IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@monikad Jaj s tym poctom nic neurobis. U mna na sone videli dost folilkulov, viac ako 10. Prvy krat som mala tusim 13, z toho len 9 bolo zrelych, tie sa dali oplodnit, oplodnilo sa len 5, ale dobre sa delili len 2. Takze 2 mi vlozili a na mrazenie neostalo nic. To je realita 😢 . Ale zase si hovorim, ze je to aka taka prirodzena selekcia. Schopne vyvinu su len tie najzdravsie. Navyse embryologicka pri konzultacii nam povedala, ze skutocne dobrych je len 25% vajicok, to znamena, ze pravdepodobnost, ze zena otehotnie prirodzene je len kazdy stvrty mesiac. U nas sa ta statistika o pocte vhodnych vajicok len potvrdila.
@monikad zlatik nebud smutna... kazdy reaguje na stimulku inak... stacia ti 4 dobre vajka... aj dve dobre na vklad... hlavu hore... to kolko mas nakoniec vajok, nezarucuje uspech, mne odobrali 16 oplodnilo sa 13, 7 zmrazili hned, 6 som mala na PK, ostali 4 , 2 este zmrazili a dve morule mi vlozili a neujali sa.. takze pocty nie su skutocne podstatne, mala som krasne prekrasne embryjka , ukazkove... a nic z toho... hlavu hore nezufaj
babulky ten fostimon si pichate same ,mne kazala ze mi to ma sestricka pichat,a cez vikend neviem kto mi to pichne......
Baby, tak aj ja som dnes po OPU. Uroda bola 18, po zakroku mi dali pre istotu aj infuziu, aby som nedostala hyperstimulacny syndrom. Ako som si citala Monikin pribeh, hned som utekala vypit dva pohare vody a aj sa vycikat 😕 Zatial to islo.
inak baby stáva sa aj vám to, že keď si pichnem injekciu tak v mieste vpichu alebo kúsok vedľa sa mi spraví opuch, ktorý za chvíľku zmizne... stalo sa vám to už?
@tinasc ano
@zlatanka30 tak potom je to asi v poriadku 🙂
@tinasc asi hej inac je to pri diphereline
@zlatanka30 áno zatiaľ pichám len diphereline 😉

@monikad no teda... ja mám tiež len fostimon a diphereline, mám predpísané tri ampule... tak dúfam, že niečo nastimulujem... neviem či sa mám opýtať, nechcem byť múdra... tak dúfam, že ti na vklad niečo zostane...