IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@petuska123 dakujeeeem 😉
@annamary27 dakujem Ti, už som bola v centre a už vtom mám konečne jasno, Troška som zazmätkovala 😅 keď som nenašla medzi všetkými tými liekmi puregon pero.... ešte raz díky 🙂
ideme haju baby.. drzte martankom palce
@pici už máš svoje odležané a babulky vložené 😀 😀 😀 😀 držte sa. 😉 ozaj ,kolko si si dala vložiť?
hello babule.. tak dva mrnousi si uz u mna v brusku D:
@annamary27 dala som si vlozit dvoch mrnou, inak moc sa ma nepytali kolko chcem :D
@pici ani mna sa nikto nmesiacovepýtal,ked som prišla na ET povedali,budu Vám vložené dve blastocysty a bla bla bla.Ja som chcela dve takže som vtedy ani neprotestovala 😀 v podstate si už od včera tehu,ved máš embryjká v brušku 😵 😵 😵 😵 😵 nech sa pekne držia 9mesiacov 🙂 😉
@annamary27 mne hovorila morule :D a ja som takisto chcela dve tak mi to nevadilo :D ale tak aspon sa spytat mohli nie?

ahojte babule. tak bola som s malym vonku tak som nepisala zajtra o 11 mame vklad, mrnuskovia sa maju dobre.. vsetci su velky bojovnici, stale sa vsetky moje mrnata drzia a krasne delia