IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@lume A tie pocity o trochu ďalej sú aké? 🙂)) po tom, ako ti potvrdili, že si tehotná
@martina77ba No teraz mi byva tazko od zaludka (ale nie je to take hrozne) a pomerne casto grgam, obcas ma napina na zvracanie a vecer mam take nafuknute brucho akoby som bola v 5.mesiaci. A to je vsetko. 😎
@lume Tak sa mám na čo tešiť 🙂) Ale radšej nech mi je zle, ako by mi nebolo 🙂) Som sama zvedavá 23.6. na výsledky. V pondelok už idem do roboty, zbláznim sa tu sama doma. Ty si tiež doma?
@martina77ba Nie som doma, ved tehotenstvo nie je choroba. Na treti den od transferu som uz bola v praci. Ti poviem, ze dnes som uz aj 2x zvracala. Ani nejdem na nakupy.Manzel pojde nakupovat sam.
@lume Moja reč, že tehotenstvo nie je choroba, som workoholik a ide ma tu rozhodiť. Tiež som od trasferu chcela byť aspoň 3 dni v kľude a v pondelok už sa teším do roboty. Keď mi robili laparoskopiu, na druhý deň som pozašívaná išla do práce a prežila som to 🙂
Nemáš to ľahké, keď zvraciaš aj v robote, ale keď vieš, čo ťa čaká na konci - vytúžené bábätko, tak sa to dá zvládnuť. Včera moja kolegiňa potratila, je mi jej moc ľúto ...
@martina77ba No u mna to zvracanie bolo dnes prvykrat, tak verim, ze to nebude na dennom poriadku. Navyse ma aj bolela a este aj boli hlava.
@lume Máš všetky tehotenské príznaky, treba piť veľa vody
ahojte tak v utorok mam punkciu 😉 drzte mi palce babulky...
@miskab Držíme, veľmi 🙂)
@viktoria1975 Ahoj, ako sa cítiš?
@martina77ba dakujeeeem zlatko 🙂
@martina77ba Tie pocity v podbrusku mozu byt zahniezdovanie embryjka, tak neboj, urcite to bude ono. Drzim velmi palceky.
@viktoria1975 Aj ja tebe o tie 2 týždne, už ti je lepšie? Nemáš už tie nepríjemné pocity v podbrušku?
kočky chcem sa opýtať, cca ako to časovo vychádza? koľko po schválení žiadosti ste začali stimulku, OPU a kedy ste mali prvé IVF?
@martina77ba prave, ze mam. Stale to boli pri chodzi aj pri sedeni....Tak snad to coskoro prejde.
@happy8051 Schvalenie poistovnou zvacsa 3-4 tyzdne, ale ako som citala su tu kocky, ktorym to trvalo aj dlhsie, nez im schvalila poistovna ziadost a ked je to schvalene, moze sa zacat aj hned samozrejme v suvislosti s tvojim cyklom. Takze ak spocitame cas od podania ziadosti po embryo transfer, tak najkratsia doba je 2-3 mesiace. Drzim palce.
@happy8051 ahoj ja som 8.4.podpisovala ziadost a teraz v tento cyklus zacinam stimulkou.to je ze zajtra sa picha 1 inekcia.
@rabarka To ako myslis? Akoze ziadne priznaky? Ja idem na dalsi ultrazvuk uz ku svojej gynekologicke 21.juna a to mi vezme aj krv. Tak tam pojdem nalacno. Dufam, ze to prezijem, lebo ked som hladna je to dost zle, zacina mi byt potom trochu blbo a ked sa potom najem, tak mi je tiez chvilu dost blbo (ale nie je to pravidlo). Dnes, ked som sa vratila z obeda odfukovala som ako parna lokomotiva a k tomu to neustale grganie...V sobotu mi bolo aj celkom dost zle, ze som nesla ani na pravidelne nakupy s muzom, 2x som zvracala a zostala som cele doobedie v posteli.

@martina77ba Uf, ani neviem, ci som mala take pocity. Asi ani nie, ja uz som postupila o trochu dalej 😀