icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

alibabaa
5. máj 2011

@lume tak budem na teba mysliet nech vsetko dobre dopadne 😉

lume
5. máj 2011

@alibabaa dakujem, aj Tebe drzim palce.

alibabaa
5. máj 2011

@lume dakujem .. a utekaj uz spinkat, nech si zajtra dobre vyspinkana a cerstva 🙂 dobru noc

tinasc
6. máj 2011

@lume držím palce, nech všetko prebehne hladko 🙂

katka1704
7. máj 2011

@lume ďakujem ti velmi pekne tak som hned kludnejsia...

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
8. máj 2011

@monikad podľa mňa je to ešte skoro... tak sa neznepokojuj... 🙂

pici
8. máj 2011

@monikad milacik to je moc moc skoro... zalezi od toho kolko bunkovych prdusov do teba vkladali atd... niekomu neukazal domaci 10kovy test ani na 14 den... az krv... tak nepanikar

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
8. máj 2011

@monikad ja viem. ja som to tiez urobila a od piateho dna testovala.... ibaze ked na 10 ty den nic neukazalo tak som zial vedela kolka bije... blastocyta ma sice 11 dni ale v brusku tolko nie je a nemusela sa zahniezdit hned v prvom dni... este je naozaj velmi skoro

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
8. máj 2011

@monikad niecim sa zamestnaj :D

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
8. máj 2011

@monikad tak sa od toho trosku odosobni aj ked je to tazke... ale zbytocne sa nervujes...

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
8. máj 2011

@monikad ano., to by bolo skvela spravicka :D

tinasc
8. máj 2011

@monikad no tak už sa vidím, keď budem ja po vklade (ak to dopadne dobre a ak sa samozrejme bude dať niečo vložiť) tak si obhryziem nechty až po lakte... hrôza to čakanie je hrozné, asi prečítam to čo som už čítala alebo najlepšie by to bolo celé prespať 😀 😀 😀

lume
9. máj 2011

Caute babulky, tak ja som mala v piatok transfer. Cez vikend som si dala uplny oddychovy vikend, strasne vela som spala. Navyse ma potesilo aj to, ze mame 6 embryi zamrazenych, co sa nam pri prvom IVF nepodarilo. Drzim vsetkym ostatnym palce tiez.

tinasc
9. máj 2011

@lume tak to je super, ak sa bude dať stále oddychuj, práca len tak piánko 🙂 super, že máte aj zamrazených, vždy je dobre vedieť, že máte niečo v zálohe 🙂 ale dúfam, že ich nebudete potrebovať...

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
10. máj 2011

@monikad nie zlatko, mne neukazalo ani na 10ty lebo som nebola tehu

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
11. máj 2011

@monikad jeeeej tak to je super, dúfam, že je to dobré znamenie 🙂

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
11. máj 2011

@monikad ja ešte neviem lebo som bola len na prvej kontrole cez menzes idem na kontrolu v pondelok tak snád už bude niečo vidieť 🙂

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
11. máj 2011

@monikad joj ďakujem, 2O by bolo fajn, ale zase nechcem nejaký hyperstimulák chytiť 🙂 😉

pici
11. máj 2011

@lume a ako sa citis? lepsie ? drzim palce aby bolo uspesne uhryznutie

lume
12. máj 2011

@pici Cauko, citim sa uz dobre. Doc. Harbulak povedal, ze to vobec nevyzera na hypertimulacny syndrom ako som si myslela, tak ma to ukludnilo. No a teraz cakam a klasicky pozorujem ci sa vyskytnu nejake priznaky, ale nic zvlastne necitim. 🙄

pici
12. máj 2011

@lume chvalabohu.