IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@mabumi jaj jasne vcera sme o tom pisali ....drzim palceky...
@petuska123 vieš, ja si myslím, že ak máš predispozíciu na OHSS, tak ti to lekár povie, sleduje ťa, dáva ti menšie dávky a upozorní ťa, čo máš robiť (u mňa to tak bolo). dorottka počas celej stimulácie nechodila na kontroly a neupravovali jej dávky. preto toľko vajíčok, a preto táto komplikácia. podľa mňa. na druhej strane jej to zas nespôsobilo taký problém, aby jej to oddialilo ET, alebo inak významne poškodilo. má veľa vajíčok, čo je nakoniec dobre. ty nemáš ak si dobre pamätám PCO, a doc. Tomáš ťa isto bude sledovať pravidelne. tak sa NEBOJ 😉 😉 😉 .
inak by sa malo piť cca 3 - 4 litre denne, to kvôli tomu, aby sa škodliviny vyplavovali von. voda v bruchu je z praskajúcich folikulov (nie je to voda, ktorú vypiješ). a ešte bielkoviny viažu tie škodliviny, takže aj tie by si mala jesť okrem tej vody 😉
@makovicka53 my sme si vtedy písali spolu s dorottkou a preto som si asi myslela, že ste tak podobne, ale ty si o niečo popredu 😉 . tak oddychuj, nech sa dobre vŕŕŕta malému 😀
@mabumi ano ano 😀 ...ktovie ako sa ma dorotka...citala som ze tu bola doobeda...ale aj tak nechapem ako juj mohli dopovat hormonmi bez kontroly...totalna nezodpovednost...moj nazor...
@makovicka53 veru, aj podľa mňa 😒 . jedno šťastie, že to dopadlo "len" takto. ale snáď jej je už dobre a o to väčší úspech bude mať teraz. vy dve ste najhorúcejšie kandidátky, tuším, že by vám to mohlo vyjsť 😉 . a dúfam, že ja hneď za vami 😀
@mabumi diky za vysvetlenie o pco zatial nemam aspon dufam ze nie 😒 aha tak foliky tvoria tu vodu sranda a preco sa niekde pise ze na vklad ke dobre ist poloplnym mechurom??
@petuska123
moj mng nebol na konzultacii, ale myslim si ze by bolo lepsie ked by tam bol. lepsie to tí chlapi pochopia. my sme nepodpisovali nic, mam dali zmluvy domov, aby sme si ich v klude popozerali a vypisali...len nam mali brat krv na serologiu, cize mne je zobrali a mng az ked bol dalsi termin so mnou🙂
@petuska123 ver mi, ak by si mala PCO, dávno by si o tom vedela 😉 . a s tým poloplným mechúrom asi kvôli tomu, aby lepšie videli na sone (robia to pri sone zvnútra aj cez brucho) kam to dávajú, ten močový mechúr im asi nejako pomôže aby bolo všetko v takej polohe, ako potrebujú. tak som si to vysvetlila ja 😖
@aby pred IVF mi robili asi to čo aj tebe. ale ešte je mnoho ďalších vyšetrení, v ktorých to môže viaznuť 😒 ... a niektoré mi pripadajú, že by mohli byť aj našim problémom. veru, počkaj si na krv, nič ešte nie je stratené 😉 . priala by som ti, aby to nakoniec vyšlo 😵
@mabumi dufajme 🙂 aby sme mohli rozdavat tehu virusiky 🙂...boze ja si tak prajem 😵
@makovicka53 😵 😵 😵 veru aj ja 😵
@aby treba verit ...vsak dnes si 9 DPO ET ak sa nemylim...pockaj si este 😉
@petuska123 nie neboli sme na genetike :D
@pici v maji by si mala mat ivf???ci aj skor??
@petuska123 myslim ze skor... asi koncom aprila najneskor myslim. dufam. neviem presne...
@pici a kedy ides na kontrolu ze ako reagujes??pri vybavovani ziadossti bil aj tvoj mm?? treba ho tam?? podpisuje aj on daco,?
@petuska123 nie. vobec tam nebol a nie je tam potrebny, aj na samotny vklad je potrebny od notara zase taky papier... idem buduci tyzden v utorok na kontrolu ako reagujem...
@pici od notara??, a ten co ma stym spolocne???
@petuska123 no ten musi overit podpisy :D a podpisujes papier ze manzel odovzdava spermie a preto je nespochybnitelnym otcom :D
@mabumi kujem 😉
@makovicka53 jj presne to 😉
Babuľky ste zlaté, jasné že to víde nám všetkým 😉
@aby 😉 veriiiime!!!!!!

inak nechapem preco sa ma pit vela vody aby sa predislo ohhs 😖 vsak to ohhs je voda v bruchu..som z toho jelen 😲 no pre mna to znamena len jedno musim sa pripravit na to ze musim pit vela vody cca kolko denne??? viete lebo ja denne vypijem 3 dcl vody mne voda nechyba k zivotu len jedlo..takze si pekne musim nachystat flasky a denne ich pit a to ma byt cista voda??