IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@isabelle777 Diky, to som potrebovala vediet. Ja len dufam, ze nebudu stare moje predoperacne vysledky. Toto Ti povedali v centre? A do ktoreho chodis?
@lume ja som sa tiez bala ci nebudem mat stare vysledky ,ale vyslo to tak tak.... Tieto info ohladom meskajuceho menzesu mi povedali v centre, chodim do GynFivu, zavolala som na recepciuu a prepojili mi vrchnu sestru
@isabelle777 Super, tak to chodime do rovnakeho centra. Inak pri prvej stimulacii mi to vobec nemeskalo. Este raz vdaka za povzbudenie.
@lume nie je zaco 🙂
@isabelle777 takže ten diphereline môže spôsobiť, že ms mešká? a treba ho brať vlastne až do kontroly v car...
@tinasc to neviem ci diphereline sposobuje meskanie, mozno aj ta nervozita a pod... tazko povedat, myslim ze v neziaducich ucinkoch som nic take u dipherelinu necitala... kazdopadne mi povedali ze pichat si ho mam stale a mam cakat na menzes, ak nepride po tyzdni mam prist na sono... a mne presne tyzdnen meskal 🙂
@isabelle777 dík a ešte jedna otázka, debatíme o tom v inej téme 🙂 treba diphereline a ostatné injekcie držať v chladničke? skúsenosti sem... 🙂
@tinasc mne v lekarni rozdelila lieky do chladnicky separe do inej tasky, takze som presne vedela. Diphereline staci pri izbovej teplote, potom som mala Gonal F ten ide do chladnicky, Pergovaris do chladnicky, Pregnyl do chladnicky, Utrogestan pri izbovej...
@isabelle777 mne dala do inej tašky len pregnyl... diphereline teda pri izbovej, ďalej mám fostimon... určite by mi v lekármi povedala, že to mám dať do chladničky... takže pohoda...
@isabelle777 Uvidim kolko bude meskat mne. Zatial necitim, ze by to malo prist.
@tinasc
@monikad Ak to mate vsetko v chladnicke, tak sa tomu tiez nic nestane. V principe, ak mate liek v prasku, teda, ze pred pichnutim to mate najprv rozpustit spravidla vo fyziologickom roztoku, tak takyto liek sa uchovava pri izbovej teplote (mozu existovat asi aj vynimky) a kesd si pichate rovno zarobeny roztok ako pregnyl, puregon a ine, tak tento sa uchovava v chladnicke.
Babulky predoperacne vysetrenie ako dlho trva? To sa berie krv ci?? este som nikdy nebola na takom vysetreni 😕 A to mi urobia v centre ?
@miskab nie to si musis vybavit v tvojom okoli kde byvas u internistu spravia ti hlavne ekg cim mas srdiecko zdrave aby si mohla ist pod narkozu 😉
@miskab v centre by ti mali len dat papiere a stymi pojdes k internistovi
@miskab musíš ísť k internistovi, zoberie ti krv, musíš priniesť ranný moč... za týždeň ideš pre výsledky, spraví sa ti ekg, vyšetrí ťa ešte doktor, zmeria tlak, preberie s tebou tvoju anamnézu, aké choroby si prekonala atď... teda aspoň u mňa to tak bolo... takže trvajú asi týždeň...

@miskab za malicko