icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

zuzancek22
27. júl 2011

@ursula5 no super, tak budem mať spolubojovníčku 😀 už sa teším, a aké máš injekcie?

ursula5
27. júl 2011

@zuzancek22 budeme bojovať!!! ešte neviem aké inekcie mi nasadia, zajtra sa všetko dozviem budem už mať aj recepty a naprogramujem si telo, neviem ani čo sa mám pýtať, čo ma zaujíme, som teraz taká zmetená 🙂

lume
27. júl 2011

@ursula5 Tak to nechapem. Vacsina z nas podla mna chodila do prace. Na stimulacii nic narocne nie je a byt viac ako 2 tyzdne (zavisi to od stimulacneho protokolu) na PN, tak clovek prichadza o dost penazi. Skor po embryotransfere by som ostala doma par dni v klude. Ale je to na Tebe.

lume
27. júl 2011

@tinasc Tak potom daj vediet ako si dopadla. Pa.

minniy
27. júl 2011

Ahojte, môžte mi poradiť? Včera som mala bolesti v podbrušku a dnes silné špinenie. Som 5 deň po KET. KET bol na 18 DC. Môže to byť uhniezďovanie? 😖

ursula5
27. júl 2011

@lume mne je to jedno urobím čo mi povedia a keďže si platím dobrovoľné nemocenské tak ak budem mať PNku tak budem mať viac peňazí ako výplatu 😀

tinasc
27. júl 2011

@lume no jasné, že dám vedieť 🙂

zuzancek22
27. júl 2011

@ursula5 ja som mala tisíc otázok a vtedy ked mi to vysvetlovala dr. tak sa mi to zdalo ok, ale domov som prišla a som z toho zmätená, ale tu mi babenky všetko pekne vysvetlili

vezi11
27. júl 2011

cau sysula11 . Ja ti neviem poradit, lebo som brala inu liecbu ako ty. Poradim ti len jedno, necitaj fora, riad sa tym, co ti povedali v centre a ked ti nieco nieje jasne, zavolaj si do centra. Ja som pila normalne ako pred tym, aj som sa pytala, ci mam pit viac, ale mi povedali ze nie. Kazali mi vela pit az po punkcii, lebo mi hrozil hyperstimulacny syndrom. Mala som az 21 vajicok. Vsetko dobre prajem 🙂

ursula5
28. júl 2011

@zuzancek22 tak už sme po konzultácií, čakáme na menzes a ideme na to 🙂 počas dovolenky už budem brať lieky, pred dovolenkou absolvujem krvné odbery a po dovolenke interné vyšetrenie a začnem s pichaním, výjde mi to celkom fajn aj výplaty spravím a idem na PN v septembri 😀

mamartinka
28. júl 2011

@zuzancek22 Ahojki.Zatial sa nikto neozval.Tak zajtra volam a uvidime 😉

mamartinka
28. júl 2011

Baby s tymto cajom nemate skusenost http://www.otehotnenie.sk/product/bylinna-zmes-...

zuzancek22
29. júl 2011

@ursula5 a čo si budeš pichať?

ursula5
29. júl 2011

začína s proverou, potom mám nejaké inekcie ale nepamätám ako sa volajú dlhý názov a sú na P a je to skoro na 4 týždne a k tým budem pridávať Gonal to mám v tom pere, ale poviem že už si to nepamätám zo včera ešte že mi dali návod 😀 toľko info na nás vychŕlila

mishqua
3. aug 2011

Ahojte...som tu nova, pred 4 tyzdnami diagnostikovali mojmu manzelovi azoospermiu, pomaly sa z toho spamatavame, aj ked nadej je tu stale...cakaju nas geneticke testy a neskor IVF. Zaujimalo by ma, ci mate niektora prave podobny problem, a ake su vysledky, co vsetko nas caka...ako to prebieha a co vlastne caka mna...predpokladam, ze budem musiet brat nejake lieky...este si to ani velmi neuvedomujem a realita je dost tazka, hlavne pre mojho manzela, pre muza vseobecne je dost tazke sa s tym vyrovnat, no nastastie mame jeden druheho a stojime pri sebe...dakujem za akukolvek radu, ci nazor na nejake centrum asist. reprodukcie...vdaka a drzim Vam vsetkym palce!

tinka9075
3. aug 2011

@mishqua ahoj my mame tiež taky problem a manžel ma dedičnu chorobu tak sme boli na ivf s darcom nechceli sme riskovat že sa babo narodi chore ivf višlo ale som potratila ale ideme dalej neviem odkial si ale chvalia si Iskare Martin ja tam tiež idem 😉

tinasc
3. aug 2011

@tinka9075 aj ti robili nejaké vyšetrenia prečo si potratila? lebo mňa niečo také čaká...

tinka9075
3. aug 2011

@tinasc nerobili mi nijake vyšetrenia ja som si povedala že to tak malo byt a uvidim čo mi povie docent v martine 😉

tinasc
3. aug 2011

@tinka9075 hmm... no my sme sa dohodli na nejakých vyšetreniach, pokiaľ histológia bude negatívna... v čo dúfam...

tinka9075
3. aug 2011

@tinasc pred ivf som bola na vyšetreni asi na všetko na hematologii lebo pred ivf som potratila a všetko bolo negativne tak ja neviem kde je problem 😒

tinasc
3. aug 2011

@tinka9075 hmm tak to ma mrzí... a to si potratila ešte aj po ivf... tak to mi je ľúto... dúfam, že čoskoro budeš mať zdravé bábätko...

tinka9075
3. aug 2011

@tinasc neboj ja tomu verim a mam dobreho manžela a ten je vždy pri mne tak sa to da zvladnut 😉 😉

tinasc
3. aug 2011

@tinka9075 tak to je najdôležitejšie, spolu to zvládnete 🙂

tinka9075
3. aug 2011

@tinasc ved obaja chceme babo aj ked mi niekedy hovori že ved ty ho chceš samozrejme zo srandy 😎

tinasc
3. aug 2011

@tinka9075 nooo pekná sranda 🙂 😉

tinka9075
3. aug 2011

@tinasc ved mi sme toho už preskakali dost tak niekedy moj mužik sranduje a stale mi hovori že budem mat dvojičky a sa nezmestim ani do dveri betar jeden 😀 😀

tinasc
3. aug 2011

@tinka9075 veru preskákali, to tuším už tu každá z nás, ale bojujeme 🙂 a za odmenu zdravé dvojičky 🙂

tinka9075
3. aug 2011

@tinasc jaj keby si mala pravdu ja by som už brala aj dvojičky 😀 😀

mishqua
13. aug 2011

Ahoj Tinka, dakujem, mame za sebou geneticke testy a cakame na vysledky, podla toho uvidime, co dalej..ale darcovstvu sa nebranime. lekar nas informoval, ze by som pred IVF mala brat 3 alebo 6 tyzdnov lieky, inak vsak nebol velmi zhovorcivy, zrejme sme ho nezastihli v dobrej nalade...boli sme v KE. Ako to prosim Ta je s darcovstvom, viem, ze je to anonymne, no mas asponmoznost si vybrat urcity typ podla vzhladu partnera, alebo Ti aj povedia nejake vlastnosti, ci crty...nic nevediet mi pride take zvlastne, az trosku desive...v kazdom pripade stale verime, ze dietatko bude spolocne, no treba sa pripravit na vsetko...Drzim aj Tebe velmi palce, nech to vyjde 🙂 a vdaka!

tinka9075
13. aug 2011

@mishqua my ked sme šli od darcu tak sme si vybrali presnu kopiu môjho muža tam si vyberiete krvnu skupinu vlasy oči vyška ake ma hoby a su to vysokoškolaci 😉