icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

zlatanka30
3. máj 2011

@tinasc 🙂

lume
3. máj 2011

@tinasc Ten opuch, to je iba ta tekutina (ved je to 1 mililiter), to sa o par minut vstrebe.

tinasc
3. máj 2011

@lume jasné, však to za chvíľku zmizlo, tak som to moc neriešila, iba som chcela vedieť či sa to stáva... dnes ma ale riadne štípala... inak treba si vždy tú injekciu dať v rovnaký čas? lebo zajtra to asi nestihnem, lebo ráno musím skoro odísť a nemám si kde pichnúť, tak nevadí ak to bude cca. o 11? inak pichám okolo 8.00.

lume
3. máj 2011

Tak po punkcii folikulov sme mali 18 vajicok, oplodnilo sa 8. Takze mame 8 embryi a uvidime co dalej. Ideme na predlzenu kultivaciu.

lume
3. máj 2011

@tinasc Malo by to byt v ten isty cas. 3 hodiny rozdiel je podla mna trochu vela. Skor si to pichnut nemozes? Napriklad o 7:00?

tinasc
3. máj 2011

@lume no skúsim to potlačiť k tej 7, dúfam, že raz to vadiť nebude...

lenkalienkava
3. máj 2011

Ahojte žienky,ktoré sa chystate na umelé,darujem 6 injekčných roztokov DECAPEPTYL 0,1mg exp: 09/2011,potom 1ks PREGNYL 5000 a k tomu je rozpúšťadlo 1ml exp: 06/2011,uprednostňujem osobný odber z masta Martin a okolia.

lume
3. máj 2011

@tinasc Lepsie o 7:00 ako o 11.00.

tinasc
3. máj 2011

@lume ok budem to musieť urobiť síce skoro za jazdy, ale urobím 😀

katka1704
3. máj 2011

Ahojte mám otázočku, práve sme si podali žiadosť na prvé ivf, mám za sebou laparku... a 2 iui... (neúspešné)
Chodím do GF, len by som chcela vedieť či pri ivf pri odbere spermii budem môcť byť s priateľom, pretože pri iui som bola vždy s ním, len viem, že pri umelom je tam už tá narkóza, tak že či sa to dá stihnúť pred tým... Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem Vám veľmi pekne.

lume
3. máj 2011

@katka1704 Ano, v pohode mozes byt s priatelom.

alibabaa
3. máj 2011

@lume a kedy bude vklad? drzim palceky. slusna urodicka 🙂

tinasc
3. máj 2011

@lume a držím palce, nech ti tých 8 embryjok vydrží 🙂

lume
3. máj 2011

@alibabaa
@tinasc Dakujem, dievcata, veru, budeme potrebovat drzanie palcov. Vklad bude bud v piatok alebo v sobotu. Este zavola embryologicka.

isabelle777
3. máj 2011

@lume ahoj ja som to mala tak isto, tiez infuzka, dodrziavala som ten pitny rezim cca 4,5 l vody denne, da sa to ked si to rozlozis. Nepodcen to, kamaratka dostala ohss po opu a vklad museli kvoli tomu odlozit. Drzim moc moc palce!!!

tinasc
3. máj 2011

@isabelle777 myslíš, že keď po opu sa veľa pije, tak by ani nemusel prísť hyperstimulák?

dorotka66
3. máj 2011

@lume ahoj lume, to je super 8 bojovníkov 🙂 aj my ich teraz ešte máme 8 tak sme ta tom skoro rovnako 😀 len tvoja šanca výrazne vyššia a verím, že budete úspešní 😉

dorotka66
3. máj 2011

@tinasc ahoj tinasc ja som pila 4 litre a prišiel. sestrička povedala, že ak má prísť tak príde a nič nepomôže 😠

tinasc
3. máj 2011

@dorotka66 fuuu, no sila... 😉

dorotka66
3. máj 2011

@tinasc no nerada to hovorím, ale asi je to tak .-( ja som nemala najmenší predpoklad a svinka došla 😔 , ale našťastie ak sa dáte do rúk lekárov je to riešiteľné a zvyšuje to šanceeeee 😀

tinasc
3. máj 2011

@dorotka66 no nemuselo by prísť 🙂

lume
3. máj 2011

@isabelle777
@dorotka66 Dakujem dievcata. Inak 4 litre tekutin urcite nie som schopna vypit. Ale idem hned teraz vypit dalsi pohar vody. Priznaky pri hyperstimulacnom syndrome okrem bolesti su este ake?

skajluk
3. máj 2011

@tinasc ahojte...ja som aj pila a aj tak som ešte pri pichaní dostala OHSS....moc rýchlo som reagovala na hormóny....tak ma stopli....ale zas sa netreba toho obávať a zbytočne sa psychicky kvôli tomu peckovať....

tinasc
3. máj 2011

@skajluk jasné, veď bude ako bude, čo sa má stať to sa stane... 😉

skajluk
3. máj 2011

@tinasc ale neboj sa, nič zlé sa nestane....všetko bude vpohode 😀....treba piť je to celkovo zdravé pre telo.... 😉

tinasc
3. máj 2011

@skajluk áno, áno, ja som nikdy nevypila toľko ako teraz, stále len behám na WC 🙂 😉

lume
3. máj 2011

@skajluk
@tinasc Tiez si myslim to iste... 😉

tinasc
3. máj 2011

@lume a ty ako sa cítiš? žiadny príznak? 😉

tinasc
3. máj 2011

@skajluk a ty si to ako zvládla? musela si do nemocnice?

skajluk
3. máj 2011

@tinasc no tak potom budeš krásna 🙂 všetky škodliviny pekne vyplavíš...ja som už vpohode, mala som bolesti, ale dalo sa to, nebola som ani v nemocnici a teraz už mám aj po mrche....a na konzultáciu idem budúcu stredu tak uvidím čo povie.....oni boli prekvapený, že tak rýchlo reagujem aj keď som upozorňovala na to.....ale vpohode....