IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@dorotka66 presne tak 😉 si moj človek, každý nech si rieši svoje problémy 😉
@krisbar mna ne to upozorňovalo už viac gyndošov, že keď chceme otehotnieť alebo sme tehotné tak tieto 3bylinky sa nemajú určite piť lebo sťahujú maternicu, sú dobré na liečenie ženských vecí. 😉
už to musí vísť tak držím palčeky neboj my sa ešte v téme stretneme držím prsty 😉 😉 😉
@dorotka66 no hej všetky testy čo sa dajú mám už porobené heh no niekedy to lezie na nervy ako všetko vie , lebo o IVF vie len toľko kolko nájde na nete a nevie čo je to všetko to podstúpiť ale už má vnúča to jej stačí 🙂
@katy2 katka ďakujem krásne 🙂 veľmi si mi pomohla 😉 už sa teším, keď sa k vám pridám v novej téme 😀 (ale som realista, to len optimistický náhľad) dnes ma pichá vaječník a troška cítim bránicu, keď sa zasmejem. možno je to dobrý signál! teda OHSS pokračuje a to možno niečo znamená 😕
@dorotka66 ahojky tak ako sa citis s bublinkami v brusku?
@krisbar ahojky silno budem drzat palceky 🙂 a hlavne vela sil 🙂
@dorotka66 s tymi iekami neviem, asi by som sa poradila s dr. 😖
ak je ET uspesny OHSS sa zvykne rozvinut.... Je to dobry znak, ale aj nic prijemne a treba to sledovat... Ked je vela vody, treba ju vyberat..... ☹ V kazdom pripade, ech je vsetko ako ma byt a hlavne o par dni // na testiku, potom pekne hcg, potom srdiecko/a, potom....... 😵 😵 😵 😵
@makovicka53 ahoj makovička, no celkom dobre, dnes v noci som sa síce ešte riadne vypotila ( to po tej štvrtkovej teplote), a mierne cítim bránicu (ako keď som šla do nemocky), a jeden vaječník, ale v podstate to zatiaľ všetko OK 😀 manžel sa stále pýta, ako sa majú vrabci 😎 tak dúfam, že dobre. a ty sa ako cítiš? čítala som niekde, že si sa tiež obávala OHSS? už je to OK? a cítiš nejaké zmeny? to aby som sa vedela pripraviť, si presne 3 dni predo mnou 😉
@dorotka66 ahojky to som rada ze ti je uz lepsie...ozaj...my baby si hrozne toho vytrpime ale na druhej strane to stoji za to 🙂 ...ano aj ja som sa obavala lebo mne po OPU bolo hrozne ale potom to ustupovalo...a ked som bola na ET tak by mi dr. povedal ze tam mam vodu...chvalabohu som OK ...no ano dnes som uz 4 den po ET ak neratam den ET 🙂 mam sa fajn pobolievaju ma vajecniky, prsia na dotyk a obcas krize ked sa zohnem ...inac nic...stale si hladkam brusko a prihovaram sa bblinke ...na 2 den po ET som mala hnedy hlien ale len raz ked som bola na WC tak snad to bolo dobre znamenie 🙂...ano budme si zdielat pocity 🙂 😉
@katy2 🙂 ja som sa už radila s viacerými doktormi...ak doktorovi ide o dieťa tak poviem, aby som ich nebrala do konca 1 trimestra, ak ide o mňa tak ich musím brať. potom je ďalší názor, ak chcem aby sa dieťa dobre vyživovalo, tak ich brať mám. no ja lieky celej duše neznášam a takto som dopadlo, som predopovaná 😀 ale teraz to idem skúsiť s magne, ráno na obed a večer a uvidíme.

@dorotka66 ja som pracovala v robote s dvomi ludmi a ti nevedeli dopodrobna.. a teraz som doma :D tak nemusim nikomu nic vysvetlovat