IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@pici boze to ako naschval 😖
@petuska123 veru.... ale tak co uz...
@pici moc ti držkam pršteky nech je to to čo myslím, ved ked už neprišli doteraz, nech už nechodia 😀 , ja som bola dnes u svojho gydnoša na sone, chcela som sa presvedčiť, že či vôbec u mna nejaká ta ovulka prebieha, lebo naposledy mi to sledovali este v novembri, chcela som vedieť, že či náhodou nemám nizku sliznicu ale kedže som dnes 12DC, tak ma doktor uistil, že je tam jeden krásny folikul vpravo, a aj sliznicu mam krásnu, a este dodal, že tuto určite chyba u mna nieje, len je to tou hnusnou endoškou 😠 😠 😠 , takže už som celá vytešená kedy nám schvália žiadosť a nech ideme šup šup nato. 😀
no zial tehotna nie som. dostala som agolutin.. tak mrcha coskoro pride :D a tak nadejne to vyzeralo 😖
a mňa dnes krpatá tak strašne naštvala... ešte teraz mnou trase... neviem mám taký vnútorný pocit, že ani nám to nevyjde ☹ ☹ neviem prečo...
@zuzancek22 super.. a ty endo nemas liecenu? ja si nepamatam
@pici mam, injekcie na 1/2 roka
@mabumi ahoj mabumi, mrzí ma tá endi...svinka jedna, že nedá pokoj. držím palce nech ťa dajú čo najskôr do poriadku a nech to leto predsa len vyjde.... ja sa tiež teraz nejako nemôžem vyhrabať z problémov, tiež sem si mysleli, že po menzese hneď pokračujeme, ale pridružili sa mi dosť vážne problémy s kĺbmi a stále nevieme o čo ide...ale isté je, že ráno mám problém s prečesaním vlasov a odšoférovaním auta 4 minúty do práce. prsty mám úplne skosnatelé a ľavú ruku nezdvihnem o kolenách ani nehovorím...podotýkam, že toto som nikdy nemala ☹ PS: baby ak ste také niečo mali po ivf, prípadne ohhs dajte mi prosím vedieť čo ste s tým robili....
@dorotka66 ahoj, teda, ale si my uzijeme ☹ . a urcite to mas z dôsledkov ivf? nie je to nieco ine? ja neviem, ci to môze byt z toho 😕 . bola si na vysetreniach? a zaludok ta neboli? lebo môj otec mal podobne problemy s klbmi a ked preliecil zaludok, zmizli problemy s klbmi...
tak drzim palce nech sa to cim skôr vyriesi. sme akasi smolna skupina alebo co 😒
@makovicka53 ahoj no to ma mrzi ☹ ...ja som bola vcera ,sliznica 8mm,v stredu mam KETko....od dnes beriem aj utrogestan...
@zuzancek22 to fakt ? a ake? to mas na endosku co?

@petuska123 moj doky dneska ordinuje vecer... tak preto