icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

makovicka53
3. jún 2011

@lululka555 moja to si mala paradnu..juuj dufam ze aj mne tak narastie pri druhej stimulke...drzkaj sa mi 😉

zuzancek22
3. jún 2011

@pici to nie teraz , to som mala injekcie na endošku po laparke, 1/2 lucrin.

pici
4. jún 2011

@zuzancek22 aha... ja som to nejako zle pochopila

basska007
5. jún 2011

ahojte...vie mi niekto povedat po kolkych dnoch od vkladu je naj.testnut?

ursula5
6. jún 2011

Ahojte už som tu dlho nebola 🙂) my čakáme na schválenie žiadosti tá by mala byť koncom júna začiatkom júla v centre sme ju podpisovali 24.5., chcem sa Vás spýtať aký je potom postup po schválení žiadosti o IVF potrebujem si naplánovať dovolenku aspoň chvíľu si oddýchnúť a potom sa vrhnúť na svoje prvé IVF, kedy sa začína so stimuláciou alebo ako to všetko prebieha? Viem že musím ostať na PNke ale neviem si to vôbec predstaviť ako rýchlo to pôjde a hlavne kedy budeme môcť zo všetkým začať.
Držím palce všetkým kočkám čo čakajú na výsledky nech sú len dobré správy.
Pekný deň.

zuzancek22
6. jún 2011

@ursula5 tak ti budem držať päste, lebo ako tu píšu baby, tak teraz to tým poisťovňam začalo akosi trvať.

lume
6. jún 2011

@ursula5 Podla coho usudzujes, ze musis ostat na PN? Podla mna zacatie IVF je na Tebe ako si to naplanujes a samozrejme to zavisi od Tvojho cyklu. Podla toho aky protokol Ti naplanuju (dlhy alebo kratky) tak sa zacina bud okolo 25.DC a ked kratky, tak myslim od 1.DC. Takze dokopy od zaciatku stimulacie do punkcie folikulov to trva 2-3 tyzdne. Este predtym treba absolvovat predoperacne vysetrenia.

lume
6. jún 2011

@rabarka Ako? Daj vediet ako si dopadla po ultrazvuku. Som zvedava. S priznakmi je to ako? Zmenilo sa nieco? U mna stale rovnako 😎

fibi21
6. jún 2011

@gabi.k ahoooj tak ja uz viem termin odberu ..teraz v stredu takze dnes koncim injekciou vecer o desiatej zajtra nic a vstredu idem ...ty sa ako mas ? mas nieco nove ?

miskab
6. jún 2011

ahojte babulky tak zajtra kontrola som zvedava kedy budem mat puknciu 🙂

rabarka
6. jún 2011

@lume ahoj, na sone bolo vidieť, že sme uhniezdení v maternici, srdiečko bude vidieť neskôr, takže ešte jedna kontrola bude. Inak nemám už ani to grganie, takže teraz úúplne nič. Dúfam, že to takto vydrží 😀

tinasc
6. jún 2011

@rabarka neboj všetko bude OK 🙂

lume
6. jún 2011

@rabarka No ved sa mi zdalo, ze je to prilis skoro, aby bolo vidiet srdce. Ja idem v stredu. Dufam, ze to uz bude vidiet bit srdce. U mna stale priznaky pokracuju a aj tazoba na zaludku.

petuska123
7. jún 2011

ahojte baby mam otazku na vas.mm uziva antibiotika do konca tohto tyzdna v pondelok by som mala dostat mrchu a zacat pichat inekcie. ci tie atb budu mat vpylv na spermose,ci im oznamit v care ze ich uziva neviem co teraz 😠

mabumi
7. jún 2011

@petuska123 ahoj, urcite im zavolaj. môzu mat vplyv. uvidis co ti povedia. inak ma v norme alebo ma zle vysledky?

@rabarka ahoj, takze vsetko je OK, to som rada. kedy ides zas na kontrolu popocuvat uz to srdiecko 😵 ?

rabarka
7. jún 2011

@lume jááj keď ja sa tomu prd rozumiem, ani neviem, podľa čoho sa v tomto prípade počítajú týždne 😀 Skrátka som bola taká apatická voči nejakému tehotenstvu, že som nič neštudovala o tom. Neboj príznaky časom prestanú a už bude len užívanie si 😉 Tak napíš v stredu!

rabarka
7. jún 2011

@mabumi mám prísť budúci týždeň, pôjdem v piatok, nech to je už vidieť 🙂
Čo máš nové?

mabumi
7. jún 2011

@rabarka ja zatial nic, zajtra sa idem objednat 😒 . uz keby som to mala za sebou 😉

rabarka
7. jún 2011

@mabumi neboj, ani sa nenazdáš a bude to za tebou 😉

petuska123
7. jún 2011

@mabumi morfo ma zlu

mabumi
7. jún 2011

@petuska123 hm, môj ma tiez a mal este horsiu po prekonani anginy a antibiotikach... 😒
radsej zavolaj. uvidis co povedia. mozno skontroluju SPG este predtym ako zacnes stimulovat aby zistili ci to uskodilo alebo nie. ak nie, budes pokracovat. ak ano, asi pockate 😖

lume
7. jún 2011

@rabarka najdi si stranku tehotenska kalkulacka a tam je presne popisane ako sa pocitaju tyzdne. Je to odo dna poslednej menstruacie. Ta stranka sa mi paci. No mne teraz byva celkom dost blbo. Vcera som si musela na hodinku lahnut vecer dokonca. Papapa. Dam Ti vediet ako som dopadla.

rabarka
7. jún 2011

@lume tak to som potom podľa nich 6týž.+2. Ja som myslela, že v tomto prípade (myslím IVF) sa to bude rátať nejak presne od splodenia 🙂 No mám čo študovať 😀
Ja dúúúfam, že mi zle nebude bývať, švagrine bývalo a vidieť a počúvať o tom mi stačilo. A čo sa spánku týka, to ja zaspím každý deň pri telke, ešte si tam len lahnem 😀 Ale to je dobré, musíme odpočívať 😉

lume
8. jún 2011

@rabarka Cauko, tak u nas ultrazvuk v poriadku. Srdiecko bilo 😀 Sme stastni. Uhnizdilo sa jedno, ale aj za to sme vdacni. Zajtra uz idem ku svojej gynekologicke.

tinasc
8. jún 2011

@lume tak super, teším sa, paráda, len tak ďalej, nech sa malinkému/malinkej darí 🙂

gabi.k
8. jún 2011

@fibi21 ahojko....tak super...no ja idem akurat zajtra do ISCARE na odber krvi...ja mam ten dlhy protokol tak mi to ide trosku pomenej ako tebe... 🙂 a ako sa citis...??? potom vlastne ti kedy idu zavadzat embryjko?? tak sa drzkaj...vlastne .... teda uz mas dnes potom...vsak?

petuska123
9. jún 2011

@fibi21 ahoj ty si mala kratky protokol??

fibi21
9. jún 2011

ahoj 🙂 ano kratky a vcera som bola na odbere🙂

petuska123
9. jún 2011

@fibi21 a hypers.stimulacny si nemala??obisiel ta?? narkoza bola v poho??

petuska123
9. jún 2011

@fibi21 a kolko si mala vajok