icon

IVF júl/august

curlie
25. júl 2025

Ahojte, zakladám novú diskusiu, doteraz som písala v júnovej, ale možno sa v tomto termíne nájde viac žien kto podstupuje toto leto IVF 😊 Ja teda prvý krát, som po odbere oocytov. Budem rada ak sa nás tu nájde viac 🍀

curlie
autor
20. aug 2025
@85zuz

@curlie Curie drzim silno palce 🤞🏻😃, potom veľa oddychuj aspoň prvé tri dni lenoš ☺️

@85zuz ďakujeeeem, už mám pocit že leňoším skoro 2 mesiace 😁 ale určite budem aj teraz, až 1.9. Začína práca 😊

majka2022
20. aug 2025
@curlie

@majka2022 dobre, ďakujem 😊 a ako mám zjesť ten stred ananásu? Veď to je tvrdé ako kameň 😃

@dia127 super, máš to za sebou, hlavne že máš nejaké vajíčka, držím palce 😊
Čo sa týka odberu, mne sa ešte po týždni chodilo ťažšie na WC a najhoršie bolo, keď som mala plynatosť, to ma veľmi bolelo 🙂 a aj teraz na ultrazvuku ma pobolievalo keď mi to pozerali, stále mám vaječniky zväčšené po stimulácii...Už sa to začne vyplavovať a uvidíš, bude to každý deň lepšie. Iba sa dosť sleduj kvôli tomu OHSS, keby niečo buď volaj do centra alebo na pohotovosť 🤞

@curlie - ja som brala bromelain 4x denne (to je výťažok z ananásu) a pila veľa vela ananásového džúsu 100%- skús jesť možno cely ananás (musíš ho jesť veľa) - na nete písali že stred ananásu mne bolo lepšie objednať bromelain ….urcitd začni aspoň 3 dni pred vkladom ho jesť a týždeň po vklade

vanessa127654
21. aug 2025

Ahojte,dnes je ôsmy deň po ivf

85zuz
21. aug 2025
@vanessa127654

@vanessa127654 kraaaasa ❤️, blahoželám

vanessa127654
21. aug 2025
@85zuz

@vanessa127654 kraaaasa ❤️, blahoželám

@85zuz Ďakujeeeeme,27.8 idem na krv

curlie
autor
21. aug 2025
@vanessa127654

@vanessa127654 gratulujem, držíme palce 🤞🥰

curlie
autor
23. aug 2025

Ahojte dievčatá, hlásim sa a som deň po transfere 🥹 Pobolieva ma kadečo dolu a len dúfam, že pre dobrý výsledok 🥹

majka2022
23. aug 2025
@curlie

Ahojte dievčatá, hlásim sa a som deň po transfere 🥹 Pobolieva ma kadečo dolu a len dúfam, že pre dobrý výsledok 🥹

@curlie držím palce ✊🙏

curlie
autor
23. aug 2025
@majka2022

@curlie držím palce ✊🙏

@majka2022 ďakujem 💞

85zuz
23. aug 2025
@curlie

@curlie dobre znamenie ☺️, drzim palce nech sa poriadne uhniezdi 😍

curlie
autor
24. aug 2025
@85zuz

@curlie dobre znamenie ☺️, drzim palce nech sa poriadne uhniezdi 😍

@85zuz ďakujem 💞😊

vanessa127654
24. aug 2025

Ahojte,tak dnes je 11 den po ivf a opäť tt

lienka191
24. aug 2025

Ahojte idem sa kúsok vyrozprávať. Ide o 4 pokus ivf začala som v Ke v GynCar vyšetrenia a tak.
Prešla som ale na Prvé ivf do Martina iba jedno embryo vklad sa nepodaril.
2 ivf Martin žiadne embryo
3 ivf Ke žiadne embryo
4 ivf samoplatca 🫣 stále v Ke vklad 3 dňové embryo a 3 e zmrazené 5 dňové nikdy som tak nebola šťastná
Verila sm ze keď mám aj mrazené tak uhniezdi sa aj 3 dňové zajtra idem na hcg no bojím sa z neúspechu dnes je 10 deň od vkladu test negatívny no stále mám v hlave bol to vklad iba 3 dňové embryo môžem ešte dúfať ?

michaelaj174
24. aug 2025
@curlie

@curlie ahoj,sme na tom asi rovnako. Dnes 2DPT

curlie
autor
24. aug 2025
@michaelaj174

@curlie ahoj,sme na tom asi rovnako. Dnes 2DPT

@lienka191 ahoj, neviem ti poradiť, nie som tak znalá ale držím ti veľmi palce ❤️

@michaelaj174 Joooj tak sme v tom spolu 🥹 cítiš niečo? Ja som v piatok, sobotu hej ale teraz už len akoby slabá svalovica 🥹 aj to je možno z toho, že psíka musím veľa nosiť (8kg) 🥹 už začínam mať strach aj keď sa veľmi snažím byť uvoľnená, ale záleží mi na tom

85zuz
24. aug 2025
@lienka191

Ahojte idem sa kúsok vyrozprávať. Ide o 4 pokus ivf začala som v Ke v GynCar vyšetrenia a tak.
Prešla som ale na Prvé ivf do Martina iba jedno embryo vklad sa nepodaril.
2 ivf Martin žiadne embryo
3 ivf Ke žiadne embryo
4 ivf samoplatca 🫣 stále v Ke vklad 3 dňové embryo a 3 e zmrazené 5 dňové nikdy som tak nebola šťastná
Verila sm ze keď mám aj mrazené tak uhniezdi sa aj 3 dňové zajtra idem na hcg no bojím sa z neúspechu dnes je 10 deň od vkladu test negatívny no stále mám v hlave bol to vklad iba 3 dňové embryo môžem ešte dúfať ?

@lienka191 Ak bolo 3 dňové to môže chvíľku trvať, kým sa uhniezdi. A ja by som asi aj rátala akoby -2 dni. Drzim palce ☺️

culaluca
24. aug 2025
@curlie

@culaluca ahoj, no ako, ideš tento týždeň? 😊
@teddy1991 týždeň máš aké pocity? 😊

@curlie ano bola som 22.8. Zatial kludovy rezim. Zeby som mala nejake pocity neviem. Prsia ma jedine pobolievaju. Ale v brusku necitim nic. Je to moj prvy vklad.

culaluca
24. aug 2025
@curlie

@curlie tym padom aj ty si bola 22.8?

curlie
autor
24. aug 2025
@culaluca

@curlie tym padom aj ty si bola 22.8?

@culaluca áno 😊 aj môj úplne prvý 🤞

michaelaj174
24. aug 2025
@curlie

@culaluca áno 😊 aj môj úplne prvý 🤞

@curlie @culaluca nestrerli sme sa nahodou vsetky v piatok? 😅 Ja mam 4.vklad a posledny. Ja som citila v piatok vecer a v sobotu len take pichanie obcas,inak nic.

culaluca
24. aug 2025
@michaelaj174

@curlie @culaluca nestrerli sme sa nahodou vsetky v piatok? 😅 Ja mam 4.vklad a posledny. Ja som citila v piatok vecer a v sobotu len take pichanie obcas,inak nic.

@michaelaj174 stretli sme sa? 😀 zeby Gin-Fiv Ba ?

michaelaj174
24. aug 2025
@culaluca

@michaelaj174 stretli sme sa? 😀 zeby Gin-Fiv Ba ?

@culaluca ano gyn fiv ba :D izba cislo 3 tusim?

culaluca
24. aug 2025
@michaelaj174

@culaluca ano gyn fiv ba :D izba cislo 3 tusim?

@michaelaj174 podla mna izba cislo 4 som bola 😀 cca 10:30

majka2022
24. aug 2025
@curlie

@lienka191 ahoj, neviem ti poradiť, nie som tak znalá ale držím ti veľmi palce ❤️

@michaelaj174 Joooj tak sme v tom spolu 🥹 cítiš niečo? Ja som v piatok, sobotu hej ale teraz už len akoby slabá svalovica 🥹 aj to je možno z toho, že psíka musím veľa nosiť (8kg) 🥹 už začínam mať strach aj keď sa veľmi snažím byť uvoľnená, ale záleží mi na tom

@curlie nemala by si nosiť psíka, ani nákupy, nič ťažké …ja som po vklade nemohla vôbec brat na ruky moje dietatko ktoré má 10 kg - ani dať do stoličky, ani vybrať zo stoličky, ani zobrať na ruky, lekár mi to v CAR zakázal.

curlie
autor
25. aug 2025
@majka2022

@curlie nemala by si nosiť psíka, ani nákupy, nič ťažké …ja som po vklade nemohla vôbec brat na ruky moje dietatko ktoré má 10 kg - ani dať do stoličky, ani vybrať zo stoličky, ani zobrať na ruky, lekár mi to v CAR zakázal.

@michaelaj174 ja som bola v MT ale sranda že vy ste boli možno spolu 😁

@majka2022 áno viem, ale má problémy s packou a nemôžem do schodov, musím ju nosiť aby si ešte viac neublížila 🥹 snažím sa opatrne ❤️

michaelaj174
25. aug 2025

@curlile @culaluca ako sa cítite?

curlie
autor
25. aug 2025
@michaelaj174

@curlile @culaluca ako sa cítite?

@michaelaj174 ja sa cítim fajn. 2 dni som cítila ako deň pred ms, ale už to slabne...Zase som sa premotivovala, našla som tu že niektoré ženy mali duchov už 3 dpt, tak som si spravila aj ja, ale nič na ňom 🙊 neviem sa ovládať 🤦🏼‍♀️
A ty sa cítiš ako?

michaelaj174
25. aug 2025
@curlie

@michaelaj174 ja sa cítim fajn. 2 dni som cítila ako deň pred ms, ale už to slabne...Zase som sa premotivovala, našla som tu že niektoré ženy mali duchov už 3 dpt, tak som si spravila aj ja, ale nič na ňom 🙊 neviem sa ovládať 🤦🏼‍♀️
A ty sa cítiš ako?

@curlie včera som mala večer dosť menštruačné bolesti, ale inak nič. Ja netestujem zatial, nekupila som si ani testy, nemám ešte odvahu na to :-/

curlie
autor
25. aug 2025
@michaelaj174

@curlie včera som mala večer dosť menštruačné bolesti, ale inak nič. Ja netestujem zatial, nekupila som si ani testy, nemám ešte odvahu na to :-/

@michaelaj174 si šikovná, tiež rozmýšľam že nemala som ich dopredu kupovať 🥹 ale nevadí, myslím že výsledok aj tak neovplyvní to, či sa testujem alebo nie a aj tak chcem byť radšej pripravená a vedieť na čom som 🙂 a špinenie nemáš žiadne? Ja nič

michaelaj174
25. aug 2025
@curlie

@michaelaj174 si šikovná, tiež rozmýšľam že nemala som ich dopredu kupovať 🥹 ale nevadí, myslím že výsledok aj tak neovplyvní to, či sa testujem alebo nie a aj tak chcem byť radšej pripravená a vedieť na čom som 🙂 a špinenie nemáš žiadne? Ja nič

@curlie nie žiadne špinenie chvalabohu...ale ja mám prolutex,estrofem, utrogestan a fraxiparin, tak pri tomto kombe by asi nemalo nastať špinenie