icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

silvinnka
3. apr 2011

kocky,neviete mi niektora poradit? v stredu by som mala mat KET a 5dni po vklade by mi mala dojst mrcha....nemoze to uskodnit miminku pri uhniezdovani?nie je neskoro na vklad,6 dni pred menzesom?

lume
4. apr 2011

@krisbar To je mi luto. Idete na KET? Zostan veru na tomto fore.

lume
4. apr 2011

Baby, ja zacinam so stimulaciou 9.aprila. Musim zrevidovat kolko mam ihiel a striekaciek.

krisbar
4. apr 2011

@lume - na KET pojdeme o dva mesiace. ked mi pride dalsi menz. cize to budeme striedat. jeden mesiac skusat prirodzene a jeden s mrazacikmi, takto to vychadza na 8 mesiacov ak budu mrazaciky po rozmrazeni OK.
ved ja tu obcas nakuknem, ale uz nie tak velmi ako predtym. stale vas sledujem ako sa vam dari a drzim palceky vsetkym! 😉

lume
4. apr 2011

@krisbar Aj ja Ti budem velmi drzat palce. Netreba to vzdavat, utvrdila ma v tom kamaratka, ktora ma uz nad 40 a aj lekari v jej pripade boli skepticki....

pici
4. apr 2011

@krisbar budem ti drzat palce. si silna zena, oddychni si a hor sa do boja :D

squella
4. apr 2011

@krisbar Ahojky, s tolkymi sancami to uz musi vyjst a cim viac hormonov bude, mozno sa to podari aj normalne 🙂 a ani sa nenazdas a budes cakat ako my tu - a ´preto neodchadzaj na ine forum, budes nam chybat!!!

alibabaa
4. apr 2011

@krisbar niekde som citala ze pomaha aj fytosoja.. ak nam nevyjde iui, tak ju urcite idem vyskusat.. je to vraj prirodny clostil 🙂

squella
4. apr 2011

Baby, nie ste znalé presne, kedy sa mi po ET embryjká uchytia? Dajte do pľacu infošku, ktorú máte od dokyho alebo proste viete. 😎 Ja viem, že treba čakať na testík, ale to je dlhá doba, xiixixi.

mabumi
4. apr 2011

@squella ahoj moja, záleží, či ti vkladajú blastocystu po PK alebo embryjko s pár bunkami. malo by sa uchytiť tak už po 2 - 3 dňoch ak je to blastocysta. ale to ešte nie je na test. obvykle keď máš dostať mrchu tak sa vtedy rovno pevne zahryza 😉 , vtedy môžeš aj zašpiniť, a vtedy sa už začína vyživovať z teba. na nete som vygooglila peknú stránku, kde je to rozpísané deň po dni a aj pekne je to tam znázornené. ak nenájdeš, skúsim to pozrieť a napíšem 😉

basska007
4. apr 2011

ahoj lume....
ja začínam tiež s prvou stimuláciou teraz v apríli...
v mojom prípade jeto ešte len prvá...a v tvojom?
takže som plná očakávania a dúffam že skončíme tak ako si prajeme a vydržíme až do konca...
🙂))

lume
4. apr 2011

@basska007 Ahoj, ja idem podstupit uz druhe IVF, takze uz to trochu poznam.

basska007
4. apr 2011

ahoj...a ešte mi prosím ta povedz čo potom...
ostavam na pn alebo normálne do práce....
mám z toho velký strach...
pretože neviem či mám ist do toho teraz alebo niekedy v septembri..., po letnej sezone ☹

ale to asi zaleží na každej indiv. si myslím..
či?...🙂

lume
5. apr 2011

@basska007 Ahoj, nemusis zostavat na PN pokial k tomu nie je dovod. Ale odporuca sa zobrat si niekolko dni dovolenku a trochu sa setrit. Neviem kolko mas rokov a ake mas plany, ale neodkladala by som to, pokial sa na to citis.

squella
5. apr 2011

@mabumi napíš prosím, tiež som všeličo našla, ale nie podrobné, skôr len také bla bla bla 😉

mabumi
5. apr 2011

@squella na tejto stránke sa mi to najviac páči 😉. pod tým textom máš odkazy aj napr. na foto z IVF, oplondenie, a potom celé tehu týždeň po týždni. daj potom vedieť, či to je to, čo si hľadala 😉 a príjemné čítanie 😅
http://www.babyonline.cz/vyvoj-miminka/prvni-ty...

squella
5. apr 2011

@mabumi Dakujem, je to super!!!

lume
5. apr 2011

@squella Kedy si bola na ET? A do ktoreho centra chodis?

dorotka66
5. apr 2011

ahojte baby, ako sa cítite? 🙂 ja som už presedlala do témy" čakanie po transfere 🙂 a poctivo vyčkávam na prvý testík 😎 ale stále sa mrknem aj na vás...

squella
5. apr 2011

@dorotka66 ty takto prelietavas???? no dobre, aj ja by som mala, ale mne je tu taaaaaak dobre 🙂

squella
5. apr 2011

@lume bola som v skvely datum, ktorý si isto do konca zivota zapamatam: 1. aprila 😀
Chodim do GynFIvu, a ty??? AKo si na tom?

dorotka66
5. apr 2011

@squella ahoj squella 🙂 to vieš, keď už som tá čakateľka 😀 , ale v kútiku duše verím, že plynule prejdem to ďalšej témy ...veď vieš akej 😉

dorotka66
5. apr 2011

@squella inak my sme mali 1. 4. vklad. to by sa mohlo zadariť, nie? 😀

squella
5. apr 2011

@dorotka66 to si pis, ze hej 🙂)))) blaznivy den, vydarene deticky 🙂))))

squella
5. apr 2011

@dorotka66 zeby maminkovskej????

dorotka66
5. apr 2011

@squella presne tak 🙂 práve uvažujem nad tým, že ma boli pod bruchom ako pred menzesom 😒 neviem čo si mám o tom myslieť....

lume
5. apr 2011

@squella Tak drzim palce. Ja takisto GynFiv, len zacnem so stimulaciou 9. aprila....Uz sa neviem dockat 😀 Je to druhy krat, to si uz zvyknem aj na injekcie.

lume
5. apr 2011

@dorotka66 ta bolest pod bruchom je podla mna normalna. Ja som to mala tiez.

squella
6. apr 2011

@dorotka66 Dorik, radsej si nic nevsimaj, lebo to sledovanie ide tiez na karbit.

pici
6. apr 2011

@squella
@lume
@dorotka66

ahojte babule .... tak ja idem zajtra zase na kontrolu a buduci tyzden asi odber vajok :D priznaky si nevsimamm vajecniky ma pekne krasne bolia ale tak hadam ze je to v poriadku