icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

pici
2. jún 2011

@petuska123 moj doky dneska ordinuje vecer... tak preto

petuska123
2. jún 2011

@pici boze to ako naschval 😖

pici
2. jún 2011

@petuska123 veru.... ale tak co uz...

zuzancek22
2. jún 2011

@pici moc ti držkam pršteky nech je to to čo myslím, ved ked už neprišli doteraz, nech už nechodia 😀 , ja som bola dnes u svojho gydnoša na sone, chcela som sa presvedčiť, že či vôbec u mna nejaká ta ovulka prebieha, lebo naposledy mi to sledovali este v novembri, chcela som vedieť, že či náhodou nemám nizku sliznicu ale kedže som dnes 12DC, tak ma doktor uistil, že je tam jeden krásny folikul vpravo, a aj sliznicu mam krásnu, a este dodal, že tuto určite chyba u mna nieje, len je to tou hnusnou endoškou 😠 😠 😠 , takže už som celá vytešená kedy nám schvália žiadosť a nech ideme šup šup nato. 😀

pici
2. jún 2011

no zial tehotna nie som. dostala som agolutin.. tak mrcha coskoro pride :D a tak nadejne to vyzeralo 😖

tinasc
2. jún 2011

@pici škoda ☹

mabumi
2. jún 2011

@pici dnes je zlyyyyy den ☹ ☹ ☹ . som si myslela, ze to prelomis 😖

tinasc
2. jún 2011

a mňa dnes krpatá tak strašne naštvala... ešte teraz mnou trase... neviem mám taký vnútorný pocit, že ani nám to nevyjde ☹ ☹ neviem prečo...

pici
2. jún 2011

@tinasc
@mabumi v pohode baby. ste zlate ze ste na mna mysleli... ale ja som to tusila... ze to asi taky velky zazrak nebude... nevadi... pride mrcha mozem ist na vklad... a to je super...

tinasc
2. jún 2011

@pici no jasne, ak si s tým počítala... ale bolo by to príjemné, určite 🙂

pici
2. jún 2011

@tinasc ano to urcite ano... nadej tam malicka bola kedze mi nikdy kramy nemeskali a teraz nikde neboli... ale tak ja sa sustredim na ket.. preto som stresovala kde kramy su... a uz coskoro pridu tak to je pozitivne...

tinasc
2. jún 2011

@pici to ti dal vyvolávačku hej?

pici
2. jún 2011

@tinasc jo jo :D tak uz som si skusila snad vsetko.. tak uz len to tehotenstvo by mohlo prist... to som este nemala :D

tinasc
2. jún 2011

@pici príde aj to neboj 🙂

pici
2. jún 2011

@tinasc no ved teraz dame jedno KET a potom uz nic viac nie je.. takze tym by sme tuto cestu mohli uzavriet... 😀 😀

tinasc
2. jún 2011

@pici a na druhé ivf by si sa už nedala?

pici
2. jún 2011

@tinasc no mame tam este 9 zmrzliniek tak hadam to bude este aspon na dva vklady... potom dalsie ivf mozes najskor o pol roka odvtedy... tak uvidime... ale tak asi urcite by som do toho isla...

tinasc
2. jún 2011

@pici tak to ešte máte dobré... ja som rozmýšľala, že keď nám nevyjde, tak by sme ešte raz skúsili... a to až o pol roka? ja som myslela, že 4 až 6 mesiacov...

pici
2. jún 2011

@zuzancek22 super.. a ty endo nemas liecenu? ja si nepamatam

pici
2. jún 2011

@tinasc no tak 6 mesiacov je pol roka nie? ja by som skor do toho nesla.. ja som uz vyse roka na hormonoch. najprv prechod potom laparka. potom stimulacie na iui, potom ivf.. no potrebovalo by si telo asi oddychnut od toho

tinasc
2. jún 2011

@pici no veď hej, myslela som, že aj skôr ako pol roka sa dá... ale zase naozaj telo si musí oddýchnuť od hormónov...

pici
2. jún 2011

@tinasc da ale nasilu by som nesla skor.. asi ..? uvidime... dufam ze to nebude potrebne

tinasc
2. jún 2011

@pici jasne, držím ti palce 🙂

zuzancek22
2. jún 2011

@pici mam, injekcie na 1/2 roka

dorotka66
2. jún 2011

@mabumi ahoj mabumi, mrzí ma tá endi...svinka jedna, že nedá pokoj. držím palce nech ťa dajú čo najskôr do poriadku a nech to leto predsa len vyjde.... ja sa tiež teraz nejako nemôžem vyhrabať z problémov, tiež sem si mysleli, že po menzese hneď pokračujeme, ale pridružili sa mi dosť vážne problémy s kĺbmi a stále nevieme o čo ide...ale isté je, že ráno mám problém s prečesaním vlasov a odšoférovaním auta 4 minúty do práce. prsty mám úplne skosnatelé a ľavú ruku nezdvihnem o kolenách ani nehovorím...podotýkam, že toto som nikdy nemala ☹ PS: baby ak ste také niečo mali po ivf, prípadne ohhs dajte mi prosím vedieť čo ste s tým robili....

mabumi
3. jún 2011

@dorotka66 ahoj, teda, ale si my uzijeme ☹ . a urcite to mas z dôsledkov ivf? nie je to nieco ine? ja neviem, ci to môze byt z toho 😕 . bola si na vysetreniach? a zaludok ta neboli? lebo môj otec mal podobne problemy s klbmi a ked preliecil zaludok, zmizli problemy s klbmi...
tak drzim palce nech sa to cim skôr vyriesi. sme akasi smolna skupina alebo co 😒

katy2
3. jún 2011

@dorotka66 je mi luto, ze mas take problemy 😔 ale podla mna to nema nic spolocne s IVF... Mali by ste patrat, z coho to moze byt.... Je to len zhoda nahod, ze sa to objavilo teraz..... Drzim palce, nech sa ti ulavi.....

lululka555
3. jún 2011

@makovicka53 ahoj no to ma mrzi ☹ ...ja som bola vcera ,sliznica 8mm,v stredu mam KETko....od dnes beriem aj utrogestan...

pici
3. jún 2011

@zuzancek22 to fakt ? a ake? to mas na endosku co?

pici
3. jún 2011

@tinasc dakujem... o dva tyzdne mame ket tak sa tesim