IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@pici ahoj tak ako uz volali???
ahojte, prosím prosím poradíte mi nejakého internistu, ktorý spraví exprexne interné predoperačné v BA?
Kam som chodila na interné ma odpinkali, že až o 4 týždne majú volný termín.... ďakujem a držím vám palce 🙂
@petuska123 az po jedenastej D
@pici no tak ked sa vratim z prestavky tak uz budeme vediet super a ako sa citis??lepsie ako vcera?aj tteraz beres este dake lieky??
@petuska123 ano dneska je to uz neporovnatelne lepsie... beriem estrofem na rast sliznice lebo ju mam trosku nizku a utrogestan
@pici cakame 😉
ozaj len tak na okraj, ste tu niektorá, ktorá ste išli na ivf a máte poruchu štítnej žľazy? ja mám zníženú činnosť, kontrolu mám 2.5.... či by niečo z toho nemohlo brániť úspešnému ivf...
ahojte, tak tu je vysledok, 8 sme nechali prirodzene oplodnit, z nich je 7 embryi na predlzenu kultivaciu a 8 sme nechali napichnut a z tych je 8 embryii a tie su zmrazene
@pici jej super vysledok tak cca o 5 dni iedes na vklad??
@wewulka
@petuska123 dakujem budem na mojich drobcov kazdy den mysliet nech sa pekne delia a v piatok alebo sobotu sups do bruska sa pekne usadit
@pici ja som to mala podobne len s horsim vysledkom, mala som 20 vajok, 10 som si nechala napichnut - z tych sa ujalo 9,a 10 prirodzene oplodnit - z tych sa ujalo 1, takze dokopy mam 10 embryjok, teda 2 100-bunkove blastocysty uz vlozene. zajtra sa mam informovat kolko mi zamrazili ...
@isabelle777 a sa v tom nejako specialne nevyznam. dufam ze to vsetko bude dobre a pekne sa podelia

Ahojte Drzim Vam vsetkym palce aby Vam to vyslo. Nam sa to podarilo az po 7mich pokusoch, ale stoji ta namaha zato. Viem ako to strasne ide do penazi. Ak niektora mate zaujem darujem 6 ampuliek Pergoverisu - inzerat tu: https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-pre-mamicky...