IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
Baby, ja zacinam so stimulaciou 9.aprila. Musim zrevidovat kolko mam ihiel a striekaciek.
@lume - na KET pojdeme o dva mesiace. ked mi pride dalsi menz. cize to budeme striedat. jeden mesiac skusat prirodzene a jeden s mrazacikmi, takto to vychadza na 8 mesiacov ak budu mrazaciky po rozmrazeni OK.
ved ja tu obcas nakuknem, ale uz nie tak velmi ako predtym. stale vas sledujem ako sa vam dari a drzim palceky vsetkym! 😉
Baby, nie ste znalé presne, kedy sa mi po ET embryjká uchytia? Dajte do pľacu infošku, ktorú máte od dokyho alebo proste viete. 😎 Ja viem, že treba čakať na testík, ale to je dlhá doba, xiixixi.
@squella ahoj moja, záleží, či ti vkladajú blastocystu po PK alebo embryjko s pár bunkami. malo by sa uchytiť tak už po 2 - 3 dňoch ak je to blastocysta. ale to ešte nie je na test. obvykle keď máš dostať mrchu tak sa vtedy rovno pevne zahryza 😉 , vtedy môžeš aj zašpiniť, a vtedy sa už začína vyživovať z teba. na nete som vygooglila peknú stránku, kde je to rozpísané deň po dni a aj pekne je to tam znázornené. ak nenájdeš, skúsim to pozrieť a napíšem 😉
ahoj lume....
ja začínam tiež s prvou stimuláciou teraz v apríli...
v mojom prípade jeto ešte len prvá...a v tvojom?
takže som plná očakávania a dúffam že skončíme tak ako si prajeme a vydržíme až do konca...
🙂))
ahoj...a ešte mi prosím ta povedz čo potom...
ostavam na pn alebo normálne do práce....
mám z toho velký strach...
pretože neviem či mám ist do toho teraz alebo niekedy v septembri..., po letnej sezone ☹
ale to asi zaleží na každej indiv. si myslím..
či?...🙂
@squella na tejto stránke sa mi to najviac páči 😉. pod tým textom máš odkazy aj napr. na foto z IVF, oplondenie, a potom celé tehu týždeň po týždni. daj potom vedieť, či to je to, čo si hľadala 😉 a príjemné čítanie 😅
http://www.babyonline.cz/vyvoj-miminka/prvni-ty...
ahojte baby, ako sa cítite? 🙂 ja som už presedlala do témy" čakanie po transfere 🙂 a poctivo vyčkávam na prvý testík 😎 ale stále sa mrknem aj na vás...

kocky,neviete mi niektora poradit? v stredu by som mala mat KET a 5dni po vklade by mi mala dojst mrcha....nemoze to uskodnit miminku pri uhniezdovani?nie je neskoro na vklad,6 dni pred menzesom?