IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@makovicka53 verim ze sa jej bude pacit 🙂 aj ja tajne dufam, ze tato lahsia forma bude prva a posledna ktoru som vyskusala....
baby - vdaka za povzdbudenie a najviac Katy! take tu potrebujeme 🙂
ja sa na chvilu odmlcim - ale stale vas citam! dam vediet ako sa to vyvija. v stredu si skusim urobit test a v piatok mam ist na krv.
@alibabaa presne tak sa mi paci tvoj optimizmus 🙂 a hlavne viera
@krisbar neboj urcite to vyjde drzime palce !!! 🙂
@katy2 preco to berie kazda...jej ty mas malu dcerku parada..si to zobrala zhurta jedno po druhom ale tak to ma byt..ja to mam tiez v plane 🙂
@makovicka53 lekar vie, co robi... asi ma s tym dobre skusenosti....
ja som chcela mensi rozdiel, ale medzi prvym a druhym tehu nam nevysiel 2x KET.... a to tretie IVF bolo na plnu platbu.... Tlaci ma vek, tak som necakala....
@katy2 vsak urcite ty vies najlepsie ....drzim palceky 🙂
nachvilu zdrham .. idem na DU.. ☹
@aby prajem ti vela sily 🙂
@makovicka53 dakujem
@mabumi dakujem... snazili sme sa prirodzene 3 roky a potom sme to zverili do ruk lekarov.... ake bolo nase prekvapenie, ked zistili azoospermiu 😔 😔 😔 takze manzel na zakrok, ja stimulka na IVF a ked prisiel den D, prisla som na ET, a dr. zistil, ze sa mi do maternice nedostane, lebo mam zrasteny krcok (zazrak ze som vobec mavala ms)... takze vsetky embryjka do mraznicky, ja som cakala dalsi cyklus, potom v narkoze dilatacia krcka... potom neuspesne KETka.... Atd, atd.... Ale dolezite je, ze sme sa predsa len dockali 🙂
Treba verit... Vzdy je sanca.... Teraz je medicina na vysokej urovni... Co by sme robili, keby nebolo IVF 😔 😔 😔
Dievcata, mam trochu dilemu. Uvazovali ste o genetickom vysetreni embryi? Teraz som sa vratila z konzultacie s embryologickou.
@pici ahoj uz si pichas??
@pici co vy tu za ceny rozoberate ??to PIG je co??uz vies kolko cca budes doplacat??
a ten ohhs je vlastne dobre ze ho zena ma???to znamena ze sa to podarilo??cico??nechapem 😖
@petuska123 ahoj,ohss nie je dobré,kvoli tomu sa môže vklad embryjok alebo dokonca aj celé ivf prerušiť,ak to ohrozí zdravie mamičky.
@annamary27 no a ked ho ma zena uz po vklade??
@petuska123 tak to treba ísť k doktorovi,lebo sa ti môže nahromadiť veľké množstvo tekutín v bruchu a treba to odviesť odtial.
@annamary27 clovek ma teraz aj strach ist na ivf
@petuska123 netreba mať strach,treba pozitívne myslieť,veľa piť a moc sa nesledovať 🙂 🙂 🙂
@makovicka53 ďakujem makovička, teraz som došla domov 😒 na OPU som celý deň ani nestihla myslieť 😕 ale teraz poctivo študujem, aby som na niečo nezabudla 😀 papuče a tak...ako to baby prebieha? prídem, prezlečiem sa a hneď ma idú uspávať? a potom vás previezli na operačku? ja len, že som radšej keď viem čo ma čaká 😉 no a kedy berú spermijky? ďakujem krásne za info
baby myslíte si že 4 dňová abstinencia pred IVF je OK? predtým sme dávali stále 3ku ale teraz sme sa rozhodli o 1 deň natiahnuť 😀

@makovicka53 ja som na MD s dcerkou 😉 u nas berie estrimax kazda....
@aby je to tazke, ale vyplati sa cakat.... keby som zacala rozpisovat, co vsetko mame za sebou 😔 tiez by to bol dlhy zoznam neuspechov, cakania, nervov, beznadeje.... 😔 ale raz sa kazda docka.... mimochodom ja mam 41 rokov 😉