icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

pici
10. apr 2011

@tinasc zlati ja som bola na laparke v novembri... sice je to pol roka ale tak ked lekar odporuci tak to asi netreba riesit

petuska123
10. apr 2011

ahojte baby tak piatkova navsteva v centre dopadla tak ze ziadost mame podpisanu a ide sa nam robit ICSI.predpokladana cena bude 34 000 sk. uz len cakat kedy sa nam ozvu ze ziadost je shvalena a ide sa do toho

tinasc
10. apr 2011

@petuska123 no tak hor sa do toho, nech je to už tentoraz úspešné 🙂

tinasc
10. apr 2011

@pici ja viem, len keď už začnem pichať, tak nech ma potom internista nestopne, že ma nepustí pod narkózu to by ma porazilo 😀

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
10. apr 2011

@monikad ahoj a čo si picháš? čo ti predpísali?

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
10. apr 2011

@monikad aha tak to máš ako ja, diphereline od 20 dňa a potom po menzese fostimon, len ten diphereline neviem dokedy sa pichá to aj cez menzes?

isabelle777
10. apr 2011

tak uz mam po transfere, vobec to neboli, ani som nevedela ze mi nieco robia. neprijemne je akurat to ze musite mat plny mechur, ja som mala dokonca az privelmi tak ma poslali este vycikat 🙂 tak uz teraz len cakat...

tinasc
10. apr 2011

@isabelle777 tak držím palce, nech sa pekne uchytia 🙂

monikad
Odpoveď bola odstránená
vivienna
10. apr 2011

ahojte snazilky, tiez ma caka IVF, teraz si picham gonal po 225 jednotiek, zaujímama ci ste niektorá brali gonal a kolko toho ste si pichali, mal niektora z vas aj hyperstimulaciu a ako sa to prejavovalo, lebo mna dost boli brucho akoby som mala pred menzesom dost silnym.........dakujem za odpoved 🙂

tinasc
10. apr 2011

@monikad ja som dostala dipherelinu 4 krabice a tri krabice fostimonu... takže pichani až až 😉

vivienna
10. apr 2011

@tinasc ahoj.....a kolko si toho pichas v jednej davke, ja si picham 225 IU a ked som bola po styroch dnoch na kontrole, nebolo vidiet ziadne folikuly 😖

tinasc
10. apr 2011

@vivienna ja si síce ešte nepichám, lebo keď som mala začať tak som dostala menzes, ale diphereline si mám denne pichať jednu ampulku, no a fostimonu tiež 225 IU to je asi tri ampulky... takže to sa musím opýtať, či to môžem v jednej dávke, alebo sa mám trikrát pichnúť...

vivienna
10. apr 2011

prosiiiiim....ma niektora z vas skusenosti s Gonalom pre stimulaciu tvorby folikul? ...kolko IU ste si pichali???? 😲

vivienna
10. apr 2011

@tinasc dakujem za info....mam obavy ci si nepicham malo, lebo na prvom vysetreni tam nic nevyslo... 😠

tinasc
10. apr 2011

@vivienna hm tak to neviem, ja som len študovala protokol, mám v tom ešte poriadny chaos 😉

tinasc
10. apr 2011

inak teraz nad tým tak rozmýšľam, že niektoré máte aj 4 druhy injekcií, alebo tri a ja mám iba dva druhy, bohvie čim to je 🙂

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
10. apr 2011

@monikad zavisi to od diagnozy od hladin hormonov atd....ked ma zena napr bezne problem ovulovat je nastavena uplne inak ako ta co s ovulaciou problem nema

tinasc
10. apr 2011

@pici jasne, nejak tak to bude 🙂

pici
10. apr 2011

@tinasc ja som dostala tiez napriklad jeden druh ktory som nakoniec vobec nepichala

tinasc
10. apr 2011

@pici hmm, ono sa môže ešte aj stať, že mi podľa výsledkov aj pridajú 🙂 však uvidíme ako sa to bude vyvíjať 😉

pici
10. apr 2011

@tinasc netreba to tolko riesit. ja som mala dlhy protokol a pichala som nakoniec 15 dni

tinasc
10. apr 2011

@pici ja viem, len je to niečo nové... a presne toto som si myslela, že k tomuto nedôjde 🙂

vivienna
10. apr 2011

@pici ja viem, mas pravdu, kazda mame nejaky iny problem...... ja som len mozno viac neskopojnejsia, lebo uz mam jedno neuspesne IVF za sebou a toto je, pre môj vek, druhy a posledny pokus....fnuuuk ☹

monikad
Odpoveď bola odstránená
dorotka66
10. apr 2011

@vivienna ahoj vivi ja som pichala gonal 10 dní a tiež 225 a mám 35 😉 no a vajok bolo 20, 17 na druhý deň oplodnených, ďalší deň bolo 13 embryjok a nakoniec bolo 10 na 1 a tak mám 2 embrya v sebe (dúfam) a 8 sme si odložili do mrazničky 🙂

tinasc
10. apr 2011

@dorotka66 tak to je super úspech si myslím 🙂