icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

charlota333
2. sep 2011

@paaat s nim nemam skusenosti on je v Ba vsak?

jozefinka9
2. sep 2011

@zuzka_zilina nie, vôbec som sa nenamáhala, som stále doma, 2 dni mi bolo zle a dnes ráno krvácanie. V pondelok idem na test ☹

lucy125
2. sep 2011

@zuzka_zilina ja idem teraz okolo 13.9. na 2x KET, zatiaľ som na 1.IVF a už mám okrem týchto dvoch embryí čo mi teraz vložia, ešte 2 a 1.IVF je v háji.Mala som 13 embryí z toho mi oplodnili ICSI 10 embryí a z toho sa ujalo 9.Takže teraz už finišujem a dúfam, že sa nám to už podarí 😉 Ty si ako na tom?

lucy125
2. sep 2011

@katka143 Ďakujem ti pekne, strašne to budem potrebovať.Vy sa snažíte doma? To máš ešte fajn, že nemáš určenú diagnózu na IVF aj ja veľmi držím place, prirodzene, je len prirodzene, ale keď to inak nejde.Aj tak ti strašne ďakujem, lebo už niekedy fakt nevládzem, aj keď viem, že sú na tom ľudia ešte horšie ako ja. 😒

lucy125
2. sep 2011

@zuzka_zilina Ja idem teraz okolo 13-14,9. na 2x KET, zatiaľ som stále pri 1.IVF, mala som 13 vajíčok, z toho 10 oplodili ICSI a z toho sa oplodnilo 9 embryí.Dúfam, že teraz to už vyjde, strašne strašne by som chcela 🙂 🙂 🙂

zuzka_zilina
3. sep 2011

@jozefinka9 Tak sa potom ozvi,ako si dopadla.Ja idem v utorok.Držim palce 😅

zuzka_zilina
3. sep 2011

@lucy125 No a uz ti vkladali nejake embryo? mne pred 11 dnami,prvy raz,iba 1 embryjko.A 3 sme si dali zmrazit. (nad tym zmrazenim sme dost rozmyslali.. lebo su 2-jkove,a ci sa rozmrazia a tak,ale ked budeme chciet dalsie dieta-aj ak sa toto prve nevydari,tak mame mrazačika 🙂 Teraz v utorok idem na tehot.test,no som zvedava.Ale moj muz mi vravi,ze som tehotna,lebo uz mam aj prsia vacsie,aj brusko.. Ale to sa mi stalo aj niekedy v minulosti,ked som si myslela,ze som tehot,a nakoniec vsetko splaslo 😝

zuzka_zilina
3. sep 2011

@lucy125 Nam tiez robili ISCI s 13 vajickami,8 sa oplodnilo,1 mi vlozili,3 zmrazili

jerry23
3. sep 2011

@zuzka_zilina tak to si mala pekne vajicok..super...tak drzime palce, aby sa uchytili pekne...

zuzka_zilina
3. sep 2011

@jerry23 ďakujem moc 🙂 no povodne ich bolo 19,ale niektore nezrele,a 3-jkove.A injekcie som si pichala kratsie,lebo lekari vraveli ze mi celkom rychlo rastu,takze ani 14 dni som si tie silne-Puregon-nepichala, myslim ze iba 10-11 dni 🙂 a Ty ako? ty ides na ET? chodis do heliosu?

lucy125
3. sep 2011

@zuzka_zilina mne už vkladali 5 embryí, 2 pri IVf a 3 pri 1x KET.teraz idem okolo 13.9. ma 2x KET a to mi budú vkladať ďalšie 2 embrya.Tak ti moc držím palce 🙂 aby vám to vyšlo.Ja dúfam, že po 3 krát to už vyjde aj nám 🙂 ešte si doma netestovala?

zuzka_zilina
3. sep 2011

@lucy125 Ty si si dala vlozit az 3 ?? uf.. ja som sa bala aj 2 vlozit 😉 este som sa netestovala,nejako sa mi do toho nechce 😝 uz som ocikala v minulosti tolko testov ze az 😀 a v utorok idem uz na krvny tehot.test,tak to uz vydrzim tych par dni 🙂

ursula5
3. sep 2011

@zuzka_zilina veru vydrž, škoda testov 😀 držím palce

ursula5
3. sep 2011

Ahojte, takže podávam novú správu, dnes som dostala mrchu na 31DC takže od pondelka začínam asi aj ja s gonalom, uvidíme čo povedia v Heliose, som si myslela, že bude tiež viac meškať, ale mne to nejako ukážkovo ide 😀

lucy125
3. sep 2011

@zuzka_zilina No dala som si vložiť 3 lebo mi 3 rozmrazili, tešila som sa, že mám nejakú väčšiu nádej a nič.My už skúšame 4 roky, tak ja som sa tých teh. testov nakúpila, ale vždy deń dva pred krvným testom ocikám a vždy je negat. 😢 test aj krvný test, vždy mám HCG len jednú veľkú nulu ☹ ☹

jerry23
3. sep 2011

@zuzka_zilina ahoj..chodim do Heliosu, ale idem len na OPU...ja som natahovala injekcie, ja som sa pichala trosku dlhsie..8 dni dlhsie som si pichala....tak snaaaaaaaad

jerry23
3. sep 2011

@ursula5 tak sa v pondelok mozno vidime v Heliose...

ursula5
3. sep 2011

@jerry23 Budem Ti strašne držať palce, aby bolo čo najviac kvalitných .......

katka143
3. sep 2011

@bibi11 z niektorých doktorov aby si všetko ťahala ako z chlpatej deky. 😒 som zvedavá na ten môj protokol.aký je problém u vás?a čo máš už za sebou? 🙂

zuzka_zilina
3. sep 2011

@jerry23 čo to je OPU?

zuzka_zilina
3. sep 2011

@lucy125 no jo.To je deprimujuce 😖 my sa snazime uz 3 roky. pred rokom som otehotnela,no o dietatko prisla ☹ a partner ma hrozne zly spermigram,tak uz to nechcem natahovat,lebo to by som otehotnela asi o 10 rokov,ak vobec. Tak sme vyskušali IVF. No ja na prvy raz moc neverim,ze to hned vyjde.no uvidime

lucy125
3. sep 2011

@zuzka_zilina OPU je laicky odber vajíčok pred IVF 🙂

lucy125
3. sep 2011

@zuzka_zilina no niekomu to vyjde na 1x niekomu nie. ja tiež nepatím medzi tie šťastné 😖 bohužiaľ, už idem skúsiť do tretice či sa už končne zadarí. Aj môj manžel má zlý spermiogram, hneď po ńom nám navrhli umelé oplodnenie ale zatiaľ všetko neúspešne 😢 😢 Držím palce aby sa na prvý krát zadarilo 😀

zuzka_zilina
3. sep 2011

@lucy125 A kolko mate rokov,Ty a manžel? my 31 ja,chlap 33. Aj ja Ti drzim moc palce,neboj,raz to URČITE VYJDE 🙂

lucy125
3. sep 2011

@zuzka_zilina ja mám 27r a manžel bude mať v marci 30 rokov.Ďakuejm som zvedavá ako ti to dopadne utorok sa už blíži 🙂 potom daj vedieť 🙂

bibi11
3. sep 2011

@katka143 u nás to vyzerá asi tak, že ja som mala výsledky v pohode, manžel mal horší spermiogram...Absolvovali sme jedno IUI, to bolo neúspešné a teraz IVF, to je prvé. A u vás to je ako? Ideš na prvé IVF?

jerry23
3. sep 2011

@zuzka_zilina odber vajicok..

katka143
3. sep 2011

@bibi11 my sme na tom podobne,manžel má málo spermií 7mil.ja som úplne v poriadku mám už 2deti s predchádzajúcim,tam bez problémov.14.9.ideme na prvú konzultáciu do gynfiv.potom sa rozhodneme či IUI,alebo hned IVF.kedy robili IVF tebe?ako sa cítiš?

zuzanka7834
3. sep 2011

Ahojte bambulky 🙂

@paaat teraz pozeram cennik platny do septembra, teda uz neaktualny, ale iba ten mam doma a tam darcovske oocyty stoja 2300 pre poistencov a 3300 pre samoplatcov. A hotove embryjka 1500, takze vy ste mali dobru cenu. Kedy ides na krvicku?

@ursula5 mojenko ako sa citis? Nadcha ustupila?

@jozefinka9 az teraz som sa dostala k internetu, a to co citam ma vobec netesi... Zlaticko este stale krvacas? Neskusis testnut, ci predsa len nie si ten pripad, co nosi pod srdcom krasne babo napriek ms? Velmi Ti drzim palce... 😔

@tariah potichucku gratulujem 😵 😵 🙂 Uz si videla aj srdiecko?

@bibi11 tak to bojujeme spolu 🙂 Aj ja som to brusko citila dlhsie, bolo strasne nafuknute, ale uz je to dole. A tiez som spava, manzel sa mi vysmieva, lebo zaspim aj poobede aj vecer uz okolo pol deviatej ma berie a nie je mi pomoci 🙂 .

Len vcera sa mi postaral o aktivny program - zobral ma do Tatier a vymyslel nam prechadzky, nie tury, len prechadzky, ale ta vcerajsia nam trvala 6 hodin, tak ku koncu som uz zaspavala postojacky 😀 Ak toto nasa fazulka prezije, tak sa nam urcite o 9 mesiacov narodi. Keby som nebola na utrosi, tak to vobec nie je narocne, len tie lieky ma podla mna na konci trochu zmohli 🙂 A dnes sme boli len na takej kratsej, na Popradskom plese, ta aj s oddychom trvala tak 2 a pol hodky, odspala som skoro celu cestu domov autom a po prichode domov by som tiez hned zaspala, ale este som Vas chcela prist pozriet 😉

Manzel mi stale pripominal doktorove slova, ze radsej mam kopat v zahrade, len nemysliet na to, ci som, ci nie som tehu a ze beznu fyzicku aktivitu mam robit urcite, tak som rozmyslala nad tym, ze zeny , ktore otehotneju prirodzene v tejto dobe este ani netusia ze su tehu a poznam x takych, co extremne lyzovali este aj v druhom mesiaci, lebo fakt nevedeli, ze su tehu... Zacinas uz mat aj nejake ine podozrive pocity? Ja zatial nie, dufam, ze aj to je jedno z dobrych znameni 😔 Jedine, co je ine oproti normalu, je, ze ma sem tam prezenie a to uz asi 4 dni. Len skoda, ze som nikdy nepocula, ze by to bol priznak 😉

@lucy125 ako ti vlastne zistili, ze maternica vypudzuje embryjka? 😕 A drzim palce aby toto KET-ko bolo uspesne!!!

@zuzka_zilina jeej, ty uz si 12 den po ET? Ty uz ides napozajtra na krvicku? Juuuj, drzim velke palce!!! Neskusala si testnut aj doma? Ja to urcite tak dlho bez testovania nevydrzim, uz sa poznam... inak my sme s cislami na tom rovnako - jedno vlozene, traja mrazacikovia a tiez som gonal pichala iba 9 dni slabunke davky. Chodis tiez do Heliosu?

@charlota333 ahoj, ja som dnes 6. den po ET, tak uz sa pekne zbierame, uz zaciname byt riadna skupinka 😉

@jerry23 budem na Teba v pondelok velmi mysliet, nech mas krasne vajicka 🙂 A budete mat stretnutie aj s Ursulkou 🙂

bibi11
3. sep 2011

@katka143 ja som bola na odbere vajíčok v nedeľu 28.8. a 30.8. na vklade embryí. Vložili mi dve, tak uvidíme🙂 Tak ti budem držať palce aby vám to vyšlo🙂 A inak môj manžel mal teraz naposledy tiež 7 mil. spermií🙂