IVF - júl 2022
Ahojte kto zacína tento mesiac ze by sme sa podporili? 🙂
@misulkamirkova22 ahoj pripajam sa to čo si napisala ze places bez dovodu to aj mne sa stava😌
@misulkamirkova22 ahoj ako prebiehal odber? Mna to tiez caka vsetko tak som z toho taka nervozna...
@153moniqueee92 ahoj, odber je v pohode budes v krátkej narkoze a fajne si pospis a ani nebudeš vedieť kedy a bude po tom 😊 potom si cca hodinku polezis a sestričky tá budú kontrolovať a potom pôjdeš domov neboj sa to dáš 🥰
@misulkamirkova22 a ako si sa citila pri srimulacii a potom po odbere? Mala si niejake tazkosti alebo bolesti?
@153moniqueee92 ja nie všetko okey akurát počas stimulácie ma kus pobolievala hlava ale to mňa boli stále takže v pohodke
@misulkamirkova22 a kolko si mala vajicok?
@153moniqueee92 vajíčok 13 zrelých 12 a kultiváciu prežili 4 bojovníci už sú teda len 3 lebo už mám po jednom vklade ale žiaľ v 6tt som potratila
@klaudi123 ahojte baby chcem sa pripojit a podporit kazdu jednu babu

@klaudi123 ale ja som stimulovala v júni a od vtedy neberiem nič takže neviem ale strašne ťažké to je ja už pomaly bez plaču neviem existovať posledný týždeň je to hrozne v kuse plačem a najhoršie že nemám dovod