IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
ahojte baby tak piatkova navsteva v centre dopadla tak ze ziadost mame podpisanu a ide sa nam robit ICSI.predpokladana cena bude 34 000 sk. uz len cakat kedy sa nam ozvu ze ziadost je shvalena a ide sa do toho
@petuska123 no tak hor sa do toho, nech je to už tentoraz úspešné 🙂
tak uz mam po transfere, vobec to neboli, ani som nevedela ze mi nieco robia. neprijemne je akurat to ze musite mat plny mechur, ja som mala dokonca az privelmi tak ma poslali este vycikat 🙂 tak uz teraz len cakat...
@isabelle777 tak držím palce, nech sa pekne uchytia 🙂
ahojte snazilky, tiez ma caka IVF, teraz si picham gonal po 225 jednotiek, zaujímama ci ste niektorá brali gonal a kolko toho ste si pichali, mal niektora z vas aj hyperstimulaciu a ako sa to prejavovalo, lebo mna dost boli brucho akoby som mala pred menzesom dost silnym.........dakujem za odpoved 🙂
prosiiiiim....ma niektora z vas skusenosti s Gonalom pre stimulaciu tvorby folikul? ...kolko IU ste si pichali???? 😲
inak teraz nad tým tak rozmýšľam, že niektoré máte aj 4 druhy injekcií, alebo tri a ja mám iba dva druhy, bohvie čim to je 🙂

@tinasc zlati ja som bola na laparke v novembri... sice je to pol roka ale tak ked lekar odporuci tak to asi netreba riesit