icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

tinasc
29. apr 2011

@monikad no teda... ja mám tiež len fostimon a diphereline, mám predpísané tri ampule... tak dúfam, že niečo nastimulujem... neviem či sa mám opýtať, nechcem byť múdra... tak dúfam, že ti na vklad niečo zostane...

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
29. apr 2011

@monikad ja som si dala len tretí diphereline... je to fakt lepšie, keď máš niečo aj namrazené, veď ak sa nepodarí vklad tak sa môžeš utešovať, že pôjdeš na KET... ale ak nezostane... je to ťažké...

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
29. apr 2011

@monikad mrzí ma to za teba, budem na teba myslieť, aby vám zostali na vklad... budem sa nalievať aj bielkoviny budú 🙂

lume
30. apr 2011

@monikad Jaj s tym poctom nic neurobis. U mna na sone videli dost folilkulov, viac ako 10. Prvy krat som mala tusim 13, z toho len 9 bolo zrelych, tie sa dali oplodnit, oplodnilo sa len 5, ale dobre sa delili len 2. Takze 2 mi vlozili a na mrazenie neostalo nic. To je realita 😢 . Ale zase si hovorim, ze je to aka taka prirodzena selekcia. Schopne vyvinu su len tie najzdravsie. Navyse embryologicka pri konzultacii nam povedala, ze skutocne dobrych je len 25% vajicok, to znamena, ze pravdepodobnost, ze zena otehotnie prirodzene je len kazdy stvrty mesiac. U nas sa ta statistika o pocte vhodnych vajicok len potvrdila.

pici
30. apr 2011

@monikad zlatik nebud smutna... kazdy reaguje na stimulku inak... stacia ti 4 dobre vajka... aj dve dobre na vklad... hlavu hore... to kolko mas nakoniec vajok, nezarucuje uspech, mne odobrali 16 oplodnilo sa 13, 7 zmrazili hned, 6 som mala na PK, ostali 4 , 2 este zmrazili a dve morule mi vlozili a neujali sa.. takze pocty nie su skutocne podstatne, mala som krasne prekrasne embryjka , ukazkove... a nic z toho... hlavu hore nezufaj

miskab
1. máj 2011

babulky ten fostimon si pichate same ,mne kazala ze mi to ma sestricka pichat,a cez vikend neviem kto mi to pichne......

tinasc
1. máj 2011

@miskab ja som sa na to v centre pýtala, vraj si fostimon môžem pichať podkožne, čiže tak ako diphereline... takže si to budem sama 😉

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
2. máj 2011

@monikad fíha, takže celý víkend v nemocnici? to ma mrzí... no tak dúfam, že vklad bude úspešný, držím palce 🙂

pici
2. máj 2011

@monikad zlatik, tak dufam ze zajtra ti bude lepsie a vklad sa uskutocni

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
2. máj 2011

@monikad my HBO nemáme, takže nemôžem pozerať... a bolo ti veľmi zle? a čo s tebou robili, bola si na infúzkach či ako?

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
2. máj 2011

@monikad no dokelu normálne sa začínam báť... ako je možné, že to až takto došlo...človek rozmýšľa ako sa tomu vyhnúť...

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
2. máj 2011

@monikad aha, no tak to dúfam, snažím sa piť, to sa práve pripravujem na veľký prísun... v deň opu tiež treba piť? myslíš si, že keby si pila v deň opu, tak by sa to takto nespustilo?
no dúfam, že ti je lepšie a vklad prebehne bez problémov...

lume
2. máj 2011

@monikad Dufam, ze sa z toho, co najrychlejsie dostanes. Drzim palce.

lume
2. máj 2011

Baby, tak aj ja som dnes po OPU. Uroda bola 18, po zakroku mi dali pre istotu aj infuziu, aby som nedostala hyperstimulacny syndrom. Ako som si citala Monikin pribeh, hned som utekala vypit dva pohare vody a aj sa vycikat 😕 Zatial to islo.

tinasc
2. máj 2011

@lume a ty si mala nábeh na ohss?

lume
2. máj 2011

@tinasc No nikto mi to nepovedal, len preto, ze som mala viac vajicok mi dali pre istotu infuziu.

tinasc
2. máj 2011

@lume aha , tak to je super, že ti to takto urobili v rámci prevencie... a kam chodíš do centra? ak sa smiem opýtať?

lume
2. máj 2011

@tinasc GynFiv. Ja som s nimi spokojna,ale s inym centrom nemam skusenosti. A Ty kam chodis?

tinasc
3. máj 2011

@lume tak to som potom spokojná aj ja... aj ja tam chodím 🙂 😉 ja tiež nemám skúsenosť s iným centrom... vlastne mám, ale to už nefunguje a tam na to nešli tak dôsledne ako v GF 😉

tinasc
3. máj 2011

inak baby stáva sa aj vám to, že keď si pichnem injekciu tak v mieste vpichu alebo kúsok vedľa sa mi spraví opuch, ktorý za chvíľku zmizne... stalo sa vám to už?

zlatanka30
3. máj 2011

@tinasc ano

tinasc
3. máj 2011

@zlatanka30 tak potom je to asi v poriadku 🙂

zlatanka30
3. máj 2011

@tinasc asi hej inac je to pri diphereline

tinasc
3. máj 2011

@zlatanka30 áno zatiaľ pichám len diphereline 😉