icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

jozefinka9
30. aug 2011

@paaat nemáš zač, to je úplná pohodička, nič nebudeš cítiť. Neviem síce kam chodíš presne do centra, ale u nás v BA to bolo tak. Držím palce!

jozefinka9
30. aug 2011

@tariah strašne sa teším s Tebou, gratulujem 😵 , bože, až sa mi chce plakať, aj ja chcem 😔

jozefinka9
30. aug 2011

Babenky, čo keby sme si urobili nejakú prehľadnú tabuľku? Zapísali by sme si tam údaje ako ktorá kam do centra chodí, koľký pokus a pod., čím viac nás bude v téme, tým menší prehľad ja osobne budem mať a takto si to pekne otvoríme a kedykoľvek nakukneme, hm?

tariah
30. aug 2011

velmi pekne vam dakujem babulky.. drzim palce... nech nam to vsetkym vyjde ako si prajeme 😉

ursula5
31. aug 2011

@jozefinka9 múdry nápad s tou tabuľkou, lebo ja prehľad už nemám 😀 ale kto to urobí a kde sa to zavesí???

jozefinka9
31. aug 2011

@ursula5 no spravila som jednu, len to musím nejak domyslieť, aby sa nám do toho nedostal hocikto, bežne to funguje tak, že si link uložíte a malo by vypísať, že musíte požiadať o prístup do tabuľky, čo by malo prísť zakladateľovi na mail. To by ste sa museli ale na tej konkrétnej stránke registrovať.

jozefinka9
31. aug 2011

Tak viem ako, len mi povedzte, či to chcete zverejniť, alebo si to spravíme ako súkromnú tabuľku, že tam budeme len my z témy.

zuzka_zilina
31. aug 2011

@jozefinka9 Povedali mi že uspešnost je vysoka,lebo že mam dobry vek 31 r - no mne sa to na 1.dieta zda dost,ale vravia ze to je fajn,a ze som zdrava,tak preto ze je vysoka uspešnost.Ja som tiez myslela ze na 1.x je uspešnost tak 20-45 %.. No z 20 oocytov bolo nakoniec 8 embryjok,a z nich postupne po 6 dnoch 1 jednotkove,a 3 na zamrazenie 2-kove..

jozefinka9
31. aug 2011

@zuzka_zilina aj 30 je dobrý vek 😀 ? Nám ostalo 7 embryjok, ale 3 nakoniec neprežili do ET, takže sme mali 4.

ursula5
31. aug 2011

@jozefinka9 no mne je to jedno kde a ako sa to zverejni 😀 aj tak tu vieme všetky skoro o všetkých len máme v tom chaos 😉

ursula5
31. aug 2011

@zuzka_zilina veru Zuzka máš pekný vek 🙂)) ja by som tiež chcela mať 31 😀 ja som síce staršia ale tiež nemám žiadny vážny problém tak uvidím aká bude úroda 🙂
Držím palce nech Ti to výjde!!!

paaat
31. aug 2011

@jozefinka9 Ahoj ja chodim do Blavy do Ginfivu k Drabekovi.este raz dakujem velmi pekne.Teraz ked uzivam utrogestan som taka maltna a chce sa mi spat.

jozefinka9
31. aug 2011

@paaat jej, to aj ja, Šípková Ruženka sa môže schovať 😒

mamartinka
31. aug 2011

@zuzka_zilina Tak to i ja mam dobry vek 31 tiez a tiez som zdrava.

zuzka_zilina
31. aug 2011

@jozefinka9 A kolko si si dala vlozit? Ja iba 1

zuzka_zilina
31. aug 2011

@mamartinka Super,takze mame velke šance však 😀 No asi im tam chodia starsie zeny,ked sa niekomu nedari,odklada umele oplodnenie.. Moje kamaratky sa uplne bezne snazia o prir.otehotnenie 4-8 rokov uf ☹ ja vyše 3 rokov,po 1,5 roku otehotn,ale o dietatko sme prisli.A kvoli partnerovmu velmi zlemu spermiogramu sme sli na IVF.Ono to nema zmysel odkladat do vysokeho veku,hlavne kvoli malickemu,aby bolo zdrave

paaat
31. aug 2011

@jozefinka9 Ty si uz po transfere?Kedy ti to robili?Mala si svoje alebo darovane?

zuzka_zilina
31. aug 2011

@paaat Ja si davam utrogestan cez usty 3x denne.Mne vkladanie robilo HROZNE zle,som to tam mala podrazdene,na nevydrzanie.Ale spim teda riadne dlho,to je pravda,niekedy aj poobede,a cez vikend aj do 9 hod 😉

zuzka_zilina
31. aug 2011

@ursula5 Aj ja drzim palčeky 🙂 inak my nikdy v zivote nenapadlo,ze takto dopadneme,ako v tych filmoch.Vztah na nervy,baba place ze nemoze otehotniet.No to nastastie nie je este moj pripad,tak sme to zacali hadam včas riešiť

jozefinka9
31. aug 2011

@paaat áno, dnes som 6 deň po ET a mali sme svoje.
@zuzka_zilina my sme si nechali dve vložiť, tak nám odporučili, uvidíme, nič necítim, žiadne zmeny 😒 Presne ako píšeš, ani vo sne by ma nenapadlo, že sa nám toto stane.

mamartinka
31. aug 2011

@zuzka_zilina no my sme uplne zdravy obi dvaja.Ja aj po laparke a hysteroskopii len sa nam uz 5 rokov stale nedari tak sme isli do Iscare v BA.

paaat
31. aug 2011

@jozefinka9 Tak drzim palce nech to dobre dopadne

paaat
31. aug 2011

@zuzka_zilina Ved aj ja uzivam estrofem a terz som zacala este aj utrogestan a ponom sa mi chce strasne spat.o dufam ,ze nebudem mat ziadne problemy.Tak drzim palce

katka159
31. aug 2011

Ahojte baby preve tento týžden na schvalili IVF trocha sa aj toho bolim ale ked sme sa dali na boj tak musíme bojovať... 🙂

katka159
31. aug 2011

@jozefinka9 ahojky môžem sa ta spýtat prečo si si dala vložiť iba jedno enbryo lebo ja si chcem dať tiež vložiť iba jedno z obavi že budeme mať dvojičky ale zasa je tam večší predpoklad že sa to neujme...držím palce nech ti to dobre dopadne

paaat
31. aug 2011

@paaat dakujem velmi pekne,aj este sa chcem opyata aj i ostala po transfere doma na Pn-ke?

jozefinka9
31. aug 2011

@katka159 ja som si dala 2 vložiť 🙂 Ono embryológ ak vidí, že je embryjko krásné veľké a silné, tak povie, že je vysoká šanca, že sa ujme a vtedy odporučia vložiť iba jedno (ak teda nechce dotyčná dvojičky).

katka159
31. aug 2011

@jozefinka9 ved toho sa najviac bojím že budem mať dvojičky už jedno mam doma takého 3 ročného vyselca a ešte k tomu dve to by olo vela preto uvažujem že si dam vložiť iba 1...a možem sa ta spýtať s prístrojom EmbryoScop nemáš skusenosti nedavala si si tam vkladať enbryo teda ak chodíš do gynfivu

paaat
31. aug 2011

@jozefinka9 Dakujem velmi pekne,este som sa chcela opytat ci ste ostali po transfere doma na PN-ke?

jozefinka9
31. aug 2011

@katka159 tak to sme na tom podobne 😀 Tiež mám 3 ročného výmyselníka doma, ale nakoniec som si povedala, že radšej tri ako jedno, no uvidíme, keby tam je vyššia šanca, tak dáme isto len jedno. Chodím do Ferticentu, vôbec neviem čo to ten embryoscop je 😒
@paaat ja som doma, nepracujem, takže nebola nutná PN. Ak máš veľký stres v práci alebo ťažšiu fyzickú prácu, určite ostaň doma.