icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

zuzancek22
5. sep 2011

@ursula5 kolký den cyklu si ? a na koľkej kontrole si bola?

katla
5. sep 2011

@ursula5 Nevesiam, ale som smutna z toho. Dakujem za podporu.

tariah
5. sep 2011

ursula dakujem pekne, budem drzat silno paste, aby sa to podarilo aj vam vsetkym 🙂

ursula5
5. sep 2011

@zuzancek22 3DC od zajtra začínam Gonalom 😀

zuzancek22
5. sep 2011

@ursula5 no tak to je pekne, tak ja som začala pichať neskor a aj som ťa predbehla, ja som dnes 5DC ja som včera už začala s menopurom

lucy125
5. sep 2011

@zuzanka7834 ďakujem pekne aj ja ti držim palce, aby vyšlo len to najlepšie 🙂

lucy125
5. sep 2011

@zuzka_zilina jéééj veľmi ti gratulujem 😀 to je super, aj ja by som chcela už vidieť // ja počas 4 rokov snaženia som to ešte nezažila.Fakt super, ešte raz gratulujem, zajtra už budeš mať 100% istotu z krvi ale myslím, že aj teraz je to už na 99,99999% 🙂 Aj ja tak chcéém ☹

zuzka_zilina
5. sep 2011

@lucy125 Dik za graulaciu Lucy 😀 a vidiš ako som Ti pisala o menštruacii 😎 no uvidime zajtra,vysledky krvy budu asi poobede,ale zatial mam iba uplne slabučke špinenie,tak to vyzera nadejne 😵 no a za par dni mi napiše ty to iste-že POZITIVNY TEST 😀 😀 fakt,uvidiš,mysli na to,a bude fajn 🙂

zuzka_zilina
5. sep 2011

@ursula5 Držim palce nech rastu kvalitne vajička 🙂

lucy125
5. sep 2011

@zuzka_zilina veď to je to, že ja stále myslím, ale teraz som ochorela, papám anibiotik na hrdlo a mám nádchu, nebude to vadiť pri uhniezdení, nebude to mať nejaký vplyv na to? nevieš?

ursula5
5. sep 2011

😉 @zuzancek22 no teda ty si riadne rýchla 😀 nevadí keď si ma predbehla, ja som myslela že začnem s gonalom dnes ale doktorka povedala, že až zajtra a v nedeľu na kontrolu
tak držíme si palce nech krásne rastú a mali sme to rýchlo za sebou

bibi11
5. sep 2011

@katka143 aj ja tebe prajem len samé pozitívne správičky a bábetko, alebo bábetká v brušku🙂

bibi11
5. sep 2011

@zuzanka7834 ááále nemaj výčitky. Niektoré baby aj boli na PNke a celý čas ležali a nevyšlo to...Myslím si že to všetko závisí od každej ženy zvlášť, ked si sa na to cítila tak prečo nie🙂 Aspoň si sa nadýchala čerstvého horského vzduchu🙂 To ti závidím🙂
Ja idem na kontrolu už 10 deň vkladu, vychádza mi to na tento piatok a už sa zahrávam s myšlienkou testovať deň pred návštevou centra...🙂

jerry23
5. sep 2011

@ursula5 ahoj ahoj...veru, vela sme nestihli pokecat...mozno nabuduce a mozno na inej urodnej pode..xixixi....

zuzanka7834
5. sep 2011

@monesz226 neboj sa, pokial mas tu velku sipku nastavenu na 150, tak ta to pusti tam, kam ma, netrap sa pre male cervene cisla 🙂

@mamartinka mne to odporucil doky v centre, ale aj sama som pocula ze v uk beru tehotenstvo aj potraty ako prirodzenu vec a velmi to neriesia... Ja som si zaciatkom roka presla jednym, takze teraz radsej pockam aspon do akcie srdiecka 😉 A dohodli sme sa, ze v pripade uspechu by som aspon na tie tri velke vysetrenia prisla na SR... My este nie sme v UK, manzela tam prijali na postgradual tak ja pojdem pekne za nim, ale tie dva tyzdne bez seba vydrzime 😉 Ved on ide az 15.9. a ja by som mohla tak okolo konca sept. pripadne prvy okt. tyzden 😉 Okrem toho este nie som v uk zaregistrovana ani v NHS, kedze som stale vedena tu. Jaj, budem si musiet pozistovat... Len dufam, ze budem mat dovod zistovat 🙂 Co dufam, ja verim 😵

@zuzka_zilina drz sa zajtra 🙂 Cakame len dobre spravy 😉

@tariah a gestacny vacok ti videli na kolky den po vklade? 😵

@jozefinka9 ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 vela sil Ti prajem 😔

@charlota333 aj ja verim, ze je to dobre znamenie... 😉

@ursula5 @zuzancek22 babulky kolko jednotiek si davate do tela? 😉

@katla spermiogram nie je nemenna vec, kym sa dostanete na IVF, tak sa moze vela veci zmenit, neboj sa mojenko. Viem, ze baby si tu pisali o nejakych bylinkach, ale nenapadne ma ako sa volali, udajne vraj fakt pomahali, hlavne na pocet sp.... Baby neviete co to bolo zac? Nieco ako terestis a nieco na S myslim... ked ma napadne, napisem... drzim palce.

@lucy125 teraz by to nemalo robit problem, ak beries take atb co sa mozu brat aj v tehu... Fazulka este nema placentu a teda nie je napojena na vyzivu krvou... Neboj sa... (ak som to aj nie dobre napisala, raz sa mi to stalo pri iui a doky ma takto nejako upokojoval) 😉

@bibi11 ja mozno tiez pojdem na krv skor ako toho 12.9., lebo to vychadza na 15den po ET, tak pojdem tu k svojmu dokymu, mozno tiez v piatok 😉

zuzancek22
6. sep 2011

@zuzanka7834 ahojček moc silno ti držím pršteky. ja si pichám 225 jednotiek menopuru, snád nebudem musieť viac, bola by som radšej keby mi to znížili a pichala by som si menej, radšej by som aj niektrorej pomohla, ktorá potrebuje injekcie.

zuzanka7834
6. sep 2011

@mamartinka prave ma napadaju veci, ktore ma napadli aj predtym, ale teraz, ked mam nadej na drobceka kazdym dnom blizsie a blizsie, tak nad nimi rozmyslam este viac - som clovek, co na sebe pracoval, studoval, vzdy som odvadzala odvody, priplacala si dobrovolne poistenia a zrazu sa ocitnem v systemovej medzere - nebudem mat poriadne narok na nic, v sr preto, lebo sa z poistovni poodhlasujem (musim) a v uk preto, lebo tam nebudem mat odrobeny potrebny pocet tyzdnov... ach jaj... ale aj tak by som bola najstastnejsia zena na svete, ak by mi doky v pondelok povedal, ze je vsetko v poriadku a cakame babatko 😉

@zuzancek22 dakujem mojenko 😉 Aj ja drzim velke palceky Tebe, viem cim vsetkym si si prechadzala tak verim, ze toto bude posledny krat, co musis taketo cosi podstupovat, lebo sa to podari 😉 A z tych davok sa netrap, radsej pichat viac a mat uspech, no nie? 😉 Hoci mensie davky potesia, kedy ides na kontrolu?

zuzka_zilina
6. sep 2011

@lucy125 Ja Ti neviem či tie antibiotika nebudu mat vplyv na uhniezdenie.. kamaratka brala antibiotika ked bola v druhom mesiaci tehot,teraz je v šiestom,zatial všetko ok. Len myslim ked je žena chora,nemala by ist pod narkozu-pri odbere vajičok,inak neviem,hm skus sa spytat lekara. Mne dnes brali krv,vysledky budu poobede,sliznica je 18 mm,vraj fajn 🙂 drzim Ti palčeky,nech všetko dobre dopadne

zuzka_zilina
6. sep 2011

Baby,mojmu parnetovi na zlepšenie spermiogramu doporučili: 2x denne vitamin E, 1x denne ampula Carnitargin Gold (vyuzivat 30 ampul), tbl Centrum 1x denne, 2-3x denne Tribulus Terestriss . Inak carnitargin a Tribulus su hlavne pre sportovcov kulturistov 😝 a na zlepsenie spermiogramu.Malo by sa to uzivat minimalne 3 mesiace (okrem carnitarginu)

zuzancek22
6. sep 2011

@zuzanka7834 v piatok to budem 9 DC, tak sa uvidí

ursula5
6. sep 2011

@zuzanka7834 dali 150 ml dávku tak ako Tebe a v nedeľu 11.9. kontrola ako sa nám to celé vyvíja 🙂

zuzancek22
6. sep 2011

@ursula5 ako inak len dobre sa to bude vyvíjať. to máš super, že ideš na kontrolu v nedeľu, aspon nemusíš brať voľno v práci.

ursula5
6. sep 2011

@zuzka_zilina no si tu riadne rozpísala tie vitamíny 😀 Môj muž berie na zlepšenie 1x denne vitamín E, C, Selén, Zinok, Kyselinu listovú a 2x denne Tribulus 21 dní potom 7 dní pauza, už to berie asi 5 alebo 6 mesiac tak dúfam, že sa mu spermiogram zlepšil. 😀

ursula5
6. sep 2011

@jerry23 no veru nepokecali, no ale veď tam sa ani moc nedá, každý je tam potíšku až na jeden pár včera, keby som mala takého chlapa pri sebe tak mu jednu vlepím a pošlem ho tam odkiaľ prišiel!!! 😀 Bola ho plná čakáreň furt tu ženu dirigoval, hučal do nej a ona chudera len stále sklesnutá, to musí byť iný stres na psychiku!!
Tak čo ako ste dopadli??? koľko vajičiek sa podarilo oplodniť, referuj ..... som zvedavá 😀

ursula5
6. sep 2011

@zuzancek22 no je to dobré, že idem v nedeľu hádam tam nebude toľko ľudí ako cez týždeň, lebo som mala pocit, že som tam bola ako v rýchliku 🙂
uvidím možno sa aj niečo spýtam a skúsim aj na tu PNku, že od kedy to asi bude až sa viem zariadiť v práci
to už asi budeme mať rozhovor s embryologom či???
Ty ideš kedy, keďže si ma predbehla asi o 2 dni tak asi v piatok? 😀

zuzancek22
6. sep 2011

@ursula5 ano idem v piatok, ked tam bude určite najviac ľudí.

zuzancek22
6. sep 2011

@zuzanka7834 aj ty si bola taká nafúknutá z tej stimulky? lebo ja ani poriadne nejem a výzorovo si pripadám že som pribrala tak 3 kg.

jerry23
6. sep 2011

@ursula5 tak som mala 12 vajicok..a z toho mi vcera povedali, ze 8 bolo peknych, ale divne, ze dnes mi volali, ze 9 bolo peknych..zmena, asi pre cennik..ale vraj sa uchytilo 6 vajicok...tak uvidime ako dalej...verim, ze pekne si na mna pockaju...ale inak mas pravdu..nabuduce pokecame inde...nie tam..xixi..sa dohodneme..a volam znova vo stvrtok...a potom v sobotu alebo v nedelu vklad..

zuzancek22
6. sep 2011

@jerry23 tak to je fajn, a na koľký deň si mala odber vajíčok?

zuzka_zilina
6. sep 2011

@zuzancek22 Ja som mala desne nafuknute brucho,a to je stale,a to som uz 2 tyzdne po ET 😀 no aspon uz tak nebolia tie vaječniky