IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
...ahojte kočky,som po 1.IVF v marci,bohužial neuspešnom.....som velmi sklamaná...buduci tyžden už idem do práce,neviem ako to zvládnem...
@huginka13 ☹ to mi je luto....sklamanie musis mat velke, ☹ nespravoslivost je to..preco sa nezadarilo??nevies asi???ale a nemas zmrazene este ? mna to este len vsetko caka musime spravit prvy krok a to vypisat ziadost na ivf a potom uz len cakat
@huginka13 je mi to luto :( prajem vela sil a hlavne trpezlivosti ist dalej....
ono nie kazdemu vyjde IVF na prvykrat... Akokolvek lakavo to vyzera, tolko do toho vkladame ale je to mimo nas.... Kto sa raz pustil do boja za dietatko, musi mat perne nervy (a bohuzial aj nejake tie peniazky na ucte :( )...
Vsetkym prajem vela, vela trpezlivosti a na koniec uzasnu radost z vytuzeneho uzlicka 😵
...dakujem kočky,celý marec som preplakala...ale už som som si slubila,že slzy nebudu...mala som stimulku s Gonalom 150 j....8 dni...potom mi začal OHHS....vajička mi vybrali na 9.den,bolo ich 11,na druhy den sa oplodnili iba tri,potom zostalo 1-8 bunkové,to mi aj vložili.....záver -vajíčka boli nezrelé....v máji ideme na to znovu...dnes som s asem prihlásila,chcela som skusit či to funguje....je to fajn.....a Vy kočky ste milé....
@petuska123 rovno IVF nam dr. povedal ze IUI u nas nema vyznam
@petuska123 no na jednej strane ano ale na druhej mozme byt vdacne ze takato sanca otehotniet vobec existuje..ja som mala dlhy protokol..ale ako to je s kratkym netusim 🙂
bre rano baby ....tak a uz mam termin na ziadost ohladom ivf a ide sa do toho
ahojte kocky, ja som si dnes urobila test a bol negativny. v piatok idem na krv ale uz nic necakam. ako zena citim, ze som prazdna ☹
je mi luto ze vam to tu zavirujem takou zlou spravou, ale bohuzial to je "nasa" realita.
hned ako to bude mozne ideme opat do toho a nevzdame to az pokial sa to nepodari!
budem vas sledovat ako sa to vyvija a velmi vam vsetkym prajem aby sa vam to podarilo 🤐
@krisbar 😒 ☹ este mozno to dobre skonci to ste mali 1 IVF???
baby kedy si mam zacat vybavovat no interne vysetrenie?? ci sa uz dakde objednat alebo este nie??
@krisbar to mi je ľúto moja 😒 , ale ešte že máš dosť mrazáčikov, ktorí sa uchytia. možno pôjdeme naraz, ja mám ale iba jedného.
@petuska123 ešte máš čas, vidím, že si netrpezlivá 😀 . interné vyšetrenie musí byť "čerstvé", vybavuješ to keď dostaneš ms a začínaš brať gonal alebo niečo podobné, t.z. v priebehu 14 dní pred OPU
@makovicka53 vy ste dali zamraziť 2 vajíčka? bez oplodnenia? sa pýtam len preto, že som o tom ešte nepočula 😉 . a koľko máte oplodnených celkovo? Držím palce 😉
@mabumi jaj to tak neskoro???a co ked ma nikde nezoberu vsak sa vsade objednava..
@petuska123 ja som to vybavovala cez gynekológa. ale ty už vopred vieš, kedy približne to bude. môžeš sa objednať aj vopred 😉
@mabumi no ja presne neviem kedy to bude kedze este nemamme ani vypisanu ziadost na ivf ale tak ratam ze hadam v maji by to uz mhlo sa rozbehnut
@petuska123 najskôr počkaj kým vám schvália žiadosť. potom si ťa zavolajú do car, urobia ti vyšetrenia, genetiku - to čakáš na výsledky mesiac. potom čakáš na ms a ak je všetko OK, od 16. DC začínaš brať tabletky. tam už vieš, kedy približne bude OPU a vtedy si môžeš začať plánovať aj interné vyšetrenia. asi som ťa moc nepotešila, ale mala by si vedieť, čo ťa čaká...
ak by si mala krátky protokol, je to skoro to isté, len stimulácia sa neťahá cez 2 cykly, ale udeje sa to v jednom 😉
@mabumi ale genetiku nerobia vsetkym ci sa mylim??
@squella ďakujem krásne, len ma tá moja skvelá úroda potrápila. včera v noci som skončila v nemocke, a som tu stále....okrem problémov s vaječníkmi, ktoré som čakala, začali problémy s močením a potom sa pridružili problémy s dýchaním. tak som prešla komplekou ešte raz na pohotovosti ☹ prístup bol super, ale ja som už z toho bola "na mraky" primár zatiaľ nepotvrdil H, testy dopadli ok, no vraj všetko vo mne je zväčšené a tak tie vaječníky tlačili na všetko ostatné. baby, ale taký pocit som fakt nezažila, nemohla som ležať, ,ani kričať ani sa hnevať a nadávať. mňa tak pichalo pod bránicou, že som myslela , že sa zadusím ☹ ale teraz som na tom oveľa lepšie a verím že úspešne dospejeme v piatok k transferu. 😉
@pici ahoj aj tebe robilíi genetiku??
@dorotka66 boze toto ma odradzuje ..pomoooc ☹
@makovicka53 ahoj makovčka, ako sa cítiš, sú nejaké zmeny?🙂
@petuska123 sorry petuska, nechcela som, ale keď tu niekto chodí, myslím tým MK, tak chce poznať všetky možnosti. 😉 a prípady. to je skôr na poučenie, ja som šla na tú pohotovosť vďaka radám na MK a urobila som dobre 🙂
@petuska123 neviem, či genetiku robia každému, ale myslím, že v našom car asi áno. ale to je dobre 😉 , radšej počkať ako zbytočný neúspech kvôli tomu.
@dorotka66 takže OHSS? neboj sa moja, hlavne že ti je už lepšie, to znamená, že ET bude 😉 . držím palce, verím, že o mesiac už budeš tehu. teraz pekne oddychuj a pripravuj sa, teraz to už nevzdáš 😀 😎
@mabumi a codis do iscare mt??
@petuska123 😀 áno, veď naposledy sme tam boli v rovnaký deň 😀

@miskab no lebo to je zvláštne 😒