IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
držím palečk 🙂 ....a injekcií sa neobávaj 😉
@pici nevyhne, ale zmierni 😉 . ja som pila min. 4 litre denne a mala som 1. stupeň OHSS. ale keby som nepila, možno by som skončila oooooooveľa horšie 😝 . a ešte nezabudnite papkať bielkoviny k tomu a mne dr. povedal, že mám každé ráno vypiť jednu silnejšiu kávu 😉
držte sa a pici my sa stretneme na KETe 😉
cavte baby tak ziadost odosielali 20.4. do unionu.vcera tam este nebola tak hadam dnes im dojde. 😒
@miskab ahoj,mne injekcie pichala mama,zdrav.sestra,ony už vedia ako čo maju pichať,takže nemusíš ísť do centra kvoli tomu.ja som si dala v centre akurát vysvetliť pichanie puregonu v pere.
@annamary27 tak to máš super, že máš niekoho, kto to vie... ja nemám nikoho kto by mi to robil 😉 ale čo zvládnem to sama 🙂
@annamary27
@tinasc dakujeeeem vam za info babulky 🙂
Ja idem zajtra na druhu kontrolu pocas stimulacie, reagujem vraj dobre a tak dufam, ze zaciatkom tyzdna bude OPU.

@pici dakujeeeem moja,,