icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

lume
30. máj 2011

@tinasc Verime 😀

amelia17
30. máj 2011

@tinasc ja mam test uz tuto stredu... .tak nam drz prosim palce
podobne tebe zelam vsetko naj, nech to v ten pondelok vyjde krasne!!!!

fibi21
30. máj 2011

@gabi.k tak dnes som bola na kontrolu a videla dokina 7 vajok ...odber niekedy buduci tyzden.od zajtra mam dalsie injekcie.... v stredu zase na kontrolu a v piatok zase ...ja ratam odber tak cca utorok.... a ty ako ? kedy ?

tinasc
30. máj 2011

@amelia17 ďakujem aj Tebe držím palce 🙂

gabi.k
30. máj 2011

@fibi21 jooj mna odber caka dakedy od 13.6. uvidime podla sona a ako sa budu vajka vyvyjat....

amelia17
30. máj 2011

@tinasc vdaka a urcite daj vediet ako si pochodila

tinasc
31. máj 2011

@amelia17 určite dám, ale to je ešte ďaleko... 😉

andy175
31. máj 2011

Dobré ránko! takže aj mňa čaká IVF po dvoch neúspešných IUI. od 26. 5. si pichám injekcie diphereline a teraz čakám kým dostanem, aby som mohla ísť do centra na krv a sono a potom pichať injekcie menopur. aj sa teším aj mám z toho strach. hlavne z toho odberu vajíčok... snáď to nejako vydržím. vlastne budem musieť! 😉

tinasc
31. máj 2011

@andy175 tak ti držím palce, ničoho sa nemusíš báť, odber je úplne v pohode, ja by som kľudne išla znova 🙂 anestéza v pohodke, nič mi nebolo 😉 všetko zvládneš...

andy175
31. máj 2011

@tinasc tak to je super... len ja to tak trošku zle zvládam, ja som pred takýmito zákrokmi v poriadnom strese. akože teraz je to v pohode ale potom... len sa obávam toho, že mi ivf ani nespravia. lebo som trochu prechladnutá a v pokynoch je napísané, že tri týždne pred zákrokom by som nemala prekonať chrípku, zápal hrdla a pod. ja som ani u doktora nebola aby mi nejake antibiotika nenasadil. no ja dúfam, že s tým nebude až taký problém.

tinasc
31. máj 2011

@andy175 nasaď vitamíny, horúce čaje, cibuľu a pod... ja som síce nič také v pokynoch nečítala, ale mňa škrabalo v hrdle, bála som sa, že to bude angína, ale bolo to v pohode. Samozrejme chorá by si nemala byť, to ťa ani pod anestézu nepustia, ale bude to dobré uvidíš 🙂 držím palce...

rabarka
31. máj 2011

@tinasc
@mabumi kočky ďakujem vám. A koľko som mala hcg neviem, ale pani do telefonu povedala, že som vysoko, vysoko pozitívna 🙂

tinasc
31. máj 2011

@rabarka tak to je super... ideš ešte na jednu krv?

rabarka
31. máj 2011

@lume akurát čítam, že pozoruješ, teda hľadáš príznaky tehu a že sa ti často grgá, tak to aj mne a stále rozmýšľam prečo, už sa mi manžel smeje, takže už mám odpoveď 🙂 To by som teda ako príznak vôbec nebrala, ani ma to nenapadlo 🙂

rabarka
31. máj 2011

@tinasc v pondelok idem na sono a či aj na krv neviem, nehovorili, tak uvidím.

tinasc
31. máj 2011

@rabarka 🙂 🙂 🙂 a okrem grgania nič?

rabarka
31. máj 2011

@tinasc bolia ma prsia, ale inak vôbec, vôbec nič. a to som myslela, že ma bolia z utrogestanu 🙂 Netreba sa vôbec pozorovať, aj tak nič nespozoruješ, pokiaľ ozaj nevraciaš. Ja som bola na krv až na 16-ty deň a to grganie som mala od nedele, takže na 14-ty deň som nemala vôbec žiadne príznaky.

tinasc
31. máj 2011

@rabarka ja už sa nepozorujem, pri iui - čkach som mala snáď všetky príznaky 😀 😀 😀 a nič z toho, takže ja som už s týmto skončila 😉

rabarka
31. máj 2011

@tinasc tak to si ako ja, po 3-och neúspešných IUI som tentokrát nič neriešila a malo to zmysel. Presne tak nato treba ísť 😉

tinasc
31. máj 2011

@rabarka občas si síce na to spomeniem, však úplne nemyslieť sa na to nedá, ale zase už si to neberiem tak k srdcu... momentálne vyberáme dovolenku 😀

rabarka
31. máj 2011

@tinasc tak to je jasné, každé ráno a každý večer som sa mu prihovárala 😀 😀 😀 aby vydržalo, že musí byť silné a tak, ale žiadne pozorovanie sa, žiadne testovanie sa. Nooo my asi na dovolenku tento rok nepôjdeme, ale nevadííííí.

tinasc
31. máj 2011

@rabarka tak zase milé prekazenie plánov nie? no ja už normálne fungujem, práca a všetko čo k tomu patrí, takže zase ranné naháňačky a stresy, dúfam, že u nás tiež niečo z toho bude 😉

rabarka
31. máj 2011

@tinasc tak to áno, inak dovolenka bola u nás "záložný plán", keby to nevyšlo. Ja som tiež chodila do práce, ale keďže nemám pracovnú dobu, tak len tak pianko, čo bolo treba porobiť a ležať som neležala ani jeden deň, dokonca ani v deň vkladu, takže to vôbec nemá nato vplyv. A to v deň vkladu som ešte riešila manželovu brušnú virozu + teploty a v noci o pol 4 som mu zháňala Paraleny, nakoľko doma všetky vyjedol a nie a nie ísť k doktorovi. Takže keď toto prežilo, tak to musí byť silný jedinec 😀 😀 😀
Ja dúfam, že áno, a napíšeš sem len samé dobré správičky 😉

lume
31. máj 2011

@rabarka A kedy si mala vklad? Ja 6. maja. No veru pozorujem sa. U mna je to zatial stale len brutalne grganie. Tesim sa s Tebou a gratulujem.

lume
31. máj 2011

@andy175 Ja som pred poslednym odberom ochorela tiez a Ti poviem, mala som z toho poriadne stresy. Podla mna by si mala ist k lekarke a este k tomu ak by si aj mala teplotu, nech Ti nieco predpise, aby si do odberu bola fit. Kvoli anesteze by si vobec nemala mat nadchu a hlieny. Mne lekarka predpisala len to slabe antibiotikum, ktore sa strieka do hrdla a nosa (do kelu, nazov si uz nepamatam, ale urcite to poznas).

zuzancek22
31. máj 2011

@rabarka ahojček môžem sa spýtať a aký ste mali problém?

rabarka
31. máj 2011

@lume vklad som mala 14.mája. Tiež gratulujem a tešíím. Kedy ideš teraz na sono?

rabarka
31. máj 2011

@zuzancek22 manžel v poriadku, ja endometriozu.

petuska123
31. máj 2011

@zuzancek22 ahoj no ako??mas daco nove??

zuzancek22
31. máj 2011

@rabarka u nás je to rovnaké, a tiež mam 3 neuspešné IUI a čakám na schválenie IVF, ako dlho máš endošku, teda kedy ti ju zistili?