icon

IVF júl/august

curlie
25. júl 2025

Ahojte, zakladám novú diskusiu, doteraz som písala v júnovej, ale možno sa v tomto termíne nájde viac žien kto podstupuje toto leto IVF 😊 Ja teda prvý krát, som po odbere oocytov. Budem rada ak sa nás tu nájde viac 🍀

dendatomy
30. aug 2025
@curlie

@dendatomy držím ti palce 🤞😊

@curlie dakujem🫶

culaluca
30. aug 2025
@dia127

Dievčatá prosím vás ako to máte s prácou keď riešite ivf? Ste PN? Musím mať kludovy režim po transfere? Ja sa bojím že sa doma zbláznim keď budem čakať a stále nad tým rozmýšľať či to vyšlo… v októbri idem na prvý vklad

@dia127 ja som si zobrala Home office, takze som bola v polohe lezmo, poupratovala som si troska a tak som viac menej oddychovala. Neviem ci uplne PN je potrebna ale asi zalezi od druhu prace

dendatomy
31. aug 2025
@michaelaj174

@dendatomy drzim palce

@michaelaj174 dakujemm

michaelaj174
31. aug 2025
@culaluca

@dia127 ja som si zobrala Home office, takze som bola v polohe lezmo, poupratovala som si troska a tak som viac menej oddychovala. Neviem ci uplne PN je potrebna ale asi zalezi od druhu prace

@culaluca @curlie no ako dievcata? ja som to 7DPT vzdala,ked bol teste negativny a uz som netestovala….pali ma zaha strasne,najradsej by som vsetky hormony uz vysadila,nemam chut ist ani na krv

curlie
autor
31. aug 2025
@michaelaj174

@culaluca @curlie no ako dievcata? ja som to 7DPT vzdala,ked bol teste negativny a uz som netestovala….pali ma zaha strasne,najradsej by som vsetky hormony uz vysadila,nemam chut ist ani na krv

@michaelaj174 ahoj, mám rovnaké pocity. Skúsila som aj iný test, ale snehobielo, tak už sa s tým vysporiadavam..Aj mám hnev a všetko dokopy

culaluca
31. aug 2025
@michaelaj174

@michaelaj174 @curlie no tiez nic. Testy sneho biele. Vo stvrtok mam ist na krv. Cely vikend som prespala bola som riadne unavena z toho vsetkeho.

curlie
autor
31. aug 2025

Mám chuť sa vykašľať na tie lieky, ale v správe píšu brať až do krvi 🙄 načo sa to takto predlžuje?

culaluca
1. sep 2025
@curlie

Mám chuť sa vykašľať na tie lieky, ale v správe píšu brať až do krvi 🙄 načo sa to takto predlžuje?

@curlie tie lieky sa musia postupne vysadzat nemozes naraz lebo by si si mohla uskodit.

michaelaj174
1. sep 2025
@culaluca

@curlie tie lieky sa musia postupne vysadzat nemozes naraz lebo by si si mohla uskodit.

@culaluca no ja som doteraz mala vzdy len utrogestan a vysadila som ho narazovo. Teraz mam aj estrofem. Myslim,ze ten sa v pripade negativnwho vysledku tiez narazovo vysadza.
@curlie ja by som sla na tvojom mieste na krv.Mozno chod skor o dva dni?

zuzka2662021
1. sep 2025
@michaelaj174

@culaluca no ja som doteraz mala vzdy len utrogestan a vysadila som ho narazovo. Teraz mam aj estrofem. Myslim,ze ten sa v pripade negativnwho vysledku tiez narazovo vysadza.

@michaelaj174 ano všetko naraz vysadzas aj clexan ak mas.

curlie
autor
1. sep 2025
@michaelaj174

@michaelaj174 už kašlem na to, do piatka to nejak dobúcham 🤦🏼‍♀️

culaluca
2. sep 2025
@curlie

@michaelaj174 už kašlem na to, do piatka to nejak dobúcham 🤦🏼‍♀️

@curlie a v piatok ides na krv? Nie vo stvrtok?

curlie
autor
2. sep 2025
@culaluca

@curlie a v piatok ides na krv? Nie vo stvrtok?

@culaluca ja idem až v piatok 🙂

culaluca
2. sep 2025
@curlie

@culaluca ja idem až v piatok 🙂

@curlie mne dali ze na 14 den tak som pocitala aj dem vkladu 😂 tak teraz neviem ci vo stvrtok alebo v piatok mam ist

curlie
autor
2. sep 2025
@culaluca

@curlie mne dali ze na 14 den tak som pocitala aj dem vkladu 😂 tak teraz neviem ci vo stvrtok alebo v piatok mam ist

@culaluca mne tak povedali, že o 14 dní na kontrolu, čiže 5.9. 🙂
Aj si to už spracovala?

curlie
autor
2. sep 2025
@vanessa127654

Ahojte,v stredu mi potvrdili tehotenstvo,večer som mierne zakrvacala tak ma hospitalizovali,v stredu v nemocnici mi robili ultrazvuk,bolo uhniezdené,hcg bolo 108 a dnes vraj tam už nie je nic a klesá mi hcg a nekrvacam,teraz mi chcú dat 2 infuzie na rozkrvacanie a prečistenie,čo si myslíte?

@vanessa127654 ako si dopadla? Všetko ok?

culaluca
2. sep 2025
@curlie

@culaluca mne tak povedali, že o 14 dní na kontrolu, čiže 5.9. 🙂
Aj si to už spracovala?

@curlie tak 5.9 , ja som v takom nejakom klude. Stale verim ze proste hormon pomaly stupa a krv ukaze pravdu

curlie
autor
3. sep 2025
@culaluca

@curlie tak 5.9 , ja som v takom nejakom klude. Stale verim ze proste hormon pomaly stupa a krv ukaze pravdu

@culaluca prajem ti, nech ti to vyjde 😊

lienka191
4. sep 2025
@michaelaj174

@curlie my nie…dve IVF a 4 vklady - 1biochemicke,1uplny neuspech,1potrat a teraz ocividne nic :/ …

@michaelaj174 ahoj a bola si na genetike a endrokrinilogii a Imunologii ?

michaelaj174
4. sep 2025
@lienka191

@michaelaj174 ahoj a bola si na genetike a endrokrinilogii a Imunologii ?

culaluca
5. sep 2025
@curlie

@culaluca prajem ti, nech ti to vyjde 😊

@curlie ahoj ako si dopadla? Ja s negativnym vysledkom. Nemam ani ziadne dalsie embrio takze odznova

curlie
autor
5. sep 2025
@culaluca

@curlie ahoj ako si dopadla? Ja s negativnym vysledkom. Nemam ani ziadne dalsie embrio takze odznova

@culaluca ajooj, rovnako, negatívne. Veľmi ma to mrzí za teba ❤️‍🩹 Keby to šlo hneď sa s tebou podelím...Si pripravená na ďalšie? Ja pôjdem hneď do ďalšieho

culaluca
5. sep 2025
@curlie

@culaluca ajooj, rovnako, negatívne. Veľmi ma to mrzí za teba ❤️‍🩹 Keby to šlo hneď sa s tebou podelím...Si pripravená na ďalšie? Ja pôjdem hneď do ďalšieho

@curlie uvidim idem na konzultaciu v stredu. Tak pojdem cestou co mi odporucia. Urcite si dam zmrazit vajicka. Naposledy a u nas je najvacsi problem zly spermiogram. Z 5 vajicok sa oplodnilo len jedno a aj to nevyslo :( no dnes nebol nas den.

dia127
11. sep 2025
@culaluca

@curlie uvidim idem na konzultaciu v stredu. Tak pojdem cestou co mi odporucia. Urcite si dam zmrazit vajicka. Naposledy a u nas je najvacsi problem zly spermiogram. Z 5 vajicok sa oplodnilo len jedno a aj to nevyslo :( no dnes nebol nas den.

@culaluca
Ahoj, aj niečo robí tvoj partner preto aby sa to zmenilo? Moj mal tiež zlý, mal málo spermií a aj tie čo mal tak boli zdeformované a slabé. Prestal piť energeťáky, sladké vody a pivo, začal jesť viac ovocia a zeleniny a každý deň (aj keď občas zabudol) pil folandrol a do roka sa mu to veľmi zlepšilo, až tak že už nemal žiadnu diagnózu a má teraz všetko v norme

dia127
11. sep 2025

Inak baby ja som bola na odbere vajíčok, mala som že 25 folikul tak som sa tešila ako malé decko, až na to že sa mi nevedeli dostať k druhému vaječníky takze mi vzali len 10, z toho len 6 obsahovali aj vajíčko, z toho dve boli v najlepšej kvalite a dve v tak druhej kategórii ale stále sa s nimi dalo pracovať, a do 5teho dňa zo štyroch bolo jedno, takže máme jednu zmrzlinu a v októbri idem na vklad.. ak to nevyjde (v čo ani neverím že by to šlo na prvý krát) tak celé znovu

culaluca
11. sep 2025
@dia127

@culaluca
Ahoj, aj niečo robí tvoj partner preto aby sa to zmenilo? Moj mal tiež zlý, mal málo spermií a aj tie čo mal tak boli zdeformované a slabé. Prestal piť energeťáky, sladké vody a pivo, začal jesť viac ovocia a zeleniny a každý deň (aj keď občas zabudol) pil folandrol a do roka sa mu to veľmi zlepšilo, až tak že už nemal žiadnu diagnózu a má teraz všetko v norme

@dia127 nic take nepije ako energetaky, kava, alkohol. Cvici a ma vyvazenu stravu. Takze tu to nie je problem. Aj vitaminy berie

culaluca
11. sep 2025
@dia127

Inak baby ja som bola na odbere vajíčok, mala som že 25 folikul tak som sa tešila ako malé decko, až na to že sa mi nevedeli dostať k druhému vaječníky takze mi vzali len 10, z toho len 6 obsahovali aj vajíčko, z toho dve boli v najlepšej kvalite a dve v tak druhej kategórii ale stále sa s nimi dalo pracovať, a do 5teho dňa zo štyroch bolo jedno, takže máme jednu zmrzlinu a v októbri idem na vklad.. ak to nevyjde (v čo ani neverím že by to šlo na prvý krát) tak celé znovu

@dia127 nie kazdy folikul ma v sebe aj vajicko. Potom zase zalezi kolko je dozretych. Niektore su nedozrete ine prezerete. Je to individualne

janahk
18. sep 2025

@curlie Ahoj, ja som bola v lete, 14 folikul z toho real len 9 vajec a z toho 7emb , z toho na konci len 1 blastocysta a z tej len vacok a nasledne potrat. Takze teraz riesim ake suplementy brat a kedy sa odvazim znova a este aj kam :D

curlie
autor
18. sep 2025
@janahk

@curlie Ahoj, ja som bola v lete, 14 folikul z toho real len 9 vajec a z toho 7emb , z toho na konci len 1 blastocysta a z tej len vacok a nasledne potrat. Takze teraz riesim ake suplementy brat a kedy sa odvazim znova a este aj kam :D

@janahk ahoj, jooooj to ma mrzí 😔 aj si bola na nejakých testoch, je nejaký smer problému?
Ja už som kúpila len Femibion 1 a ten beriem, keď moja premotivovanosť v 1 vklade bola zbytočná😏

janahk
19. sep 2025
@curlie

@janahk ahoj, jooooj to ma mrzí 😔 aj si bola na nejakých testoch, je nejaký smer problému?
Ja už som kúpila len Femibion 1 a ten beriem, keď moja premotivovanosť v 1 vklade bola zbytočná😏

@curlie femibion 1 som tiez brala, ale zistila som ze vlastne su aj lepsie pripravky, teraz si chcem beggs fertility a k tomu este dake vitaminy. Testy mi odporucili geneticke mna a muza ale tie stoja okolo 700e kazdy a to mi pride zbytocne ked si dam v druhom kole spravit gen testy embrii. Lebo ak by aj vysli zle vysledky nam tak si musime (by bolo dobre) dat embrii a ak nevyjdu tak stale bol niekde problem a mutacie mozu vzniknut aj de novo takze pre pokoj duse si dam gen testy. A ty chces ist kam na dalsi cyklus?