IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
ahojte citam si vase prispevky ze ma to nejak povzbudi ale u niektorych možno naopak tento mesiac mame prvu konzultaciu v CAR mam byť po menzese neviem či mi hned budu nejake vyšetrenie robit mojmu partnerovi diagno. neplodnost tak nam na andrologii povedal mudr. ža bude treba od darcu ma s tym niekto skusenost ? čo bude dalej ako dlho to prebieha asi individualne podla vašich prispevkov však ale aspon zhruba dakujem .
@petuska123 asi sa zblaznili mavam 28dnovy cyklus a dnes som 37dc a kramy nikde...
@mabumi to ma mrzi... neviem preco my musime mat vsetky tietio pliagy... ale asi to tak ma byt...
@pici a tehu niesi??
@petuska123 to neviem. dneska mam vysledky z krvi ze co je vo veci :D
@mabumi ahoj ano aj to spominal androlog ale robia to len v Ba a vraj tie spermie z nad semenikov tiež nemusia byť dobre a asi by to bolo zbytočne dufam že tie cudzie" sa ujmu ja som teraz v poriadku mala som vysoku hladinu testosteronu a este nejekeho hormonu niekolko rokov nas držali v tom že kvoli mojim hormonom nemožme otehotniet a ked sa mi všetko dalo do poriadku tak na rad prišiel moj partner a takto to dopadlo . dakujem za povzbudenie
@lululka555 ahoj moja...smutne oznamujem ze moje KETko sa nekona...dnes som bola v heliose a dr. mi ho zrusil na moju ziadost lebo sliznicu mam len 6 mm a to je totalne malo...ja nechapem co je tej sliznici preco musi strajkovat ☹ takze mi zvysil davku liekov a na novy cyklus ideme hned 2x 1...sakra ma to stve...akurat aj dnes kym som cakala jednej kocke oznamil ze je tehu taka mu bola vdacna normalne mi slza vyhrkla...a ty sa mi mas ako?
@pici zvedavy sme..tak uz pissssss 😉
@pici ja tam smajlik tak to budu dobre spravy
@petuska123 ale ja tam este len idem :D
@pici dako neskoro 😲

@mabumi to mi je veľmi ľúto, že ťa diagnóza opäť dobehla... s endo skúsenosti nemám, ale musí to byť riadna pliaga, že takto nedá pokoj... držím ti palce na laparoskopiu, nech všetko prebehne hladko a bude všetko ok, poležíš si a dáš sa do poriadku, verím, že ďalšie ivf už bude na 100% a posledné 🙂