icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

charlota333
8. sep 2011

@zuzanka7834 a kam odchádzas? pracovne?

lucy125
8. sep 2011

Ahojte baby tak teda ke´d čítam príspevky a vidím koľko platíte za lieky, ja som platila v gynFiv 420€ a to bol len žačiatok, teraz už chodím vyše roka a už sme tam dali asi 3000€ 😖 a stále nie je koniec, aj hneď pri prvej návšteve si odomńa vypýtali hneď 100€ za ndštanadartné služby, ale žiadne som nemala, dokonca ma ani nechceli poslať na hematolog a genetické testy to ma musela poslať až moja obvodná gyndoška ☹ škoda slov, ale čo už mám robiť 😖 Držím všetkým palce, ja zajtra idem do gyn Fiv na kontrolu sliznice bud. týždeń ma čaká 2x KET, takže do tretice hádam všetko dobré 😉 ( to rátam aj 1 ET)aspoń tak sa utešujem. 😀

zuzancek22
8. sep 2011

@lucy125 ahoj, určite bude uspešné, aj ja zajtra idem do GF na konrolu zajtra budem 6 den čo pichám menopur, tak uvidím čo mi povedia, ale už sa cítim extrémne naliata.

lucy125
8. sep 2011

@zuzancek22 Ahoj, aj my ideme ráno na bus, aby som tam max do 8.30h bola na sone, tak som zvedavá aká bude hrubá sliznica.No ja som Menopur nemala, ja som pri ET mal Dipherelin, Gonal F 900. Pergoveris a Pregnyl.Tak ti držím palčeky aby sa ti všetko podarilo. Ešte ti na sone nerátali vajíčka? Ja som mala 13 ks ale z toho len 10 bolo ok 9 sa oplodnilo ICSI a už máme len 4 zmrazené 😢 takže nič moc, už mám len 2 pokusy.

zuzancek22
8. sep 2011

@lucy125 nie nerátali, lebo len v nedelu som začala s menopurom,zajtra idem 6 den stimulky na krv aj sono. tak uvidím,práve som si bola dať pichnuť môjmu drahému injekciu do služby, tak sme boli obidvaja nervozni, bo je to uplne iné ako domáca pohodička. 😀

ursula5
8. sep 2011

@zuzancek22 zajtra držím palce!!! daj vedieť ako to u Teba vypadá 🙂

zuzancek22
8. sep 2011

@ursula5 určite dám.

lucy125
9. sep 2011

@zuzancek22 Ahoj,dne som došla z Gyn Fiv sliznica ok je 9mm, od nedele mám dávať Utrogestan a v stredu ma čaká KET 😉 .Bože aj sa bojím, aj sa teším, ale bojím aby to nedopadlo ako 2x predtým 😢 neviem ako prežijem ďalšie sklamanie ☹

lucy125
9. sep 2011

@zuzka_zilina Ahoj, tak KET mám v stredu sliznica je OK 9 mm, tak uvidíme ako to bude pokračovať. Od nedele mám nakázaný Utrogestan.A čo ty inak? A čo mále, poslúcha? 😀

zuzancek22
9. sep 2011

@lucy125 žiadne ďaľšie sklamanie nebude, lebo teraz to bude už to pravé, ja som tiež dnes bola v giin five, sliznicu mám aj ja ok, ale že mam málo folikulov , nepamätáš si koľko si mala folikulov v prvú kotrolu, t.j. 6 den stimulácie.

lucy125
9. sep 2011

@zuzancek22 no vôbec si nepamätám ani neviem či mi hovorili, ale viem, že asi týždeń pred OPU som ich mala 13 to mi narátal Dr. Harbulák.Ale ja som zase mala aj iné lieky ako ty.Neboj bude to dorbé, aj keď ich možno bude menej, ja som mala 13 a čo z toho, keď už je 5 stratených a už mám len 2 pokusy po 2 embrya 😢 .U koho si dnes bola na sono a v ako čase? Ja u svojej Behúńovej, my sme došli o 8 h a bola som za 15 min vybavená, keďže dnes tam bolo máličko ludí a šlo to dosť rýchlo.

zuzanka7834
9. sep 2011

@ursula5 mne dal odporucenie pre obvodneho gyndosa Krajko, ale rozmyslam, ci ustne alebo pisomne, hm... kazdopadne, sla som za mojim dokym a ten by mi PN dal asi aj bez neho keby som ho poprosila, ved vedel, do coho ideme...

@charlota333 neboj sa, spinenie nic nie je, urcite sa fazulka zahniezduje 😉 Ja som bola praveze este aktivnejsia ako inokedy, absolvovali sme dokonca dva dni v tatrach, jeden den az 6 hodinovu turu. Manzel ma presviedca, ze to bola prechadzka, ale presli sme peso zo smokovca daleko za zamkovskeho chatu, skoro na skalnate pleso, no mala som dost, mestske dieta nenaucene chodit 😉 Nas drobec bude turista 😉 😉 😉

zuzanka7834
9. sep 2011

@charlota333 ideme do Londyna, manzela prijali na postgradual. Vo februari som mala mikropotrat, tak sme sa rozhodli, ze si skusi podat prihlasku, na ktoru mu mali odpovedat do 6 tyzdnov. Ked neodpovedali, rozhodli sme sa, ze podame ziadost o ivf, ved budeme mat minimalne pol roka na rozmyslenie a ked sa rozhodneme do toho ist, bude ziadost vybavena... - to bol nas plan. Lenze tyzden po schvaleni ziadosti prislo manzelovi prijatie na skolu (az 12 tyzdnov od podania prihlasky), tak sme mali na ivf posledne dva mesiace, takze sme sa vrhli hned v najblizsom cykle na vcelicky a teraz uz len pockat, ci sa domov vratime s malym v naruci 😉

@zuzancek22 Zuzanka a kolko folikov Ti poratali? Ved aj Walta mala malinko a vidis, uz je v kolkom tt... neboj nic, kvalita rozhoduje, aj keby bolo jedno jedine, moze byt to prave 😉 Len si davaj pozor aby si vypila minimalne 4 litre tekutin denne, to je vraj najdolezitejsie...

@lucy125 neboj sa Lucinka, tentokrat to dopadne uplne inak ako predtym 🙂 A bude to trvat 9 mesiacov 😉

lucy125
9. sep 2011

@zuzanka7834 Ahoj, tak bodaj by tvoje slová boli sväté 😀 ty už čakáš len na výsledok?Držím ti palčeky aby ti to vyšlo, lebo ten potrat musel byť strašný.Ja som síce potrat nikdy nemala, ani nemohla, keďže mne nikdy nebolo dopriate aby sa embyrjka uhniezdili, iba mi ich vložili a odumreli 😢 Snáď to už bude teraz inak 😉

charlota333
9. sep 2011

@zuzanka7834 dakujem za podporu, dnes som rano vstala a mala som dost velke špinenie, som sa zlakla a tak som aj volala do heliosu doktorka mi zvýšila davku utrogestanu ktorý beriem na 3x 2 denne aj dufaston 2x denne, tiez vravela ze spinenie moze byt ako odozva po stimulácii,ze sa nemam bat , tak dufam ze je to len nejaký vedľajší prejav.

jerry23
9. sep 2011

@zuzanka7834 ajoj...kedy mas ten den D, kedy ti povedia ci cakas ten zazrak?

zuzancek22
9. sep 2011

@zuzanka7834 vola som do centra mam si zvýšiť dávku menopuru, budem pichať naraz 4 ampulky, a s tým pitným režimom to nesplnam, vypijem tak 2 litre vody, musím to zvýšiť,

zuzancek22
9. sep 2011

@lucy125 no ja som bola cca 8:20 som tam prišla, lebo sme vôbec nestíhali, bola som na 1 ambulancii u chlapa, ale neviem ako sa volá ale bol neskutočne milý. 😀

jerry23
9. sep 2011

@zuzancek22 ja tiez viacej ako 3 litre nezvladam...zo zaciatku to boli vpohode aj 4...ale uz ich nezmestim..xixi

ursula5
9. sep 2011

@jerry23
@zuzancek22 kedy treba vypiť tie 4 litre však ktosi tu spomínal, že až po vklade..... ☹ či ako teda, ja vypijem len som trošku teraz poľavila ....

zuzancek22
9. sep 2011

@jerry23 kolko si mala folikulov na 1 kontrole?

zuzancek22
9. sep 2011

@ursula5
@jerry23 inak mne v centre ohladom nejakého pitia vody nikto nič nepovedal

ursula5
9. sep 2011

@zuzancek22 koľko Ti povedali že máš folikulov, o pití mi vraveli, že musím aspoň 4 litre vypiť len som si nezapamätala že kedy, aj som trénovala a pila viac a viac a potom som sa tu dozvedela, že t stačí až po vklade tak som zas poľavila, ale už som teraz 3 veľké poháre vypila tak dnešný deň dobehnem 😀
som zvedavá akú budeme mať úrodičku my v nedeľu 😉

ursula5
9. sep 2011

@jerry23 berieš nejaké lieky pred vkladom??? či konečne pauza na chvíľu?? 😀

jerry23
9. sep 2011

@zuzancek22 fuuu...tak to si uz nepamatam, ale sa mi zda, ze na prvej sa mi nechceli rozbehnut, tak vela ale miniaturnych, lebo mam PCO...a neskor som mala na zaciatku 2 a 7

jerry23
9. sep 2011

@zuzancek22 a kde chodis do centra?...mne to hovorili hned na zaciatku pred stimulaciou..

jerry23
9. sep 2011

@ursula5 vkladam si Utrogestan...2x 2 tabletky....

ursula5
9. sep 2011

@jerry23 no pekne tak na ten sa už teším 🙂)))

jerry23
9. sep 2011

@ursula5 preco tesis na ten?

jerry23
9. sep 2011

inak ten pitny rezim je aj kvoli OHSS....aby sme ho nedostali...