icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

silvinnka
18. feb 2011

ahojte,tak aj ja sa k Vam pridavam....Chodim do ISCARE V BA k doc. Valkymu,v pondelok idem na konzultaciu,konecne mi prislo rozhodnutie z poistovne,takze ma mozu zacat pripravovat....Verim,ze po 3 och neuspesnych tehu ,to teraz vyjde 🙂)

walta
18. feb 2011

@tuzba my chodime do ISCARE do BA k doc. Valkymu... a vy kam?

walta
18. feb 2011

@silvinnka drzim silno palce, nech to vyjde.... a tie neuspesne tehu boli z IVF?

tuzba
18. feb 2011

@walta ahoj aj ja chodim tiez tam...ako daleko si na tom? 🙂

walta
18. feb 2011

@tuzba som po jednej neuspesnej IUI, a pripravujem sa na IVF

silvinnka
18. feb 2011

nie,teraz idem 1x podstupit IVF...ono je to tak,ja nemam problem otehotniet,hned sa nam zadari na 1x...3x som mala spontanny potrat a posledny bol v septembri minuleho roku,tam mi odumrelo embrijko v 9+3 tt...mesiac na to sa mi vytvorila hemoragicka cysta 8x6 cm velka a medzi tym mi prakol pravy vajecnik,takze som musela podstupit laparotomiu...v isceri mi neodporucali dalsie prirodzene tehu,spravili mi vsetky vysetrenia aj genetiku,teraz v pondelok by mali byt posledne vysledky no este pred trnsferom si davame robit PIGD,aby som mala istotu.

derylka
18. feb 2011

@makovicka53 sú to injekcie... na stimulku

tuzba
18. feb 2011

@walta tak drzim palce..... 🙂 aj ja uz len cakam kedy pride mrcha a mozme ist na to...... 😉

annamary27
18. feb 2011

@tuzba
@kaja99
@makovicka53
@lume
@matahacik všetkým kočkám držím palce 😵 😵 😵

makovicka53
18. feb 2011

@kaja99 ...no myslim ze nie si sama 🙂 ...kazda holka ma obavy ci bude ok a ako to bude a pod... ja som tiez z toho v strese a hlavne sa obavam ake budu vajicka a ci sa to uhniezdi....musime si verit 😉

tuzba
18. feb 2011

@annamary27 dakujem z celeho srdca...... 🙂

kaja99
18. feb 2011

@annamary27 aj ja ďakujem velmi pekne 🙂

makovicka53
18. feb 2011

@annamary27 ..dakujeeeeem 😀 ...podobne aj tebe

annamary27
18. feb 2011

@tuzba
@kaja99
@makovicka53 nemáte za čo kočky,aj ja dakujem,sme na jednej lodi 😀 ,ale dúfajme,že sa k mimi doplavíme 😀

tuzba
18. feb 2011

@annamary27 no musime verit,ze sa doplavime... 🙂 uz aby to bolo... 🙂

matahacik
19. feb 2011

@annamary27 dakujem🙂

matahacik
19. feb 2011

@kaja99 ahojky, ja chodim do BA, a som pred prvym IVF, zacinam v pondelok s injekaciami🙂))tak drzim päste

matahacik
19. feb 2011

@silvinnka drzim palce, aj ja chodim k docentovi, a v pondelok mi zacne moja prva stimulka...

makovicka53
19. feb 2011

@annamary27 ...musime si verit ...mne uz tak sibe ze pozeram na nete kociky postielky a tak... 😀

silvinnka
19. feb 2011

@matahacik docent je uzasny clovek,verim ,ze nam to dobre a uspesne dopadne 🙂

annamary27
19. feb 2011

@makovicka53 😀 😀 😀 tak ja ešte nekukám také vecičky na nete,stojím radšej pevne nohami na zemi,lebo už mám 2neúspešné IVF.ká za sebou,ale čakajú na nás v centre traja mrazáčikovia 😀 ,tak verím,že je to otázka času 😎

makovicka53
19. feb 2011

super drzim palce do tretice vsetko dobre....a to ked mas mrazacikov aky je postup tiez stimulujes ?

annamary27
19. feb 2011

@makovicka53 to by som mala brať lieky od 1dc na maternicu,kontrola 14dc a vtedy povedia kedy prísť na vklad.

makovicka53
19. feb 2011

@annamary27 jooj tak to je super...a takyto proces kolko vyjde?kolko si mala prvy x folikul?

annamary27
19. feb 2011

@makovicka53 prvý krát som mala 19 folikul,ale 10 z nich bolo nezrelých,pri druhom pokuse mi zmenili dávkovanie injekcií a mala som 15folikul a 13bolo zrelých.
IVF nás vyšlo po každé cca 1000eur,teraz sme za zmrazenie platili ešte 150eur a ,ked si pojdem po mrazáčikov,tak za ich vklad zaplatím 120eur.

kaja99
19. feb 2011

@matahacik ahoj, tak sme na tom rovnako, budeš si pichať sama?

makovicka53
19. feb 2011

@annamary27 ...ahaa tak v pohode ...drzim palce

matahacik
19. feb 2011

@kaja99 ahoj, no uvidim, podla toho ako mi to pichnu v pondelok oni, pichala som si uz raz clexane proti tromboze do bruc ha, ale pokial by sa toto malo pichat niekam tesne pod kozu...tak to asi necham na svoju obvodacku, mam ju kusok od domu...a je hrozne fajn...tak by som tam radsej kazde rano skocila🙂))
tak vela vela energie a pohody 🙂

lume
19. feb 2011

@annamary27 Budem Vam drzat palce. U mna to vyzera trochu viac s problemami. Hematolog mi asi diagnostikuje trombofiliu a asi okrem hormonov si budem pichat dalsie lieky. teda ja si pichat nebudem, ale nastastie mam odvazneho manzela. To som si myslela, ze stimulaciu zacnem uz teraz vo februari, ale ako to vidim, tak to bude asi az v aprili.

walta
20. feb 2011

@silvinnka ahoj, ako som si to precitala, co si napisala, tak chapem tvoj problem. Musis verit, ze doc. Valky vie, co robi. Ono ine nam ani nezostava, iba mu verit a to vo vsetkom, co s nami zamysla. Na mna on posobi profesionalne, rozumne, vsetko mi vzdy pekne vysvetli a my s manzelom mu verime. To je asi to najdolezitejsie. Velmi tuzime po babatku a bolo nam povedane, ze IVF je pre nas jedina cesta. Tak ideme do toho.
Musim sa povypytovat , co vsetko je v cene umeleho oplodnenia, mna najviac zaujima genetika embrii. Po tejto stranke chceme mat plnu istotu, ze vsetko bude ok.
V akej zdrav. poistovni si ? Ja som vo vseobecnej zdravotnej. Lebo kazda poistovna preplaca inu sumu na umele oplodnenie.