IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@pici No ved uvidis ako dopadne vysledok z krvi. Kamoska mala negativny test a z krvi jej potvrdili tehotenstvo. Aspon trocha povzbudenia, co? 😀 U mna je to trochu na porazenie. Meskala mi menstruacia a tak len dufam, ze stihnem vsetkko v termine, aby som nemala stare predoperacne vysetrenia a dnes som navyse aj akosi ochorela. Skoro celu nedelu som prelezala v posteli s horuckou.
ahojte kocky, tak ako sa vam dari? kolko tehuliek mame?
boli sme 10 dni prec tak som sem zo zvedavosti zabludila...
ahojte , neviete nahodou ake su zakonne podmienky poistovne aby schvalili umele oplodnenie?
@clauda2010 No to neviem, ale mozno by som skusila zistit. A co mas za problem, ze si si nie ista, ci by to preslo? Poistovna to preplaca do veku zeny 39, nesmela predtym podstupit interupciu na vlastnu ziadost a to je podla mna asi tak vsetko. Mozno este ako dlho sa par snazi o dieta.
nie som tehotna 😒
@pici ☹ do prdky
@pici clovek si tolko potrpi na tom vsetkom a prd z toho..je to na nervy vsetko.nespravodlivost strasna
@petuska123 nevadi... asi to tak ma byt
@pici to mi je luto, nevzdavaj to,hlavu hore, o mesiac si tehotna!
@pici No tak to treba dalej skusat....Prave ma nastrasila kamaratka, ze ked som chora nedaju mi anesteziu a som v polovici cyklu. Takze idem rychlo k lekarke nech mi nieco ucinne predpise, lebo aby nasa snaha vysla na zmar kvoli nejakej chorobe to teda nie. Takze ja to mam vesele s tymto 2. IVF.
@isabelle777 mh.. verim tomu...
Babulky tak uz som dnes dostala injekcie od 16-teho zacinam pichat diphereline to ste si sami pichali ci na prvu injekcie ste isli k sestricke? Dostala som este Fostimon ,pregnyl a utrogestan.
😒
Chcem sa este spytat to diphereline si mam pichat len jednu ampulku denne priblizne rovnaky cas?? Mne sa to vsetko poplietlo,,, 😒 a menzes by som mala dostat normalne ci skor??

@pici Beriem diphereline a puregon, od pondelka pridavame menopur. A Ty sa kedy testujes?