IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@tinasc ale na druhej strane hlavne je mimi... 😀 a ak mas aspon zmluvu na neurcito... mna stve, zee mi bude akurat v tom case koncit... ale tak co uz. nech to vyde a kaslat na pracu 😉
@rabarka tak to by bolo uplne super a chodis do heliosu? v akom stadiu si ak sa mozem spytať? inak ešte ma napadlom, nevies nahodou, ktory den sa robí punkcia? Pretoze 13DC mam promocie a neviem ci akurat nebudem na punkcii ci ich mam vobec planovat 😀
@smoulincek jasne ze nebudete nic odkladat.... ja som mala pohovor na 13-14 DC a isli sme hned na vec... je to tiez moje prve IVF..
@gabi.k tak to je super... stimulujes?
@smoulincek hej, chodím do heliosu. ja som v štádiu úplne najposlednejšom, zajtra idem na krvný test+sono. ja som začala 10.04. brať Proveru (to bolo na ten 16DC) a na odber vajíčok som išla 9.5.
@makovicka53 ahoj aj mna caka KET zaciatkom juna ,na buduci tyzden idem na ultrazvuk a pohovor s emryologickou..mame tri zamrazene 🙂
@rabarka tak dufam, ze sa podarilo ;-D drzim moc palce... a je to tvoje prva ivf? mmate nejake extra speciffiicke problemy? My mame azoospermiu, inak som v pohode... tak sa aspon tomu ufam, ze ked mne nic nie je , snad by to mohlo vyst na prvy pokus...
@smoulincek ďakujem 🙂 Je to moje úplne prvé IVF. Ja mám endometriozu, manžel je v poriadku a inak nič. Tak to by sa vám ozaj mohlo podariť, držím moc, moc palce 😉
ešte ma napadlo, na zaciatku si dostala presne plan aj datum kedy bude odber a vklad? da sa to nejako pohnut o den keby som nemohla?
@lululka555 jeej tak fajne...ja som uz na UTZ aj pohovore bola vcera...a KET mame naplanovane na piatok...my mame zmrazene 2 embrijka a rozhodla som sa ich rozmrazit obidve...len ma hneva sliznica ktoru som mala na 14DC len 5 mm...mala by byt 6-7mm...mam s nou problemy...ty akymi liekmi stimulujes hmm?
@makovicka53 ja mam ethinylestradiol a este by mi mali dat utrogestan...no uvidim aka bude sliznica 🙂 🙂 🙂
aj si chces dat vlozit obidve?my si dame asi po jednom rozmrazovat,ak to bude mozne...coho sa vlastne tyka ten pohovor? 🙂
@lululka555 no a kedy mas kontrolu?napis mi aku si mala sliznicu 😉 ...ja si uz vkladam aj utros od dnes 🙂 ...ano obidve snad bude väcsia sanca...dufajme...na ET som si dala vlozit jedno a nevyslo to tak preto sme sa takto rozhodli snad sa nam rozmrazia v poriadku...musia verim im 🙂 jedno mame 1 a druhe je 2 ...ten pohovor je vlastne o tom ze kolko si ich chcete dat vlozit...myslim ze ich rozmrazuju najskor dva a potom ak sa nerozmrazia tak uz po jednom neviem veru ak to je....ja som hned riesila dve...takze ine info nemam uvidis co ti povedia 🙂
Ahojte dievcata potrebujem pocut vase skusenosti pripadne radu. som 11den cyklu picham injekcie pred iVF a mala som priehladny vytok/ako bielok/ tak ako pri oulacii.:(( mam obavy ci som nezacala ovulovat. pritom rano som bola na kontrole UZV a po kontrole ma bolelo podbrusko/vajecniky/ + ten vytok.. budem vdacna za vas nazor. papa snazilka
@smoulincek No podla mna sa to neda posunut. Pred punkciou folikulov, presnejsie 36 hodin predtym sa picha pregnyl. To sa stanovi asi najpresnejsi den, kedy by mala byt vacsina oocytov zrela. Ak by si to chcela posuvat, pravdepodobne by nebola taka dobra uroda. To by si hadam neriskovala?
Moze mi poradit niekto, chystame sa na druhe IVF a chcem sa opytat ci aj vam bola odobrata menstruacna krv? Ma s tym niektoo nejake skusenosti? 😒
@gabi.k no tak manzel pichanie zvlada sobota nedela isla ako po masle ...zajtra idem na kontrolu a som zvedava co mi dokina povie ....kratky protokol mam ani neviem preco ...ona ma pozrela pred tym ako sa rozhodla a povedala ze tam vidim neviem kolko vajicok , takze staci nizka davka a kratky protokol ...takto mi to povedala tak asi preto ....popravde ani neviem preco....ale co poznam divcata v mojom okoli tak vsetky mali kratky protokol .....
@makovicka53 kontrola je vo stvrtok,dam vediet..nam prve IVF vyslo,ale som mal missed ab v 10tt ☹
@lululka555 ...budem cakat 😉 ...to ma mrzi...ja som tiez raz bola tehu prirodzene ale tiez som mala missed v 11tt ... a od vtedy sa nedari uz je to 2,5 roka ☹
@lululka555
@makovicka53 Ja som na tom podobne. Prve IVF vyslo a potom v 8 tt MA. Teraz cakam na prve sono po ET. Verim, ze je vsetko OK s tymi malymi v brusku. Aj Vam drzim palce.
@lume jeejo tak drzime palce 🙂 🙂 🙂
@makovicka53 este by som chcela vediet na kolky DC mas naplanovany KET...? 🙂
@smoulincek ano stimulujem... a ty si ako na tom???

@rabarka tak to je potom iný postup, ale veľmi sa mi páči 🙂