icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

petuska123
12. apr 2011

@pici a teraz mas kazdy den volat a informovat sa ako sa vyvyjaju??

lume
12. apr 2011

@pici
@isabelle777 V mojom pripade to bolo podobne. 4 sa dali prirodzene oplodnit a oplodnilo sa len 1 uspesne a 5 sa dalo napichnut, z toho boli uspesne 4. Pici ale drzim palce. Urcite to budu bojovnici.

pici
12. apr 2011

@tinasc nie nie toto su hormony na rast sliznice lebo by mala byt tak 10 a ja mam 8 mm tak preto

pici
12. apr 2011

@lume ja dufam a pevne verim... ze to dokazu :D

pici
12. apr 2011

@petuska123 nie, pani z labaku mi povedala mi zavolaju den pred vkladom... tak ale vo stvrtok si asi zavolam ako sa to vyvija

lume
12. apr 2011

@pici updatuj si Tvoju spravicku v pase. Uz nie je aktualna. 😵

pici
12. apr 2011

@lume pockaj ako to myslis?

petuska123
12. apr 2011

@pici myslela to ze dnes posledne 2 inekcie ...atd 😀

pici
12. apr 2011

@petuska123 lenze vies co je sranda? ved to kde sa vypisuje, ukazuje aktualne co mas vo fotoblogu napisane nie? a ja tam mam davno iny status

petuska123
12. apr 2011

@pici no to neviem ako to je

dorotka66
12. apr 2011

@pici ahoj pici, som rada, že ti je už lepšie. naše I IVF dopadlo neúspešne. dnes som bola na krvi. ☹ takže ideme na mrazáčikov.....

dorotka66
12. apr 2011

@lume ahoj lume, dnes som bola na krvi a nie som tehu ☹ ide sa na KET ...

tinasc
12. apr 2011

@dorotka66 tak to mi je ľúto že to nevyšlo... dúfam, že mrazáčikovia sa ujmú 🙂 🙂

alibabaa
12. apr 2011

@dorotka66 to mi je velmi luto..

dorotka66
12. apr 2011

@tinasc ahoj tina, ďakujem.. ešte to spracovávam 😒, ale naberám silu na to Ketko. som rozhodnutá dávať rozmrazovať po 2 a potom vymeniť CAr.....iba žeby to dovtedy vyšlo 😉

dorotka66
12. apr 2011

@alibabaa 😢 ďakujem ali, smolka. verím, že to tu bude úspešnejšie ako pri tých prvo aprílových termínoch 😉

tinasc
12. apr 2011

@dorotka66 vieš, ja som bola 4x na iui, a vždy keď mi oznámili, že je to negatívne, tak som to zobrala vždy športovo, však snáď nabudúce... keď mi nevyjde toto ivf, tak to so mnou zrejme riadne zamáva 😔

alibabaa
12. apr 2011

@dorotka66 kolko mate mrazacikov?
ach jo. a tak som ti drzala palceky.. v poslednej dobe je tu malo uspechov... 😢

dorotka66
12. apr 2011

@alibabaa ali máme 8 mrazáčikov, za čo som fakt vďačná. len sa trocha obávam tej slabej úspešnosti. normálne by som sa hneď pustila aj do II. IVF 😒 a to pritom to naše prvé bolo dosť zlé.....

tinasc
12. apr 2011

@monikad ty tiež budeš pichať fostimon, ten sa tiež pichá len podkožne,či do svalu? 🙂

tinasc
12. apr 2011

@dorotka66 a čo bolo zlé? veru, treba tu čo najviac úspechov, aby sme vás mohli pekne nasledovať 🙂

dorotka66
12. apr 2011

@tinasc no mala som OHSS II stupňa a tak som bola aj v nemocke, bolo mi dosť zle a chodila som ako balón a skrývala som to v práci. inak mám chudé brucho, ale vyzerala som ako v 5 mesiaci. des. no a celkovo som si to zle zorganizovala - aj v práci ☹

tinasc
12. apr 2011

@dorotka66 jaaj som zabudla, čo som čítala... tak snáď druhý transfer bude úspešný 🙂

dorotka66
12. apr 2011

@tinasc 🙂

tildus
12. apr 2011

@lume dakujem, uz som nasla nejakych sukromnikov tak ich idem obvolat. este raz dakujem 🙂

tildus
12. apr 2011

baby môzem mat este jednu otazku? mali ste niektora puregon pero? Studujem to tu ale vôbec neviem ako to funguje, viete mi poradit, prosim? Ako si viem nastaviť dávku? dakujem vám a prepacte ze som sa k vam znova votrela... 😅

lume
12. apr 2011

@pici No v tom, ze ked kliknem na Tvoju fotku, tak sa tam este objavi, ze si pichas injekcie 😀

lume
12. apr 2011

@tildus To by Ti mali ukazat a vysvetlit v centre. tazko sa to opisuje. Podla toho kolko jednotiek si mas pichat podla protokolu, tak tam nastavis to cislo. Ale popros sestricky v centre, aby Ti to ukazali.

lume
12. apr 2011

@dorotka66 To mi je luto, ale buduci pokus to isti....

annamary27
12. apr 2011

@tildus ahoj,opýtaj sa sestričky v centre,nech ti to ukáže.mne to vysvetlila vrchná v našom centre alebo si to môžeš pozrieť aj na nete cez youtube,určite nájdeš pár videí,kde si to kočky nahrali ako sa to robí ale lepšie je to priamo vidieť od sestričky.