icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

pici
10. apr 2011

@vivienna tak sa treba pozitivne naladit a urcite to date :D

dorotka66
10. apr 2011

@tinasc ďakujem aj ja si myslím 😉, len teraz neviem ako na tom sme a či vôbec nejak sme 😒 včera ráno bol test negatívny, ale bol to len týždeň od ET.

dorotka66
10. apr 2011

@tinasc ej ale zabudla som dodať, že to bolo s OHSS II. stupňa 😒

tinasc
11. apr 2011

@dorotka66 stále je nádej 🙂 a ako si sa cítila? bolo treba ten OHSS riešiť, alebo si to zvládla sama?

isabelle777
11. apr 2011

@monikad ja mam tiez taky kludovy rezim, ale zase nechystam sa tie dva tyzdne len lezat. Myslim ze nic netreba prehanat...

isabelle777
11. apr 2011

@tinasc dakujem

isabelle777
11. apr 2011

@vivienna ja som mala gonal 150 jed. Ale naozaj ako tu baby pisu vsetko zavisi od tvojho hormonalneho profilu, a podla toho aky mas problem... Takze moc by som to neporovnavala... nechaj vsetko na lekarov a doveruj im. Co sa tyka toho syndromu, bolesti su namieste lebo predsa si pichas hormony takze vajecniky reaguju. Ja som mala tiez podobne bolesti a uz som panikarila ze mam OHSS a nakoniec vsetko bolo v poriadku. Treba pit vela tekutin a moc sa nepozorovat 🙂

petuska123
11. apr 2011

@pici myslim na teba

petuska123
11. apr 2011

cavte baby..ked mi lekar povedal ze si budem pichat inekcie 12 dni tak to budem mat kratky protokol??? to som sa ho zabudla spytat.a podla HP mi urcia ake lieky mi daju???ci podla coho?? my ideme rovno na ICSI a tam mi povedal lekar ze podla kvality sa rozbodne ci vlozia 2 alebo 1.

lume
11. apr 2011

No mam za sebou tretiu injekciu dipherelinu a este naplanovat predoperacne vysetrenie...

tinasc
11. apr 2011

@lume a ako všetko v pohode? picháš sama?

lume
11. apr 2011

@tinasc Picha mi to nastastie manzel a zatial je to v pohode. Ale caka ma aj pichanie heparinu a tak sa chystam, ze sa naucim pichat si aj sama. A Ty ako?

mabumi
11. apr 2011

@petuska123 ahoj, tak to vyzerá na krátky protokol 😉 . kedy začínaš?

tinasc
11. apr 2011

@lume ja ešte len začnem, injekcie sú už doma, takže sa na to chystám... tiet teraz máš po jednej ampuli dipherelinu? a potom čo budeš pichať?

tinasc
11. apr 2011

@lume ja ešte len začnem, injekcie sú už doma, takže sa na to chystám... tiet teraz máš po jednej ampuli dipherelinu? a potom čo budeš pichať? a kam chodíš do car?

tinasc
11. apr 2011

no super, dvakrát ups 🙂 🙂

petuska123
11. apr 2011

@mabumi no este len musim cakat kym schvalia ziadost.. a to je dobre ze kratky??dlhy nieje lepsi??ci je to jedno 😕

mabumi
11. apr 2011

@petuska123 ja neviem, určí to lekár asi podľa diagnózy. podľa mňa keď nemáš niečo vážne, tak dajú krátky, keď je riziko a treba pomaly stimulovať, tak dajú dlhý. takže v podstate dobre, že máš krátky, aspoň ti to rýchlejšie prejde 😉

lume
11. apr 2011

@tinasc No potom mam menopur, davku prresnejsie stanovi lekar asi po prvej kontrole. Potom sa prida este puregon. Toto je Tvoje prve IVF?

tinasc
11. apr 2011

@lume hej moje prvé... mám len diphereline a fostimon...

skajluk
11. apr 2011

ahojte baby.....pichali ste si niektorá sama doma fostimon?

vivienna
11. apr 2011

@isabelle777 ahoj....dakujem za odpoved.....nic ine mi neostava, len verit a dufat.......som zvedava na vysledky druhej kontroly ..... dam vediet 🙂

pici
11. apr 2011

ahojte babulky,tak to mam za sebou... mame 16 vajicok,8 sme nechali prirodzene oplodnnit, 8 napichnut. zajtra budem volat kolko mame embryjok :D dakujem ze ste na mna mysleli

mabumi
11. apr 2011

@pici tak to je super, gratulujem 😀 😉

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
11. apr 2011

@monikad lieky som znasala v pohode, ziadne priznaky, iba nafucane brucho

monikad
Odpoveď bola odstránená
isabelle777
11. apr 2011

@monikad ahoj, ja som mavala triasky aj zimnice obcas, niekedy navaly tepla, a ku koncu sa pridali vykyvy nalady , boleli ma aj prsia velmi ako pred menzesom, nafuknute brucho, obcasne bolesti vajecnikov, a velmi tvrdo som dokazala spat ... 🙂 ale prezijes --- a ze vraj som mala velmi nizku hladinu hormonov ... kazdy reaguje inak

isabelle777
11. apr 2011

@pici gratulujem, davas si aj predlzenu kultivaciu?

pici
11. apr 2011

@monikad narkoza bola super. trosku som babe na izbe so mnou povedala ze nech sa nehneva ze jej tykam, ale ze po desiatej vodke tykam kazdemu :D a na sale som sa hnevala co ma uz budia ze mam dobry sen....