IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@pici to nie teraz , to som mala injekcie na endošku po laparke, 1/2 lucrin.
@zuzancek22 aha... ja som to nejako zle pochopila
ahojte...vie mi niekto povedat po kolkych dnoch od vkladu je naj.testnut?
Ahojte už som tu dlho nebola 🙂) my čakáme na schválenie žiadosti tá by mala byť koncom júna začiatkom júla v centre sme ju podpisovali 24.5., chcem sa Vás spýtať aký je potom postup po schválení žiadosti o IVF potrebujem si naplánovať dovolenku aspoň chvíľu si oddýchnúť a potom sa vrhnúť na svoje prvé IVF, kedy sa začína so stimuláciou alebo ako to všetko prebieha? Viem že musím ostať na PNke ale neviem si to vôbec predstaviť ako rýchlo to pôjde a hlavne kedy budeme môcť zo všetkým začať.
Držím palce všetkým kočkám čo čakajú na výsledky nech sú len dobré správy.
Pekný deň.
@ursula5 tak ti budem držať päste, lebo ako tu píšu baby, tak teraz to tým poisťovňam začalo akosi trvať.
@ursula5 Podla coho usudzujes, ze musis ostat na PN? Podla mna zacatie IVF je na Tebe ako si to naplanujes a samozrejme to zavisi od Tvojho cyklu. Podla toho aky protokol Ti naplanuju (dlhy alebo kratky) tak sa zacina bud okolo 25.DC a ked kratky, tak myslim od 1.DC. Takze dokopy od zaciatku stimulacie do punkcie folikulov to trva 2-3 tyzdne. Este predtym treba absolvovat predoperacne vysetrenia.
ahojte babulky tak zajtra kontrola som zvedava kedy budem mat puknciu 🙂
ahojte baby mam otazku na vas.mm uziva antibiotika do konca tohto tyzdna v pondelok by som mala dostat mrchu a zacat pichat inekcie. ci tie atb budu mat vpylv na spermose,ci im oznamit v care ze ich uziva neviem co teraz 😠
@petuska123 ahoj, urcite im zavolaj. môzu mat vplyv. uvidis co ti povedia. inak ma v norme alebo ma zle vysledky?
@rabarka ahoj, takze vsetko je OK, to som rada. kedy ides zas na kontrolu popocuvat uz to srdiecko 😵 ?
@mabumi morfo ma zlu
@petuska123 hm, môj ma tiez a mal este horsiu po prekonani anginy a antibiotikach... 😒
radsej zavolaj. uvidis co povedia. mozno skontroluju SPG este predtym ako zacnes stimulovat aby zistili ci to uskodilo alebo nie. ak nie, budes pokracovat. ak ano, asi pockate 😖
@rabarka najdi si stranku tehotenska kalkulacka a tam je presne popisane ako sa pocitaju tyzdne. Je to odo dna poslednej menstruacie. Ta stranka sa mi paci. No mne teraz byva celkom dost blbo. Vcera som si musela na hodinku lahnut vecer dokonca. Papapa. Dam Ti vediet ako som dopadla.
@lume tak to som potom podľa nich 6týž.+2. Ja som myslela, že v tomto prípade (myslím IVF) sa to bude rátať nejak presne od splodenia 🙂 No mám čo študovať 😀
Ja dúúúfam, že mi zle nebude bývať, švagrine bývalo a vidieť a počúvať o tom mi stačilo. A čo sa spánku týka, to ja zaspím každý deň pri telke, ešte si tam len lahnem 😀 Ale to je dobré, musíme odpočívať 😉
@fibi21 ahoj ty si mala kratky protokol??
ahoj 🙂 ano kratky a vcera som bola na odbere🙂
@fibi21 a hypers.stimulacny si nemala??obisiel ta?? narkoza bola v poho??
@fibi21 a kolko si mala vajok

@lululka555 moja to si mala paradnu..juuj dufam ze aj mne tak narastie pri druhej stimulke...drzkaj sa mi 😉