IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@petuska123 ano picham a PGD je nejaka predimplementacna genetika embryy alebo co...
@pici Jedna moja kamoska si to dala urobit. Preto som chcela vediet aj nazory ostatnych. Ide o to, ze vraj viac ako 2/3 embryi nie je v poriadku. To hovori statistika. Ja neviem, ci by som chcela zazit opat to, ze budem tehotna a vo 8tt ist potom na prerusenie tehotenstva, lebo o embryo sa prestalo vyvijat ☹
@petuska123 nemaj strach z ivf, pokiaľ viem, ty nemáš predispozíciu na ohss, či áno? ak to príde až po transfere, väčšinou to býva znak úspechu 😉 , ale to nič nemení na tom, že je to závažný problém a treba ho riešiť. treba chodiť na odsávanie vody ako píše annamary27. a takisto neznamená, že ak nedostaneš ohss, tak et nebolo úspešné. ohss hrozí predovšetkým pacientkam s PCO. nemusíš mať žiadny problém, nemusíš ani nič cítiť a môžeš byť tehu 😉
@dorotka66 už si asi na ceste na OPU, tak ti moja odpoveď nepomôže... ale ja som čakala nejaký čas na izbe už prezlečená a nachystaná kým ma uspávali. a myslím, že 4 dni sú tiež OK, veď píšu 3 - 4 dni, nie 😉 ? Tak veľa šťastia, držíme palčeky 😉
@dorotka66
@petuska123 ahojte, neviem, ako je to možné, ale moja odpoveď pre vás sa ocitla v inej téme 😕
@makovicka53 Ahojky, tak to mam za sebou, vcera bola uroda 7 ks, dnes je 6 oplodnenych a v piatok alebo sobotu bude transfer. Jupiiiiiiiiiiiiiiii.
Ziadost schvalenaaaaaa jupiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 este lieky sa musia schvalit a ideme na to 😉
@squella to som veľmi zvedava, no môj vaječník aj tak podal super výkon 😀 😀 😀
no cítim teraz fajn zas som zjedla balíček lékoriek no a zatiaľ ma ren ráno popichovalo bruško teraz nič no ale neviem prečo mi je stále zima na nohy. No hádam to vyšlo muselo 😀 😀 😀
@lume a čo si všetko brala???
@miskab ako to že lieky schváliť?? to by malo byť naraz nie???

@dorotka66 zajtra pekne pridete, sestricka ta ulozi do izby, manzel pojde s tebou. Su tam 3 postele - ja som bola posledne sama.... Prezlecies sa do pyzamka, ponozky pre stastie si mozes nechat a budes cakat, kym ta zavolaju. manzel medzitym pojde odovzdat bojovnikov.... Pekne po svojich prejdes do vedlajsej operacnej miestnosti, lazkas na kozu a anesteziolog ti pichne narkozu, len kratkodobu.... Ked zaspis (co bude hned 😉 ) dr. ti vyberie urodicku, prelozia ta na postel a aj s postelou ta prevezu naspat do izby, kde ta uz bude cakat manzel. Ked sa prebudis, polezis nejaku hodinku, dve, podla toho, akos a budes citit a pojdete za dr. aby vam povedal, kolko bolo vajicok a kedy bude ET.... A pojdete domkov. Zober prezervativ (zakrok je pod uzv) a nezabudni vlozku, lebo sa zvykne trochu krvacat po zakroku.... A mozno bude treba aj ibalgin, ked ta bude boliet brusko.... A vodu a nieco na zakusnutie 😉 Neboj, zvladnes to 😵