icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

tinasc
2. jún 2011

@mabumi to mi je veľmi ľúto, že ťa diagnóza opäť dobehla... s endo skúsenosti nemám, ale musí to byť riadna pliaga, že takto nedá pokoj... držím ti palce na laparoskopiu, nech všetko prebehne hladko a bude všetko ok, poležíš si a dáš sa do poriadku, verím, že ďalšie ivf už bude na 100% a posledné 🙂

mabumi
2. jún 2011

@tinasc no, tomu zacinam verit aj ja. ale neviem ci preto, ze bude uspesne, alebo skôr preto, ze uz nemam viac sily ☹

prepacte ak vam tu odoberam pozitivnu energiu, to fakt nechcem 😢

tinasc
2. jún 2011

@mabumi ale nie neodoberáš však sa tu vzájomne podporujeme 😉

mana85
2. jún 2011

ahojte citam si vase prispevky ze ma to nejak povzbudi ale u niektorych možno naopak tento mesiac mame prvu konzultaciu v CAR mam byť po menzese neviem či mi hned budu nejake vyšetrenie robit mojmu partnerovi diagno. neplodnost tak nam na andrologii povedal mudr. ža bude treba od darcu ma s tym niekto skusenost ? čo bude dalej ako dlho to prebieha asi individualne podla vašich prispevkov však ale aspon zhruba dakujem .

pici
2. jún 2011

@petuska123 asi sa zblaznili mavam 28dnovy cyklus a dnes som 37dc a kramy nikde...
@mabumi to ma mrzi... neviem preco my musime mat vsetky tietio pliagy... ale asi to tak ma byt...

petuska123
2. jún 2011

@pici a tehu niesi??

lume
2. jún 2011

@rabarka Ty sa ako citis? Co priznaky?

pici
2. jún 2011

@petuska123 to neviem. dneska mam vysledky z krvi ze co je vo veci :D

lume
2. jún 2011

@mana85 No to zavisi aj od centra kolko to bude trvat. Nepochopila som celkom . Tvoj manzel ma zle vysledky spermiogramu, alebo este len pojde na vysetrenie? Schvalenie IVF od poistovne trva okolo 3-4 tyzdne a potom vsetko zavisi od Tvojho cyklu.

rabarka
2. jún 2011

@mabumi bóže nie, zas endo, ja ju tak stráášne neznášam, sviňa jedna! 😝 Musíš byť silná moja 🙂 , aj keď sa to ľahko hovorí 😒 Tak by si si zaslúžila nejaké to slniečko v živote. Drž sa a nezúfaj.
PS: Zatiaľ ešte nič neviem, ale určite ti budem písať!

rabarka
2. jún 2011

@lume ahoj, cítim sa normálne, nič mi nie je, žiadne nové príznaky stále. A ty?

lume
2. jún 2011

@rabarka A uz aj zvracias? Ja tiez takmer nic, grganie pretrvava a vcera aj dnes rano ma uz naplo aj na zvracanie. To je dobre znamenie si myslim. Normalne sa tesim, ze mi byva trochu zle. 😀

mabumi
2. jún 2011

@rabarka veru, uz je toho akosi vela. ale clovek musi prezit vsetko 😒 . budem sa tesit ked napises dobru spravu, vkladam do toho velke nadeje. cim dalej vacsie 😖 . aj keby som mala cakat do toho oktobra 😉

rabarka
2. jún 2011

@lume Grgám stále aj ja. Ale ja mám plechový žalúdok, takže čakám, že ja zvracať ani nebudem 😀 , ale tiež by ma to aj potešilo, aspoň je tam istota 🙂

rabarka
2. jún 2011

@mabumi neboj, povedala som, že to stráášne potrebuješ, nech sa snaží

miskab
2. jún 2011

@pici jeeeej moja ze by si bola tehu .... to by bolo supeeeeeeer 🙂

pici
2. jún 2011

@miskab to by veru bolo.. vecer napisem :D

tinasc
2. jún 2011

@pici nuž netrpezlivo čakáme 🙂

amelia17
2. jún 2011

@mabumi to ma mrzi, co ta postretlo, je to ako na potvoru... pevne ale verim, ze sa to spravi aj rychlejsie ako 3 mesiace, velmi ti drzim palce!!!

pici
2. jún 2011

@tinasc no ja tiez neboj sa..

mana85
2. jún 2011

@lume Dakujem za odpoved ano ma zle vysledky viac krat bol na spermiogram a nemal žiadne spermie androlog povedal že jedine oplodnenie zo spermobanky je vhodne . prihlasili sme v iscare martin 20teho ideme na prvu konzultaciu tak som hrozne zvedava.

mabumi
2. jún 2011

@mana85 ahoj, s iscare MT budes velmi spokojna. a este je moznost, ze by manzelovi vybrali spermie operativne 😉

mana85
2. jún 2011

@mabumi ahoj ano aj to spominal androlog ale robia to len v Ba a vraj tie spermie z nad semenikov tiež nemusia byť dobre a asi by to bolo zbytočne dufam že tie cudzie" sa ujmu ja som teraz v poriadku mala som vysoku hladinu testosteronu a este nejekeho hormonu niekolko rokov nas držali v tom že kvoli mojim hormonom nemožme otehotniet a ked sa mi všetko dalo do poriadku tak na rad prišiel moj partner a takto to dopadlo . dakujem za povzbudenie

makovicka53
2. jún 2011

@lululka555 ahoj moja...smutne oznamujem ze moje KETko sa nekona...dnes som bola v heliose a dr. mi ho zrusil na moju ziadost lebo sliznicu mam len 6 mm a to je totalne malo...ja nechapem co je tej sliznici preco musi strajkovat ☹ takze mi zvysil davku liekov a na novy cyklus ideme hned 2x 1...sakra ma to stve...akurat aj dnes kym som cakala jednej kocke oznamil ze je tehu taka mu bola vdacna normalne mi slza vyhrkla...a ty sa mi mas ako?

miskab
2. jún 2011

@pici jaaaaj moja to by bolo supeeeeeer,,,cakam na spravicku 🙂

pici
2. jún 2011

@miskab napisem hned ako pridem k pc :D

petuska123
2. jún 2011

@pici zvedavy sme..tak uz pissssss 😉

petuska123
2. jún 2011

@pici ja tam smajlik tak to budu dobre spravy