IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@katka159 tak to potom majú podľa mňa v každom centre, nie? Aj nám sledovali embryjka ako sa delia. My sme šli cez poisťovňu, hradíš si to celé sama?
@katka159 ja som si doplácala za injekcie 196€ a za mrazenie embryjok sme platili 200€ na rok. Potom každý ďalší rok sa platí 100€.
nemaju to všede maju to len v gynfive ako to ti sledujú všade ale ten pristroj maju len tam...a idem cez poištovnu aj ja len okolo toho je vela vydavkov čo mi naratali lieky a inekcie tak to ma výde 300E mrazenie na rok 150E ešte súbor doplnkových všetrení 100E a kebyže sa to neuchyti tak KETO 120E...vidim že ti to maš lacnejšie...
@jozefinka9 aha no ved uvidim co mi doporucia v Blave
@michellita Ahoj tak ja uz cakam na transfer,cakla som na vajicka vyse roka.caka ta zopar vysetreni aj tvojho partnera ale inac je to zatial vsetko pohode.
@katka159 áno, ja som si to zisťovala, v Gin-five sa mi nepáčil prístup, boli sme tam len na spermiograme, ale potom sme sa rýchlo rozhodli pre Ferticent.
@jozefinka9 My sme si dali teda iba 1. Lebo ak by sa uchytili obidve embryjka,ze je to aj od začiatku rizikove tehotenstvo,tak načo zbytočne drazdit. Aj ked je pravda,ze Tebe sa moze uchytit 1 z 2,a nam to 1 nie.No uvidime.. 🙂
@paaat Po transfere neodporucaju namahu,no ja som skor viac lezala po odbere vajičok,a posledne dni pred odberom,to som mala teda ine bolesti.A teda sa mi zda,ze mi tie hormony aj riadne šlahli do hlavy,som mala ine stavy uf 😨
@mamartinka TO je dost zvlastne,ked ste obidvaja zdravi,ale aj to sa vraj stava.No ostava nam dufat a drzat si palčeky však 🙂
Ahojte baby! V nedelu som mala transfer, je tu niekto, kto caka na vysledky v rovnakom case ako ja? 😉
@zuzanka7834 gratulujem, tiež si si dala dve vložiť? či jedno?
@jozefinka9 iba jedno. Ty si tiez po ET?
@zuzanka7834 áno, dnes 6. deň, budúcu stredu mám test.
@jozefinka9 Ja som dnes 3. den 😉 Ty si si dala dvoch drobcekov? Ako sa citis?
@zuzanka7834 a verim,ze to dobre dopadlo a mas tam babo pekne v poriadku
@zuzanka7834 jejdaaa, veď dnes je streda, tak to som 7.deň 😀 Presne o týždeň budú 2 týždne, paráda. Hej, dvoch, cítim sa jedine unaveno a najradšej by som prespala pol dňa, inak všetko normálka.
@zuzka_zilina tak to si ma moc nepotesila,ved uvidime
@jerry23 ahoj mojenko, ako si? Uz vies kedy bude odber?
@jozefinka9 🙂 🙂 🙂 to je super, takto sa pomylit 😉 To potesi, ked si uvedomis, ze mas pred sebou o den cakania menej, aj ja by som uz chcela 😉 Ja som trochu grogy, dnes som poobede trochu zaspala, ale to je z utrogestanu. Ostali Vam aj nejaki mrazacikovia?
@zuzka_zilina chcem sa opytat kolko vajicok sa ujalo ,a kolko ti vlozili.
@jozefinka9 Ahoj chcem sa este opytat kolko sa ti ujalo a kolko i vlozili.Dakujem
@zuzanka7834 ahoj ahoj...vraj folikuly maju 15 mm, tak v piatok tam idem este raz, ale ze to uz asi ukoncime, lebo ze im staci, aby mali 17 a ze to isto budu mat...ale ze ma chcu vidiet..tak dufam,ze v piatok uz pridem s radostnou spravou, ze idem na odbe...
baby, ked ste mali co, tak ste si dali nieco aj zamrazit?...a ked, tak kolko?...a kolko ste si dali vlozit?
@paaat ja som mala 9 vajicok, oplodnilo sa 7, na piaty den sme mali dve jednotkove - jedno islo na vklad, jedno sme dali zamrazit a do siesteho dna nam este narastli dve embrijka na mrazenie, takze z 9 vajicok bolo 7 oplodnenych a 4 krasne embrijka 😉 V akom stadiu si ty?
@jerry23 🙂 🙂 🙂 juuuj, budem Ti drzat velke palce!!! To by si uz v nedelu mohla mat odber!!!
@jerry23 mame troch mrazacikov - zamrazit sme dali vsetky, ktore sa dali
@zuzanka7834 a mozem vediet, kolko ste platili pri odbere?..pokial ides cez poistovnu...tak dufam,ze mrazacikov potrebovat v dohladnej dobe nebudes a to tvoje vajicko sa riadne uhniezdi a bude drzat...aj ja inak dufam,ze v nedelu ideme na odber....
@jerry23 497 - to bol poplatok za predlzenu kultivaciu (myslim ze 165) a za icsi.
@jerry23 Aj ja dufam, ze z mrazacikov budu surodenci tomuto drobcekovi, co uz je v brusku... 😉

@jozefinka9 to je na monitorovanie enbryí že ako sa delia na sledovanie vytvoreného jadra po rozdelení enbtya čiže ma to napomôcť k tomu že ti tam vkladaju kvalitne a silne embryo a že je tam ovela väčšia šanca zahniezdenia ale je to aj fest drahe stoji to 300 E....a môžem sa ta spýtať tak orientačne kolko ta to v Ferticente vyšlo celé IVF aj s liekami a inekciami?...