IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@lululka555 Dakujem.
@lume dakujem napodobne 😉
@lululka555 no koli sliznici idem na 20DC ale normalne sa chodi na 19-20DC cize pohodicka aj tebe povedia kedy presne pojdes podla sliznice 😉
@makovicka53 😵
@lululka555 juuj nech uz mame po vklade...vsakze...davam si uz ten utros blee take neprijemne to je al tak vydrzime no 🙂
ahojte, čaká z vás niekdo na výsledky z krvičky tento týždeň? ja sa už neviem dočkať, tak som nervózna...kto má podobné nervy?
@makovicka53 ahoj ..aku si mala sliznicu maternice pri vklade?
povedali ti to...?
Takže kočky dnes krvný testík dopadol najlepšie ako mohol, náš jeden bojovník to dokázal 🙂 Všetkým vám tu držím palčeky a prajem samé pozitívne výsledky 😉
@basska007 ano povedali mala som ju myslim 7 alebo 8..pri ET...teraz beriem na nu lieky ale nejak nechce rast ☹
ahojte baby tak za chvilu sa kmvam pridam.za 2 tyzdne zacinam s kratkym protokol stimulovat.
@petuska123 ahojko.... je to tvoje prve IVF??? a preco kratky ti nasadili??
@gabi.k ano prve aj ked rovno my icsi.mno to ja uz neviem preco kratky asi preto lebo ja som ok a mm nieje.to som sa nepytala 😖 co je to daka nevyhoda??
@petuska123 nie preco by to mala byt nevyhoda.... sa len pytam, lebo ja mam dlhy a ani neviem preco... asi ked mi to vysvetlovali som nevnimala...zajtra si 1x picham Diphereline .... a do MT mam predpoklad ist 7-9.6.... a do kt. centra chodis v MT???
@gabi.k uz som sa zlakla 😝 do icsare. a ty tiez teraz1 krat ivf??
??
@petuska123 aj ja do Iscare,,.. my tiez prve IVF.... a verim,ze aj posledne 🙂
@gabi.k takze o trosku skor zacnes asi ty.ci ee?a kde je u vas problem??
@petuska123 no vidíš, takže aj ty sa posunieš zase o kus dopredu 🙂
@petuska123 no ani nevieme... minuly rok som 2x potratila...vo februari a v septembri.... genetika OK, ziadne imunologicke problemy, manzel ma spermiogram v norme, ja OK...okrem PCO ...tak nevieme.... doki nam odporucil PiGD, tak sme sa dali na to... takze uvidime....
@makovicka53 ja som mala dnes vklad a mala som sliznicu 17, a ze ani to nie je dobre a vysoko maternicu...
ze mavaju prave opacne problemy....
tak neviem cim to moze byt ani dc mi nevedel povedat čím to je.....dufam ze to nebude nejake zlé

@fibi21 ahaaa... no supis, ze polovicka to zvlada.... ja uvidim zajtra...ako to zvladneme my.... no a ja co poznam tak zatial vsetky sli na dlhy protokol... a odber vajok mas cca na kedy??