icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

lume
23. apr 2011

@pici Beriem diphereline a puregon, od pondelka pridavame menopur. A Ty sa kedy testujes?

pici
23. apr 2011

@lume uz som skusala test ale nic tam nebolo. 7my den po OPu tak skusim zajtra a v pondelok

tinasc
23. apr 2011

@pici silno na teba myslím 🙂 daj vedieť 😉

pici
23. apr 2011

@tinasc no dam vediet... ale moc tomu nedavam

lume
24. apr 2011

@pici No ved uvidis ako dopadne vysledok z krvi. Kamoska mala negativny test a z krvi jej potvrdili tehotenstvo. Aspon trocha povzbudenia, co? 😀 U mna je to trochu na porazenie. Meskala mi menstruacia a tak len dufam, ze stihnem vsetkko v termine, aby som nemala stare predoperacne vysetrenia a dnes som navyse aj akosi ochorela. Skoro celu nedelu som prelezala v posteli s horuckou.

pici
24. apr 2011

@lume no povzbudzujuce :D a ty sa rychlo pekne krasne vyzdrav :D

krisbar
26. apr 2011

ahojte kocky, tak ako sa vam dari? kolko tehuliek mame?
boli sme 10 dni prec tak som sem zo zvedavosti zabludila...

lume
26. apr 2011

@krisbar No zatial vela nie, je to Renci a Isabel. Sorry, ak som na niektoru zabudla...

clauda2010
26. apr 2011

ahojte , neviete nahodou ake su zakonne podmienky poistovne aby schvalili umele oplodnenie?

lume
26. apr 2011

@clauda2010 No to neviem, ale mozno by som skusila zistit. A co mas za problem, ze si si nie ista, ci by to preslo? Poistovna to preplaca do veku zeny 39, nesmela predtym podstupit interupciu na vlastnu ziadost a to je podla mna asi tak vsetko. Mozno este ako dlho sa par snazi o dieta.

lume
26. apr 2011

@pici Ako? Myslim test.

lume
26. apr 2011

@krisbar Ty ides kedy na KET. Ja som mozno tak tyzden pred OPU a som dost chora. U mna je to cele nejako zacarovane teraz.

pici
26. apr 2011

nie som tehotna 😒

petuska123
26. apr 2011

@pici ☹ do prdky

petuska123
26. apr 2011

@pici clovek si tolko potrpi na tom vsetkom a prd z toho..je to na nervy vsetko.nespravodlivost strasna

pici
26. apr 2011

@petuska123 nevadi... asi to tak ma byt

lume
26. apr 2011

@pici Mas aj zamrazene nieco? Ked nie, tak druhe IVF to isti. Netreba sa vzdat. My budeme skusat pokial sa bude dat. Mam kamosku, ktora to uz chcela vzdat, aj lekari uz naznacovali, ze je neskoro a na 4. pokus im to vyslo. Navyse Ty si este mlada 😅

pici
26. apr 2011

@lume mam 9 zamrazenych...

lume
26. apr 2011

@pici No tak, hlavu hore a o mesiac alebo o 2 repete. Ja sa este tak psychicky pripravujem na to, ze to vyjst nemusi, aby som nebola potom velmi sklamana, nie vzdy sa to ale da.

pici
26. apr 2011

@lume jasne ze sa to neda... isla som do toho maximalne pozitivne naladena...

lume
26. apr 2011

@pici Mate nejaku diagnozu preco nemozete otehotniet?

pici
26. apr 2011

@lume manzel normalny spermio, ja vyliecenu endo. cize obaja zdravy

isabelle777
26. apr 2011

@pici to mi je luto, nevzdavaj to,hlavu hore, o mesiac si tehotna!

lume
26. apr 2011

@pici No tak to treba dalej skusat....Prave ma nastrasila kamaratka, ze ked som chora nedaju mi anesteziu a som v polovici cyklu. Takze idem rychlo k lekarke nech mi nieco ucinne predpise, lebo aby nasa snaha vysla na zmar kvoli nejakej chorobe to teda nie. Takze ja to mam vesele s tymto 2. IVF.

pici
26. apr 2011

@isabelle777 mh.. verim tomu...

miskab
26. apr 2011

Babulky tak uz som dnes dostala injekcie od 16-teho zacinam pichat diphereline to ste si sami pichali ci na prvu injekcie ste isli k sestricke? Dostala som este Fostimon ,pregnyl a utrogestan.

miskab
26. apr 2011

😒

miskab
26. apr 2011

@pici to mi je luto moja ,,ale na buduce to vyjde 😉

miskab
26. apr 2011

Chcem sa este spytat to diphereline si mam pichat len jednu ampulku denne priblizne rovnaky cas?? Mne sa to vsetko poplietlo,,, 😒 a menzes by som mala dostat normalne ci skor??

pici
26. apr 2011

@miskab jednu denne , pokial nemas v protokole viac... a v rovnaky cas :D vsetky injekcie... menzes som dostala ja normalne, ak by ti meskal, tak si volaj do centra ze co s tym