IVF júl/august
Ahojte, zakladám novú diskusiu, doteraz som písala v júnovej, ale možno sa v tomto termíne nájde viac žien kto podstupuje toto leto IVF 😊 Ja teda prvý krát, som po odbere oocytov. Budem rada ak sa nás tu nájde viac 🍀
@85zuz ešte som netestovala ale veľmi ma ťaha už 😃 dnes som 6.deň od KET a dost ma boli brucho ako keby som mala dostať menzes každu chvilu…neviem ci je to dobre alebo nie 🤷🏻♀️ aj prsia mam citlive…ty ako sa citiš?
@erika690 ja cítim podbruško nonstop ako na MS, a začal ma bolieť chrbát, čo ja pri MS nepoznám. Inak nič iné 😃 neviem či je to dobre alebo nie, ale som v pohode ) včera som si aj zatancovala trošku pri sporáku ☺️🤪
@erika690 ja cítim podbruško nonstop ako na MS, a začal ma bolieť chrbát, čo ja pri MS nepoznám. Inak nič iné 😃 neviem či je to dobre alebo nie, ale som v pohode ) včera som si aj zatancovala trošku pri sporáku ☺️🤪
@85zuz to je super treba byť vesely s pozitivne naladeny 😊 Ja nemam doma ani jeden test pre istotu aby ma to neťahalo snaď vydržim ešte 😀
Nedalo mi to a testla som dnes rano…8 den. a nič 😕 mala som 6.dňove embryjko tam sa to moze kus posunuť s hcg vraj, tak budem veriť ze to ešte vyjde 🙂

@fjane hcg 9871
@kvet234 gratulujem 🤩