icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

tinasc
24. júl 2011

@walta juuj to máte ešte týždeň... tak to nejako vydrž 🙂

walta
24. júl 2011

@tinasc musiiim, musiiim to vydrzat, ine mi nezostava, to na beton... aj sa tesim, ale sa aj bojim

tinasc
24. júl 2011

@walta neboj dobré to bude... verím a dúfam... 🙂

boobaa
24. júl 2011

@walta 😀 dobruu nocku

walta
25. júl 2011

@boobaa kraaaasne "ubolene" raaaanko vsetkym zelam 😖

ursula5
25. júl 2011

ahojte všetkým, troška na dlhšie som sa odmlčala 🙂 mala som hodne roboty aby som naškrabkala peniažky na naše prvé IVF, konečne nám schválili žiadosť a volali z centra trošku dlhšie im to trvalo. 🙂 Teraz sme objednaní na štvrtok na konzultáciu tak uvidíme čo sa bude diať a kedy podstúpime zákrok či ešte v auguste alebo až v septembri, lebo vôbec nerozumiem čo tu píšete o tých protokoloch krátky ... dlhý, aký je v tom rozdiel??? Asi to necháme až na september lebo chceme v auguste ešte absolvovať krátku dovolenku .
Prečítala som pár Vašich správ, tak tie čo majú pozitívne správy gratulujem a držím palčeky a tým čo negatívne tak držím palčeky do budúceho obdobia.
pekný deň.

ursula5
25. júl 2011

@zuzancek22 tak už aj ja mám žiadosť schválenú tiež ju dostala poisťovňa až 16.6. 🙂 kedy idete nm zákrok?

zuzancek22
25. júl 2011

@ursula5 no my sme to nechali až na koniec cca 29-30 august by som mala byť 23 DC tak asi tedy začnem, bo chcem ist este na dovolenku a kto vie, možno motyka vystrelí. 😀 a ty čo kedy? aký máš protokol, čo budeš pichať?

mamartinka
25. júl 2011

@ursula5 ahojki.Kolko vam trvalo schvalenie a kedy ste podpisovali ziadost.Nam uz to trva cez mesiac a zatial nikto nic.Vdaka.A vy chodite do ktoreho centra.

ursula5
26. júl 2011

@mamartinka ahoj, žiadosť sme podpisovali 24.5. a volali nám, že je to schválené 21.7. takže skoro 2 mesiace, ale do poisťovne to prišlo až 16.6. to som si zistila na mojej poisťovne. Chodíme do Heliosu Martin.

ursula5
26. júl 2011

@zuzancek22 ja to asi tiež nechám na september neviem ešte ani aký protokol ani kedy začneme vo štvrtok ideme na pohovor musím si to nejako napasovať s mojim cyklom, vôbec neviem čo je krátky a dlhý protokol a keďže doktorka spomínala, že by som mala byť na PNke musím si to zladiť aj s prácou keďže robím mzdy a potrebujem byť na začiatku mesiaca v práci. Pichať neviem tiež čo budem asi mi to všetko teraz vysvetlia, som zvedavá. Uvidíme po konzultácií vyberiem si lieky a začnem keď to bude najvhodnejšie. 🙂

zuzancek22
26. júl 2011

@ursula5 no vidím asi že si natom ako ja, ja som mala z toho riadny guláš, teda este aj mam ale aspon už viem čo je krátky a čo dlhý protokol. ja mam dlhý , takže začínam pichať 23DC, ale tento mesiac by sa to aj dalo bo dnes som 14DC, ale v pondelok odchádzame na dovolenku a tak to to odložila až po.

petuska123
26. júl 2011

ahojte baby.som spat v realite z turecka.uz makam v praci.vcera som este bola v MT po neuspesnom ivf.vypisana ziadost na 2 ivf ale este pred tym mam podstupit vysetrenie hormonu AMH a posielaju nas na genetiku dakedy v polke augusta.takze zajtra na krv.tu co nove??? na dovolo bolo fajn horuce a tu aka zimaaaaaaaa brrrr este som asi neaklimatizovala mam daku sracku

zuzancek22
26. júl 2011

@mamartinka no tak to je este málo, síce niekto to má aj skor, skus napísať do poisťovne, ja som sa až tam dozvedela pravdu, lebo som si myslela, že to zdržujú v poisťovni, a ono to bolo v centre, mesiac a pol ju mali v centre a neodoslali ju.

ursula5
26. júl 2011

@zuzancek22 a to od pichania musíš byť na PNke alebo až keď sa začne zo zákrokmi??? Mne vychádza 23 DC až na 30.7. ale asi nejdem začínať tento mesiac pretože ideme 20.8. ešte do štúrova a to by mi akurát vyšli zákroky asi. Ak by som začala dlhý protokol na 23 DC tak na budúci mesiac to bude akurát lebo to bude deň po príchode z dovolenky. Uvidím aký protokolo mi nachystali. Nevieš podľa čoho to určujú dlhý a krátky?

zuzancek22
26. júl 2011

@ursula5 TAK to vážne neviem, lebo mne pred schválením najskor hovorili, že budem mať krátky a ked som prišla na konzultáciu po schválení, tak mi povedali, že mám dlhý, takže ja určite začínam až koncom augusta a cca tak koncom septembra už budem tehu 😀

zuzancek22
26. júl 2011

@ursula5 a čo sa týka PNky, tak to neviem asi pri pichaní budem chodiť do práce, lebo to bude koniec mesiaca, a to mam najviac práce, ale potom pred odberom aj po vklade do 1 testu zostanem doma.

mamartinka
26. júl 2011

@zuzancek22 mas i.p hore taka obalka.

lume
26. júl 2011

@ursula5 Preco by si mala byt na PN?

lume
26. júl 2011

@tinasc Dlho som tu nebola. Ty si na tom ako? Vidim, ze prichadzaju nove baby do fora a stare odchadzaju. 😀

tinasc
26. júl 2011

@lume no tak nedopadlo to dobre, missed abort v 8tt, prišli na to v 11tt... škoda ☹ už som po kyrete, ubolená, ale už celkom v pohode....

lume
26. júl 2011

@tinasc To mi je luto. Teraz by Ti mali zistit, ze preco sa to stalo. Asi Ti spravia nejake hematologicke vyšetrenia, či nemas zvysenu zrazanlivost krvi. Aspon mne to po MA zistovali.

tinasc
26. júl 2011

@lume no keď budem mať histologickú správu tak idem do centra a potom sa dohodneme aké vyšetrenia podstúpim, áno niečo spomínal o tej zrážanlivosti... ja len dúfam, že nebola chyba v plode, radšej nech je to niečo čo je riešiteľné 😒

lume
27. júl 2011

@tinasc Veru dohodni si tie vysetrenia co najskor. Ja som bola tak, ze som si po kyretazi dala 4 mesiace pauzu a potom som hned chcela stimulovat, ale zacala som az o 2 mesiace neskor, nakolko som najskor absolvovala hematologicke vysetrenia a to chvilu trva. Navyse ked som mala pozitivny nalez na vrodenu trombofiliu.

tinasc
27. júl 2011

@lume hej, hej, však dúfam, že na bud. týždeň už budú tie výsledky z histológie, aby som potom mohla ísť do centra... a podľa toho sa dohodneme... na najbližšie ivf asi potom až v januári...

dasyka
27. júl 2011

@ursula5
@zuzancek22 baby, to fakt Vam zadrzali tolko ziadost v CAR? Ved to nie je normalne!!!! 😒 Dnes je tomu mesiac, so som ju ja podpisovala. Pisala som teraz do poistovne....uvidim ako sa vyjadria, ci ju tam uz vobec maju 😉

ursula5
27. júl 2011

@lume tak mi povedala doktorka pri podpise žiadosti že si to vyžaduje PNku, aby som bola v kľude. ☹

ursula5
27. júl 2011

@dasyka nechodím do CAR ale Heliosu, neviem prečo ju tak dlho držali, no čo už aj tak som to chcela nechať až na september tak mi to tak moc nevadilo. 🙂

zuzancek22
27. júl 2011

@dasyka ano moju žiadosť zdržiavali v centre, neviem prečo, ale ked som volala tak mi vždy povedali, že treba čakať, až som sa nahnevala, a poprosila som tu sestričku nech mi povie kedy bola moja žiadosť odoslaná, tak som sa dozvedela, že ju tam držali skoro mesiac a pol, tak som sa jej spýtala, že ako je to možné, ona mi povedala že čakali na výsledok iui, tak som ju rýchlo vyviedla z omylu, že moje posledné iui bolo niekedy v novembri a už len dodala treba čakať ochvíločku to bude.

ursula5
27. júl 2011

@zuzancek22 ak budem mať dlhý protok tak asi pôjdeme na zákrok skoro na rovnako 🙂 ja by som mala mať 23DC asi 28.8. 🙂