icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

pici
14. apr 2011

ahojte babule. tak bola som s malym vonku tak som nepisala zajtra o 11 mame vklad, mrnuskovia sa maju dobre.. vsetci su velky bojovnici, stale sa vsetky moje mrnata drzia a krasne delia

lume
14. apr 2011

@pici Tak to je vyborne. To boli asi zdrave vajicka. 🙂

pici
14. apr 2011

@lume moje sikulatka

lume
14. apr 2011

@pici Dufam, ze aj nase budu take kvalitne...

pici
14. apr 2011

@lume jasne ze budu :d AKO TO s tebou vyzera?

tinasc
14. apr 2011

@pici tak nech sú šikovné aj ďalej, hlavne také šikovné, aby sa poriadne zahryzli 🙂

pici
14. apr 2011

@tinasc 🙂

miskab
14. apr 2011

@petuska123 dakujeeeem 😉

miskab
14. apr 2011

@tinasc dakujeeem 😉

miskab
14. apr 2011

@pici jeeeeeeeeeej to je supeeeeeeer moja 😉

tildus
14. apr 2011

@annamary27 dakujem Ti, už som bola v centre a už vtom mám konečne jasno, Troška som zazmätkovala 😅 keď som nenašla medzi všetkými tými liekmi puregon pero.... ešte raz díky 🙂

lume
14. apr 2011

@pici Cakam na menstruaciu, tak snad to bude co najskor, lebo ma porazi. Uz som bola na predoperacnom vysetreni. Tak dobru noc.

pici
14. apr 2011

ideme haju baby.. drzte martankom palce

tinasc
14. apr 2011

@pici jasne že budeme, tak sa zajtra drž 🙂

annamary27
15. apr 2011

@pici už máš svoje odležané a babulky vložené 😀 😀 😀 😀 držte sa. 😉 ozaj ,kolko si si dala vložiť?

pici
15. apr 2011

hello babule.. tak dva mrnousi si uz u mna v brusku D:

dorotka66
15. apr 2011

@pici ahoj pici, blahoželám 🙂,čítala , že ste mali aj 7 na zmrazenie. to je super. ale verím, že tento vklad bude plodný 😀

pici
15. apr 2011

@dorotka66 aaaaaaaaaaaano to bude pre braceka alebo sestricku... alebo darujem keby nahodou boli teraz dve :D

dorotka66
15. apr 2011

@pici a čítala som, že ti boli mimoriadne nepríjemné tie kliešte. ja som sa ich obávala, lebo sa to tu písalo, ale nejak sa to dalo vydržať, tak nechápem, či boli iné, alebo to bolo v tom, že už mi bolo všetko jedno 🙂

pici
16. apr 2011

@dorotka66 hej boleli ma. ale tak uz som na to aj zabudla. aj pri IUI ma boleli... ale potom samotna inseminacia bol ovela vacsi masaker.. a teraz pri trasnfere som ani nevedela kedy ho robili nakolko ma zamestnala bolest kliestov... ale tak bolo to znesitelne...

pici
16. apr 2011

@annamary27 dala som si vlozit dvoch mrnou, inak moc sa ma nepytali kolko chcem :D

miskab
16. apr 2011

@pici supeeeer,,,a ako sa citis?? juuuuj uz nech to mam aj ja za sebou,

pici
16. apr 2011

@miskab citim sa fajn :D lepsie ako v pondelok... a ziadne pichanie a take si nevsimam

miskab
16. apr 2011

@pici tak uz si tehu :D drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo a drz sa 😉

pici
16. apr 2011

@miskab kiez by si mala pravdu :D

annamary27
16. apr 2011

@pici ani mna sa nikto nmesiacovepýtal,ked som prišla na ET povedali,budu Vám vložené dve blastocysty a bla bla bla.Ja som chcela dve takže som vtedy ani neprotestovala 😀 v podstate si už od včera tehu,ved máš embryjká v brušku 😵 😵 😵 😵 😵 nech sa pekne držia 9mesiacov 🙂 😉

pici
16. apr 2011

@annamary27 mne hovorila morule :D a ja som takisto chcela dve tak mi to nevadilo :D ale tak aspon sa spytat mohli nie?

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
17. apr 2011

@monikad ty tuším picháš fostimon... ten sa tiež pichá podkožne? lebo som čítala, že vraj len do svalu...

monikad
Odpoveď bola odstránená