icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

petka773
11. apr 2011

Ahojte Drzim Vam vsetkym palce aby Vam to vyslo. Nam sa to podarilo az po 7mich pokusoch, ale stoji ta namaha zato. Viem ako to strasne ide do penazi. Ak niektora mate zaujem darujem 6 ampuliek Pergoverisu - inzerat tu: https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-pre-mamicky...

petuska123
12. apr 2011

@pici ahoj tak ako uz volali???

tildus
12. apr 2011

ahojte, prosím prosím poradíte mi nejakého internistu, ktorý spraví exprexne interné predoperačné v BA?
Kam som chodila na interné ma odpinkali, že až o 4 týždne majú volný termín.... ďakujem a držím vám palce 🙂

lume
12. apr 2011

@dorotka66 Aj my sme si povedali, ze pokial to pojde, tak budeme skusat. Aj do 50-tky 😀

lume
12. apr 2011

@tildus No s internistami je velky problem. Ja som bola v poliklinike na Vajnorskej uspesna....

pici
12. apr 2011

@petuska123 az po jedenastej D

pici
12. apr 2011

@tildus expresne.... mh... to neviem ja som mala po znamosti vybavene a cakala som na vysledky krvi 5 dni, kvoli tomu ze chceli vsetko mozne

lume
12. apr 2011

@pici Vysledky budes vediet az poobede?

pici
12. apr 2011

@lume ano vysledky kolko mame krpcov budem volat po 11

petuska123
12. apr 2011

@pici no tak ked sa vratim z prestavky tak uz budeme vediet super a ako sa citis??lepsie ako vcera?aj tteraz beres este dake lieky??

pici
12. apr 2011

@petuska123 ano dneska je to uz neporovnatelne lepsie... beriem estrofem na rast sliznice lebo ju mam trosku nizku a utrogestan

petuska123
12. apr 2011

@pici cakame 😉

tinasc
12. apr 2011

@pici no tak ako?

mabumi
12. apr 2011

@pici veru, AKO???? 😕
určite musí niečo byť, asi oslavuješ 😅 . dúfam 😵

tinasc
12. apr 2011

ozaj len tak na okraj, ste tu niektorá, ktorá ste išli na ivf a máte poruchu štítnej žľazy? ja mám zníženú činnosť, kontrolu mám 2.5.... či by niečo z toho nemohlo brániť úspešnému ivf...

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
12. apr 2011

@monikad ja som teraz dotelefonovala s endokr. aby ma zobrala skôr, ako začnem stimulku, aby náhodou nejaký ten hormón nezahaproval, ak začnem túto sakra drahú stimulku, tak aby z toho nič nebolo... nechcem to risknúť 🙂 ja beriem euthyrox 75

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
12. apr 2011

@monikad v centre mi brali na horm. profil, výsledky neviem, ale doktor sa vyjadril, že je to v poriadku, takže asi to bolo ok, ale endoška vie, že idem na ivf, takže snáď mi spraví poriadne výsledky, v centre sa doktor k tomu nevyjadroval...
a tebe sa upravili výsledky?

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
12. apr 2011

@monikad no jeden ťa posiela ku druhému, to poznáme... ja som už bola 2x na predoperačnom vyšetrení, radšej k obvoďákovi ani na krv nejdem idem rovno k internistovi.... len neviem ako skoro si mám teraz vybaviť predoperačné, či až keď si začnem pichať, alebo skôr...

pici
12. apr 2011

ahojte, tak tu je vysledok, 8 sme nechali prirodzene oplodnit, z nich je 7 embryi na predlzenu kultivaciu a 8 sme nechali napichnut a z tych je 8 embryii a tie su zmrazene

wewulka
12. apr 2011

@pici Gratulujem 🙂 tak ti zelam, aby sa im v brusku po transfere pacilo a udrzali sa 😉

petuska123
12. apr 2011

@pici jej super vysledok tak cca o 5 dni iedes na vklad??

pici
12. apr 2011

@wewulka
@petuska123 dakujem budem na mojich drobcov kazdy den mysliet nech sa pekne delia a v piatok alebo sobotu sups do bruska sa pekne usadit

isabelle777
12. apr 2011

@pici ja som to mala podobne len s horsim vysledkom, mala som 20 vajok, 10 som si nechala napichnut - z tych sa ujalo 9,a 10 prirodzene oplodnit - z tych sa ujalo 1, takze dokopy mam 10 embryjok, teda 2 100-bunkove blastocysty uz vlozene. zajtra sa mam informovat kolko mi zamrazili ...

pici
12. apr 2011

@isabelle777 a sa v tom nejako specialne nevyznam. dufam ze to vsetko bude dobre a pekne sa podelia

tinasc
12. apr 2011

@pici a to niečo predpisujú aj na rast sliznice? alebo to si si nasadila sama od seba?

pici
12. apr 2011

@tinasc nie dostala som estrofem na rast. sama by som si nic nenasadila :D

tinasc
12. apr 2011

@pici myslela som či to nie je nejaký výživový doplnok... takže asi predpíšu aj mne 😉