icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

miskab
26. apr 2011

@pici dakujeeeem moja,,

pici
26. apr 2011

@miskab za malicko... rada ti poradim....

tinasc
26. apr 2011

@miskab máš to úplne rovnaké ako ja 🙂 ja začínam zajtra 😉

miskab
26. apr 2011

@tinasc ty mas tie iste injekcie co ja?? tak ked nieco nebudem vediet mozem sa ta spytat?? a sama si ides pichat prvu injekciu,ja pojdem sestricke asi si to dat pichat . jaaaaaj uz nech to je za mnou tie injekcie ....

tinasc
26. apr 2011

@miskab mám diphereline, fostimon, pregnyl jasné a nakoniec utrogestan... jasné spýtaj sa, ak budem vedieť... zajtra idem do centra nech mi ukážu čo a ako, budem pichať potom sama 😉

skajluk
26. apr 2011

@tinasc

@miskab čaute baby hlavne pite veľa vody

tinasc
26. apr 2011

@skajluk budem, dúfam, že to zvládnem, nevládzem veľa vypiť...

skajluk
26. apr 2011

@tinasc ja mám tiež problém veľa piť....ale budeš sa snažiť a pôjde to.....hlavne piť aj keď nie si smädná.....
je to prevencia pre OHSS

tinasc
26. apr 2011

@skajluk nejako sa premôžem... 😉

skajluk
26. apr 2011

držím palečk 🙂 ....a injekcií sa neobávaj 😉

tinasc
26. apr 2011

@skajluk nebojím sa... nejako to prekonám 🙂

pici
27. apr 2011

@tinasc ale zlatko kazdu hodinku si das 3,4 deci niecoho... inak baby pisali ze aj pri super pitnom rezime mali OHSS takze nie kazdy sa tym dostatocnym pitim tekutin tomu vyhne...

mabumi
27. apr 2011

@pici nevyhne, ale zmierni 😉 . ja som pila min. 4 litre denne a mala som 1. stupeň OHSS. ale keby som nepila, možno by som skončila oooooooveľa horšie 😝 . a ešte nezabudnite papkať bielkoviny k tomu a mne dr. povedal, že mám každé ráno vypiť jednu silnejšiu kávu 😉
držte sa a pici my sa stretneme na KETe 😉

pici
27. apr 2011

@mabumi no dufam ze doky mi povie ze moze hned ist,.... si to snad vydupem :D

mabumi
27. apr 2011

@pici vydup 😠 , máj bude náš 😎 . ten najúspešnejší 😵 😵 😵

pici
27. apr 2011

@mabumi no v to dufam a pevne verim...

mabumi
27. apr 2011

@pici bude bude 😉 . a keď to nestihneš v máji, tak bude jún, ten mesiac hore - dole je už jedno 😎 , no tak bude tvoje malé o mesiac mladšie od môjho, no čo už. je to ešte akceptovateľný vekový rozdiel 😀

pici
27. apr 2011

@mabumi my to stihneme aj v maji neboj sa... neni dovod preco by sme to nestihli :D

mabumi
27. apr 2011

@pici 😀 😀 😀 vidíš. a ty by si mala teraz niekedy začať, však? som kdesi čítala. ja som 4. deň, tak možno týždeň spoločného čakania nás čaká 😎

petuska123
27. apr 2011

cavte baby tak ziadost odosielali 20.4. do unionu.vcera tam este nebola tak hadam dnes im dojde. 😒

miskab
27. apr 2011

@tinasc to na prvu injekcie musim ist do centra? to mi nepovedala doktorka 😒 alebo si to mozem ist dat pichnut tu prvu sestricke u mojho gynekologa?

tinasc
27. apr 2011

@mabumi možno to v máji stihnem s vami ešte aj ja 😀

tinasc
27. apr 2011

@mabumi tak skúsim to vypit, aj keď sa mi už teraz z toho robí všelijako 🙂 bielkoviny akože piť mlieko, jesť jogurt a pod? a ešte aj kávu??

tinasc
27. apr 2011

@miskab nemusíš ísť do centra, keď si to máš kde nechať ukázať... ja si to chcem pichať sama, takže na prvú som bola v centre 😉

annamary27
27. apr 2011

@miskab ahoj,mne injekcie pichala mama,zdrav.sestra,ony už vedia ako čo maju pichať,takže nemusíš ísť do centra kvoli tomu.ja som si dala v centre akurát vysvetliť pichanie puregonu v pere.

tinasc
27. apr 2011

@annamary27 tak to máš super, že máš niekoho, kto to vie... ja nemám nikoho kto by mi to robil 😉 ale čo zvládnem to sama 🙂

miskab
27. apr 2011

@annamary27
@tinasc dakujeeeem vam za info babulky 🙂

tinasc
27. apr 2011

@miskab 🙂 😉

mabumi
28. apr 2011

@tinasc no veru, tak mi povedal docent v centre. mne bolo už zle, mlieko som zapíjala vodou 😝 , no a bielkoviny - to máš aj v mäse, ryži, jogurty, syry, mlieko.... 😀
@tinasc takže májovky ideme do toho 😎

lume
28. apr 2011

Ja idem zajtra na druhu kontrolu pocas stimulacie, reagujem vraj dobre a tak dufam, ze zaciatkom tyzdna bude OPU.