IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@tinasc nie nerobili...brala som 150 fostimonu....ale to je vpohode, lebo aj pri prvom pokuse ma najprv štyri krát hyperstimulovali kým ma nastavili správne......ja keď som bola teraz na kontrole tak mi lekár vravel, že mám veľa a veľké vajíčka a že mi budú musieť znížiť dávku......ale po výsledkoch s krvi.....a vysokých hormónoch sa radšej rozhodli stopnúť to, aby som nemala úplne hyperstimuláciu.....ale ja som v pohode.... 😉
@tinasc myslim ze to riziko ze pride OHSS tym pitim urcite znizis
@lume je tu na modrom konikovy tema o OHSS, radsej to ale moc necitaj, hovorim z vlastnej skusenosti 🙂, budes sa len velmi pozorovat, to neni dobre...
@monikad ahoj tesim sa moc s vami. Vela odpociva,j pi ako sa najviac da a vela mliecnych produktov. Super, ze ste OHSS tak zvladli, i ked ak sa bobacik uchyti, tak sa mozno este vrati. Ale to bude dobre znamenie a zvladnes to. My sa mame trosicku lepsie, zajtra dalsia kontrola a snad sa uz dozvieme vysku HCG 😵 😵 😵 a hyperstimulak konecne odide 😠 🙂
@isabelle777 blahozelam 🙂 tato jar je uzasna na nove babatka. My zatial vieme, ze sa nam uchytili embryjka/ embryjko vdaka OHSS, ktory prisiel par dni po ET (dobre hovoris, do predu necitat!!! ) a 2 testy su pozitivne a zajtra sme 12den po ET a dufame, ze bude krasne vysoke HCG. 😵 😵 😵
Drzim aj vam aj nam palce, aby sme sa v zime tesili z krasnych zdravych babatiek 😵 😵 😵
@isabelle777 No ved som sa uz aj prestala pozorovat. Aj bolesti pomaly ustupuju.
@noe super, blahozelam, a velmi drzim palce. K vianociam budeme mat dufam krasny darcek 🙂
@lume tak to je dobre, aj ja som to tak mala, najprv bolesti, tazko sa mi dychalo ale potom to ustupilo a vsetko bolo ok. drz sa.
Zajtra idem na embryotransfer.
@lume ja som po 2 iui 7 den.. tak cakam " s nasolenou ritou" ako to dopadne a dufam ze 14 den teda buduci stvrtok tu bude co nevidiet... ale inak necitim nic nezvycajne iba to ze nemozem pit kavu.. napina ma po nej a zvraciam... tak by to mohlo byt na dobrej ceste... ale clovek nikdy nevie... nech uz je stvrtok..
a o kolkej idete?? hned rano???

@skajluk a čím si stimulovala?