IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@monikad ja mam tiez taky kludovy rezim, ale zase nechystam sa tie dva tyzdne len lezat. Myslim ze nic netreba prehanat...
@tinasc dakujem
@vivienna ja som mala gonal 150 jed. Ale naozaj ako tu baby pisu vsetko zavisi od tvojho hormonalneho profilu, a podla toho aky mas problem... Takze moc by som to neporovnavala... nechaj vsetko na lekarov a doveruj im. Co sa tyka toho syndromu, bolesti su namieste lebo predsa si pichas hormony takze vajecniky reaguju. Ja som mala tiez podobne bolesti a uz som panikarila ze mam OHSS a nakoniec vsetko bolo v poriadku. Treba pit vela tekutin a moc sa nepozorovat 🙂
@pici myslim na teba
cavte baby..ked mi lekar povedal ze si budem pichat inekcie 12 dni tak to budem mat kratky protokol??? to som sa ho zabudla spytat.a podla HP mi urcia ake lieky mi daju???ci podla coho?? my ideme rovno na ICSI a tam mi povedal lekar ze podla kvality sa rozbodne ci vlozia 2 alebo 1.
No mam za sebou tretiu injekciu dipherelinu a este naplanovat predoperacne vysetrenie...
@petuska123 ahoj, tak to vyzerá na krátky protokol 😉 . kedy začínaš?
no super, dvakrát ups 🙂 🙂
@mabumi no este len musim cakat kym schvalia ziadost.. a to je dobre ze kratky??dlhy nieje lepsi??ci je to jedno 😕
@petuska123 ja neviem, určí to lekár asi podľa diagnózy. podľa mňa keď nemáš niečo vážne, tak dajú krátky, keď je riziko a treba pomaly stimulovať, tak dajú dlhý. takže v podstate dobre, že máš krátky, aspoň ti to rýchlejšie prejde 😉
ahojte baby.....pichali ste si niektorá sama doma fostimon?
@isabelle777 ahoj....dakujem za odpoved.....nic ine mi neostava, len verit a dufat.......som zvedava na vysledky druhej kontroly ..... dam vediet 🙂
ahojte babulky,tak to mam za sebou... mame 16 vajicok,8 sme nechali prirodzene oplodnnit, 8 napichnut. zajtra budem volat kolko mame embryjok :D dakujem ze ste na mna mysleli
@monikad ahoj, ja som mavala triasky aj zimnice obcas, niekedy navaly tepla, a ku koncu sa pridali vykyvy nalady , boleli ma aj prsia velmi ako pred menzesom, nafuknute brucho, obcasne bolesti vajecnikov, a velmi tvrdo som dokazala spat ... 🙂 ale prezijes --- a ze vraj som mala velmi nizku hladinu hormonov ... kazdy reaguje inak
@pici gratulujem, davas si aj predlzenu kultivaciu?

@vivienna tak sa treba pozitivne naladit a urcite to date :D