem so sliznicou tak aby dorastla..snad rastie potvorka jedna 🙂 gratulujem a drzim prstiky teraz si asi domka na PN vsak?
@makovicka53 ja som sa sem iba zamotala. 😅 bola som na iui.. ale ak toto nevyjde, tak potom ivf.. a uz k vam skutocne budem patrit.. a ak k tomu pride, tak neviem ci budem mat odvahu vlozit 2... na dvojicky sa necitim.. viem ze je tam sanca ze sa uchyti len jedno.. ale aj tak.. neviem.. uz som sa stretla aj s tym ze vlozili 2 a cakala a porodila kocka 3 deti... toho sa obavam najviac....
@alibabaa ahaa takze ty si po IUI no drzim palce....to je ta jednoduchsia forma oplodnenia...a dufajme ze pri nej aj zostanes 😉 ...ved toto ned tym sa aj ja zamyslam a preto sme s rozhodli vlozit jednu bublinku a dufam ze bude silna a bude sa jej u mna pacit 🙂

@makovicka53 práve sme sa vrátili z pohotovosti a pregnyl je už vo mne 😀 moja prvá injekcia na pohotovosti a boli super, že vy nám len povedzte ako na to a my to spravíme 🙂 čítala som, že vklad máš v utorok alebo stredu, tak to budeme prežívať spolu, len každá neičo iné 😉 fakt držím palce. makovička a čo za divné stavy si mala na mysli? akože psychika alebo zdravotný stav? 😔