icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

zuzancek22
31. máj 2011

@petuska123 nie nič, som v štádiu čakania, ale normálne sa teším. 😀

zuzancek22
31. máj 2011

@petuska123 a čo ty?

petuska123
31. máj 2011

@zuzancek22 no my uz mame inekcie doma v chladnicke cvakali sme za ne 264 ecok ☹ a cakam kym mi pride mrcha a zacinam pichat inekcie cca 2 tyzdne a pride dnes som 14 dc

rabarka
31. máj 2011

@zuzancek22 ja som ju mala na atypickom vonkajšom mieste, v 22 rokoch (6 rokov dozadu) som si objavila hrčku, ktorá mi napuchala v čase menzes, rok som chodila po doktoroch a nikto nevedel zistiť, čo to je, lebo testy na endo mi vychádzali negatívne, až jeden chirurg mi to vybral a poslal na histologiu a hneď vedeli čo to je a tiež, že ak to nevybrali celé, narastie to znovu a tak aj bolo a rok som bola pod nožom zas. A odvtedy som mala pokoj, pravidelné kontroly boli ok, tak som bola spokojná. Až keď nešlo otehotnieť, tak som šla na laparku a tam zistili, že ja tú endo mám aj vnútri.

zuzancek22
31. máj 2011

@rabarka som niečo podobné ako ty, mam ,3 krát laparoskopicky odstraňovanú endošku

zuzancek22
31. máj 2011

@petuska123 budeš mať krátky protokol?

petuska123
31. máj 2011

@zuzancek22 ano kratky

rabarka
31. máj 2011

@zuzancek22 tak to ti v tom prípade vyjde IVF na 1.krát!!!! 😉 😉 😉

rabarka
31. máj 2011

@zuzancek22 kam chodíš do centra?

zuzancek22
31. máj 2011

@rabarka chodím do GF, tak tiež dúfam, že ivf sa zadarí na 1 šupu 😀 😀 😀 , ty si mala aký protokol.

rabarka
31. máj 2011

@zuzancek22 dlhý

mabumi
31. máj 2011

@rabarka
@zuzancek22 aj ja mam endo ☹ . ale okrem toho aj PCOS, takze u mna to vyjde v druhom IVF 😉

rabarka
31. máj 2011

@mabumi jeden problém na prvýkrát, dva problémy na druhýkrát úspešné, inak to nemôže fungovať! 😉

rabarka
31. máj 2011

@mabumi aj vieš akého štádia máš tu endo? bola si na laparke?

zuzancek22
31. máj 2011

@rabarka bola som 3 krát a minulý rok som bola v auguste na prefukoch a dr. mi to aj kukol je tam , ale mam ju okolo močového mechúra a tam sa moc nejako laserom odstraňovať nedá, tak preto sme začali hned s IUI.

mabumi
31. máj 2011

@rabarka bola som na laparke kvôli tomu PCO a kvôli priefukom vajcovodov. o to vacsi sok bol, ked mi povedali ze mam aj toto ☹ . bolo tam napisane ze I - II gr. tak usudzujem ze nie az taka vazna. ale bolesti pri ms sa zhorsuju, tak sa bojim 😒
prave som zavolala do car (v domneni, ze nejdem nic urychlovat mi bolo jedno kedy ma objednaju). a oni ze nech pridem zajtra 😕 . tak uvidime kedy schvalia ziadost. hadam aj oni nebudu taki rychli 😀 , to by ma fakt sokovali

lume
31. máj 2011

@rabarka Mam ist na sono 9.juna. Ty chodis kam do centra?

zuzancek22
31. máj 2011

@mabumi takže si si hneď podala žiadosť na IVF?

rabarka
31. máj 2011

@mabumi chúďa moje, sa to na tebe vyvrbilo ☹ Ja mám I.stupňa a to mi moja gyn. povedala, že nie je nič hrozné, ale aj mne sa bolesti len zhoršovali a mňa to privádzalo do šialenstva. Ako píše aj zuzancek22 aj ja to mám na močovom m., takže nejaké spaľovanie nebolo možné a horšie bolo, že ja som pri menzes ledva moč udržala, takže som to riadne cítila 😒
Strašne ti držím palčeky, aby ti to čo najlepšie a najrýchlejšie dopadlo.

rabarka
31. máj 2011

@lume ja mám ísť v pondelok 6.6. (vraj bude vidieť už či bije srdiečko, čo by ma stráášne potešilo, lebo manžel bude mať v pondelok narodeniny)

rabarka
31. máj 2011

@lume a chodím do Heliosu

mabumi
31. máj 2011

@zuzancek22 zajtra ju idem podpisat. ja som sa len v stredu dozvedela definitivne, ze nevyslo ani KET 😒 . takze je to este cerstve. preto ma aj prekvapilo, ze hned zajtra tam mam ist 😖

@rabarka veru tie bolesti su na nevydrzanie. ani pohnut sa nemôzem. a v poslednom case ma uz aj krize zacali strasne boliet a tocit hlava. tak neviem. zaujimalo by ma v akom je to stave, ale to by som asi musela ist zas na laparku ☹

lume
31. máj 2011

@rabarka Tak tomu celkom nerozumiem. To budes v ktorom tyzdni? Vidiet, ze v kazdom centre je to inak. Ja som bola 2x na krvi (10. a 14. den od transferu) a potom mi kazali prist az o 3 tyzdne na ultrazvuk.

andy175
31. máj 2011

@lume áno viem asi bioparox. myslím, že ho doma ešte mám. ja by som mala mať odber o cca 2-3 týždne. Neviem presne. tak snáď to už bude o.k.

lume
31. máj 2011

@andy175 Ano, bol to Bioparox. Tiez som na ten nazov asi pred 2 hodinami spomenula. Za 2-3 tyzdne budes fit. Neliecene aj liecene prechladnutie trva predsa 7 dni, nie? 😀

rabarka
31. máj 2011

@lume tak ja tomu tiež moc nerozumiem, ale povedali mi, že mám prísť o týždeň, že sa naňho pozrieme. Tak ak som chápavá, tak by to malo byť vidieť. 😒

tinasc
31. máj 2011

@rabarka aha, takže u teba nebolo žiadne veľké šetrenie sa a ešte si robila pohotovosť... tak to musel byť fakt veľký bojovník, že sa zahryzol, držím mu palčeky 🙂

rabarka
31. máj 2011

@tinasc no ja som sa aj chcela, ale... 🙂

tinasc
31. máj 2011

@rabarka ...nedalo sa 😉 ale aj tak to dopadlo dobre 🙂

jahooo
31. máj 2011

Ahoj holky, jak to tu tak trošku pročítám, tak jsme v podobném stádiu s některými. Zítra jdeme podruhé do CARu už s žádostí o IVF (prý v našem případě nejlepší řešení - špatný spermio+anovulační cyklus) a začínáme s injekcemi. První dítě máme taky vymodlené, ale nakonec přišlo přirozeně, tak vůbec nevím, co přesně mě teď čeká... nebojím se, to ne, možná spíš těším, i když to zní divně 🙂 ale hlavně mám v hlavě velký zmatek a jsem taková nervózní z toho očekávání, co bude... 🙂