IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@lume jasné, však to za chvíľku zmizlo, tak som to moc neriešila, iba som chcela vedieť či sa to stáva... dnes ma ale riadne štípala... inak treba si vždy tú injekciu dať v rovnaký čas? lebo zajtra to asi nestihnem, lebo ráno musím skoro odísť a nemám si kde pichnúť, tak nevadí ak to bude cca. o 11? inak pichám okolo 8.00.
Tak po punkcii folikulov sme mali 18 vajicok, oplodnilo sa 8. Takze mame 8 embryi a uvidime co dalej. Ideme na predlzenu kultivaciu.
Ahojte žienky,ktoré sa chystate na umelé,darujem 6 injekčných roztokov DECAPEPTYL 0,1mg exp: 09/2011,potom 1ks PREGNYL 5000 a k tomu je rozpúšťadlo 1ml exp: 06/2011,uprednostňujem osobný odber z masta Martin a okolia.
Ahojte mám otázočku, práve sme si podali žiadosť na prvé ivf, mám za sebou laparku... a 2 iui... (neúspešné)
Chodím do GF, len by som chcela vedieť či pri ivf pri odbere spermii budem môcť byť s priateľom, pretože pri iui som bola vždy s ním, len viem, že pri umelom je tam už tá narkóza, tak že či sa to dá stihnúť pred tým... Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem Vám veľmi pekne.
@lume ahoj ja som to mala tak isto, tiez infuzka, dodrziavala som ten pitny rezim cca 4,5 l vody denne, da sa to ked si to rozlozis. Nepodcen to, kamaratka dostala ohss po opu a vklad museli kvoli tomu odlozit. Drzim moc moc palce!!!
@isabelle777 myslíš, že keď po opu sa veľa pije, tak by ani nemusel prísť hyperstimulák?
@isabelle777
@dorotka66 Dakujem dievcata. Inak 4 litre tekutin urcite nie som schopna vypit. Ale idem hned teraz vypit dalsi pohar vody. Priznaky pri hyperstimulacnom syndrome okrem bolesti su este ake?
@tinasc no tak potom budeš krásna 🙂 všetky škodliviny pekne vyplavíš...ja som už vpohode, mala som bolesti, ale dalo sa to, nebola som ani v nemocnici a teraz už mám aj po mrche....a na konzultáciu idem budúcu stredu tak uvidím čo povie.....oni boli prekvapený, že tak rýchlo reagujem aj keď som upozorňovala na to.....ale vpohode....

@tinasc 🙂