icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

pici
11. apr 2011

@monikad zajtra budem vediet kolko sa oplodnilo

pici
11. apr 2011

@isabelle777 uvidime podla toho kolko bude kamossov, tak podla toho , necham si poradit

petuska123
11. apr 2011

@pici 😉 😉 😉 😉 tak nech zajtra nam napises skvelu spravu ze sa aspon polovica oplodnila.hm ten vyplach bol na co??

pici
11. apr 2011

@petuska123 aby bola posva cista bez bakterii lebo punkcia sa robila cez nu a aby nebola infekcia

tinasc
11. apr 2011

@pici tak sa teším že bola taká úroda 🙂 nech sa len všetky pekne oplodnia 🙂 a ten odber robia u nich v GF alebo ako je operačka na druhom poschodí?

dorotka66
11. apr 2011

@tinasc ahoj tina, ja som bola v nemocke a celé som to popísala v téme OHSS 🙂 ale už som OK. 🙂

pici
11. apr 2011

@tinasc nie odber robia tam u nich priamo :D neviem ze je tam operacka :D ale toto je normalne oproti ambulancii

tinasc
11. apr 2011

@pici a kto ťa robil? a ozaj aké sú pocity po odbere, myslím ako fyzicky sa cítiš...

pici
11. apr 2011

@tinasc dr.behunova :D a pocity po tom ako ked cakas na kramy... ale velmi ma boli cele brucho, lezim a spim lebo ine pohyby su narocne.... dufam ze zajtra to pominie

tinasc
11. apr 2011

@pici určite 🙂

dorotka66
11. apr 2011

@pici a môžeš si dať niečo od bolesti, skús novalgin. mohol by pomôcť. 😉

lume
11. apr 2011

@pici Gartulujem. Tiez som zvedava akodopadne oplodnenie. Aj my sme to mali pol na pol. Polovica normalne a polovica ICSI (pamatam si spravne tu skratku?)

pici
11. apr 2011

@dorotka66 nemozem si dat nic mi povedali iba lieky ktore bezne uzivas, nic na tlmenie bolesti

pici
11. apr 2011

@lume ano dobre si pamatas... uvidime aj my kolko sa oplodni a ako to dopadne

tinasc
11. apr 2011

@pici takže zajtra budeš vedieť ako to dopadlo a koľko sa oplodnilo?

pici
11. apr 2011

@tinasc ano zajtra mi povedia , na dalsi den kolko ostalo , kolko sa deli dalej a co dalej

dorotka66
11. apr 2011

@pici to mi je divné pici, lebo mne povedali, že hodinu po prebudení môžem a v nemocnici mi hneď dali injekciu novalginu. keďže teraz šlo o odber a nie ET, tak nevidím naozaj dôvod prečo by si si nemohla dať analgetiku 😉

pici
11. apr 2011

@dorotka66 lebo ze som dostala analgetikum do zily pred uspanim... no neviem ake ked mi je takto na hovno :D

dorotka66
11. apr 2011

@pici ale to analgetikum sa už vyplavuje a preto ti je tak ako je. ja by som si dala. neboj.

lume
11. apr 2011

@pici Podla mna si chod lahnut a skus to prespat do rana. Mna prve OPU robila tiez Behunova, ale bolest, co som potom citila sa dala zniest. Neviem, mozno znasam dobre bolest. Aj zuby mi vrtaju bez anestezie 😀

pici
11. apr 2011

@dorotka66 ja nebudem radsej pokusat. verim tomu ze do zajtra to bude omnoho lepsie... ja som obcas nevedela ani pocas normalne ovu chodit a nie po taktomto mejdane na mojich vajecnikoch...
@lume ja cely den lezkam.... chodim iba na zachod :D

petulik14
11. apr 2011

AHOJ tak nám sa to podarilo na prvý pokus na krásny dátum 8.3.2011,vložili mi dve 8bunkové vajíčka-uchytilo sa jedno videli sme biť jedno srdiečko 🙂 a neužívala som žiadne extra vitamínky len všetky tie injekcie aké mi lekárka dala...len pozitívne mysli a ver tomu že sa to podarí budem držať palce

tinasc
11. apr 2011

@dorotka66 práve som dočítala tvoj príbeh ohľadom ohss, prosím ťa to v ktorom care je taký doktor, čo ťa na takéto niečo ani len neupozorní? hrozný prístup 😠

dorotka66
11. apr 2011

@tinasc tina no on mnohým babám pomohol a nechcem mu ubližovať, ale moju dôveru si žiaľ nezískal. spln ke.

tinasc
11. apr 2011

@dorotka66 aj ten najlepší občas zakopne... ale už je to za tebou, máš skúsenosť 🙂

dorotka66
11. apr 2011

@tinasc 🙂 a som rada, že to takto dopadlo. (teraz myslím zdravotne) 😉 lebo Et sa podľa všetkého nezdarilo.

dorotka66
11. apr 2011

@lume lume pozerám, že už si začala 🙂 držím palčeky 🙂 nech je bohatá úroda.

tinasc
11. apr 2011

@dorotka66 však máte ešte mrazáčikov, tak sa vám hádam zadarí takto 🙂

dorotka66
11. apr 2011

@tinasc no tina, my sme si povedali, že budeme skúšať kým dieťa nebude 😀

tinasc
11. apr 2011

@dorotka66 no áno, aj my, len to hrozne lezie do peňazí 🙂 😉